MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

BRAK MI SLOW doslownie brak mi slow na to co sie dzieje na CARGO i MODLINIE... chcecie to mozecie mnie wszyscy znienawidziec i bluzgac na mnie ile chcecie... ALE POWIEM WAM CO O TYM WSZYSTKIM MYSLE... jako wasz kolega i przyjeciel ktory przezyl wypadek motocyklowy i wiem co to znaczy....

TE CALE CARGO i MODLIN
    zamiast byc to mila i fajna zabawa oraz spotkaniem znajomych jest to JEDEN WIELKI BAJZEL w ktorym kazdy chce byc wielkim bohaterem i pokazac innym ze jest lepszy....

dla mnie to co sie dzieje to spotkanie IDIOTOW ktorzy chca pokazac jakimi sa kozakami TYLKO PO CO ?? zeby zaimponowac komus? zeby sie popisac? a kurwa przed kim?? przed drzewami ktore stoja przy drodze?? LUDZIE pomyslcie czasem bo to co sie dzieje to podchodzi pod zachowanie 14 latkow....

ILE RAZY MUSI KTOS ZGINAC LUB SIE ROZPIERDOLIC zeby do was dotarlo wkoncu ze trzeba myslec wsiadajac na motocykl ?? kazdy glupi potrafi zapierdalac na wprost... ale co to za sztuka?? sztuka jest umiejetnosc szanowania drugiego motocyklisty...

to co sie dzieje na CARGO i MODLINIE wczorajszy wypadek na CARGO... 3/4 osob z grona wie co sie stalo........... jeden jechal a drugi mu wyjechal... LUDZIE przeciez to jest nienormalne... ci wszyscy co przelatuja na czerwonym swietle czy wy naprawde chcecie zabic siebie i kogos innego ?? zacznijcie do KURWY NEDZY MYSLEC bo ta adrenalina i chec popisania sie odbiera wam rozum.....

dzisiejszy wypad na MODLIN.... 2 krotkie przyklady... bylo 12-14 motocykli.. nawet nie liczylem... czy sie udal wypad... powiedzmy ze tak... ALE DO JASNEJ CHOLERY... jezeli umawiamy sie ze jeden kolega jedzie z kamera z przodu i nikt nie ma prawa go wyprzedzic i pojedynczo kazdy szaleje i zjezdza na bok zeby mogl nastepny a wy robicie POPROSTU MASAKRE ze 4 naraz leci kazdy gdzie indziej... no to sorry... ale taka zabawa nie ma sensu... i niech kazdy bawi sie w swojej piaskownicy.....

docieramy na MODLIN... prosilem 30 razy... CZEKAC AZ WSZYSCY PRZYJADA i dopiero mozna jechac w 2 strone... 1000000 razy mowilem... NIE JEZDZIC NA PRZECIWKO SIEBIE... ile minut bylo ok ??? 10 ??? 4??? 2 min kurwa bylo ok... a co potem ZNOWU WSZYSCY ZAPIERDALAJA NAPRZECIWKO SIEBIE......

ile razy to trzeba wam tlumaczyc??? CHCECIE KOJEJNEJ TRAGEDII?? chcecie kolejny krzyz wbijac w ziemie ??? DO KURWY NEDZY... ile razy mozna mowic NIE ZAWRACAJCIE NA SRODKU DROGI.... nie dociera do was... ??? chcecie miec polamane nogi ?

a teraz do szanownych kolegow STUNTEROW... jestescie osobami ktore naprawde bardzo dobrze potrafia jezdzic... ale zrozumcie ze nie kazdy jest takim zajebistym motocyklista jak wy...

i slowa pt.:"to jest nasza miejscowka wy jezdzie na prosta do lasu" kurwa co to za tekst? to nasza miejscowka a nie wasza... a macie kurwa na to akt notarialny ??? sorry... ale MODLIN czy CARGO to nie walka o miejsce ale spotkanie ludzi ktorzy maja podobna pasje.... DLACZEGO WSZYSCY RAZEM nie potraficie jezdzic?? skoro wy robicie wolne gumy krecicie cyrkle itp. to czemu wy nie mozecie jezdzic a wszyscy na was popatrza a potem wy odpoczniecie zjecie jebana kielbaske z grilla i pozwolicie poszalec tym "gorszym" ktorzy nie potrafia jeszcze jezdzic na wolnej gumie....???

czy to naprawde taki wielki problem dla was wszystkich zrozumiec takie proste rzeczy i stosowac sie do zasad??? mam nadzieje ze chociaz jeden z was pierdolnie sie w glowe i zastanowi sie choc przez chwile nad tym by takie spotakania byly przyjemnoscia....

