MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marcin

>BARDZO TANIO SAMOCHODY I MOTOCYK napisał
    >glupia polemika !!!
    >r1 zwlaszcza te do 2001 byly najlepsze do gumy a powiedzenie
    >inne tez potrafia pozostawie bez komentarza ...
    >

nie mówie,że R1 to kupa,ale po prostu ich przypadłością jest wadliwa skrzynia i każdy o tym wie,sam napisałeś, że zajeździłeś 2 skrzynie w R1 w tym jedną nową.Mi R1 się podoba,jest bardzo ładna,ale raczej staram się wybierać pojazdy nie awaryjne.To tak tylko chciałem poznać wasze opinie na ten temat dlaczego R1, a to że jest zajebista i były najleprze do gumy do mnie nie przemawia...

pozdr
  • Borek

Martino zajeździł 2 skrzynie,ale w filmie bylo widac jak jeździł:PP Wydaje mi sie ze jak ktos bedzie w miare wrzucal biegi ze sprzegłem to ona wytrzyma:)
  • Anonim

niewytrzyma...
  • Anonim

R1 to moje marzenie... idealny motorek... Ale niestety narazie jej mieć nie mogę; (. po pierwsze (najważniejsze) z braku funduszy, a po drugie braku prawa jazdy;D. Jednak mam cichą nadzieje, że kiedyś taka bryka będzie stała na moim podwórku :). poezja;]
  • Borek

> niewytrzyma...
    A w twojej R1 padła?
  • MARTINO #61

>BoR1ek napisał
    >Martino zajeździł 2 skrzynie,ale w filmie bylo widac jak
    >jeździł:PP Wydaje mi sie ze jak ktos bedzie w miare
    >wrzucal biegi ze sprzegłem to ona wytrzyma:)

ja raczej jezdzilem turystycznie :)
  • MARTINO #61

>
    >nie mówie,że R1 to kupa,ale po prostu ich przypadłością
    >jest wadliwa skrzynia i każdy o tym wie,sam napisałeś,
    >że zajeździłeś 2 skrzynie w R1 w tym jedną nową.Mi R1
    >się podoba,jest bardzo ładna,ale raczej staram się
    >wybierać pojazdy nie awaryjne.To tak tylko chciałem
    >poznać wasze opinie na ten temat dlaczego R1, a to że jest
    >zajebista i były najleprze do gumy do mnie nie
    >przemawia...
    >
    >pozdr

hm do jednego przemawia a do innego nie ...
    kwestia do czego uzywasz sprzetu i czy sie liczysz z kosztami (ja sie licze ale wybieralem kosszty czy przyjemnosc
    )
    moto np. cbr sa zajebiste ale slabsze , kawy jakas mnie nie moga przaekonac a suzi mialem wiec chcialem cos innego a po drugie sa jakies klockowate - tzn te okolo 2000 roku wiec ...

• MARTINO #61

a co do suzi to przeraza mnie ta pojedyncza lampa z przodu jak w komarku w nocy wygladajaca i bedaca malo bezpieczna wiec nawet przez to bym nie kupil gsxra
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)