BRAK WAM ORGANIZACJI i WZAJEMNEGO SZACUNKU!!!!!
    pozdrawiam serdecznie wszystkich was i mam nadzieje ze kiedys uda sie zorganizowac wspolny wypad ktory nie bedzie popisowka i lanserka... JEZDZIJCIE Z GLOWA!!!!

rozmawialem wczoraj z lekarzem ktory zajmuje sie motocyklistami i ratowaniem ich zycia... nazwal was nie DAWCAMI ORGANOW ale LAPACZAMI WIATRU... zapamietajcie te slowa
  • Marcin

to ja ci powiem jedno,skończ organizować te twoje śmieszne kręcenie filmików na drogach publicznych to może mniej osób ucierpi
  • Ten zly...::SVS Rider::..

tylko ze krecone jest na modlinie...
  • green

dobrze powiedziane ale i tak to nic nie da . skoro wypadki nie uczą to ten tekst tez nie nauczy . ja zostałem tam do 20:30 aż nikogo nie było no może 2 osoby i sobie legalnie i dużo bezpieczniej polatałem
  • ROBERT

>Marcin napisał
    >to ja ci powiem jedno,skończ organizować te twoje
    >śmieszne kręcenie filmików na drogach publicznych to
    >może mniej osób ucierpi

temu Panu dziekujemy....poczytaj kolego ze zrozumieniem...
    a w tym kręceniu na ulicach publicznych nikt nikomu nie każe uczestniczyć...
    Mowa o Modlinie gdzie większość zapierdala na gumie na przeciwko siebie....tak w zeszłym roku doszło do wypadku...jeden kolega po tym wypadku do tej pory nie odzyskał czucia w ręku...i pewnie będzie kaleką do końca życia...
    I o cargo..gdzie "kazacy" przelatują na czerwonym świetle...albo wyjeżdżają z tłumu jak gdyby nigdy nic...
  • starter

impreza ma duzo racji,jest ZERO dyscypliny,kazdy na to lache kladzie a potem sie odwiedza kumpli w szpiatlu
    najwarzniejsze to dyscyplina,nie patrzec na siebie i nie byc narcyzem tylko zrobic wszystko zeby koledze dac mozliwosc pokazania swoich umiejetnosci i niczym przy tych pokazach go nie stresowac,a nie kolega jedzie a drogi mu droge zajezdza albo wali naprzeciwko zeby pokazac ze jest leprzy,i co z tego?kolega przypierdoli a potem drogi mowi"chcial sie ze mna scigac "albo"myslal ze dluzsza gume zrobi odemnie"i udaje ze go to boli,juz niejeden taki przypadek slyszalem...
  • Masowy Wyrywacz Mamusiek

brak organizacji nie uwagi i bez kontroli za dużo ludzi sie zaczeło zjeżdżać potem całe rodziny samochodami jakieś buraki passatem były kierowca i innie na naszych oczach pili po czym wsiadają i jadą gdzieś na koniec w strone stunterów
  • Anonim

Fajer - ale to samo bylo na lusterkach i tych i poprzednich.
    Czesc ludzi nie potrafi jezdzic w grupie i tyle :/
  • użytkownik usunięty

Powiem tak, w tym jak i wielu innych wypadkach doskonale sprawdza się powiedzonko "głupich nie sieją". Masz 100% racji kolego, ale nie wierzę, że uda się z takich popisówek wyeliminować pozerów, którzy w sumie nie wiem co sobie myślą na swój temat po przejechaniu kilkudziesięciu m na gumie...

dokłądnie nie wiem kto tak robił nie wiem jak jeździ ale troche mnie zdziwiło zapieprza>odcinka i na odcince chce stawić na gume jak to okreslić?
  • RAFAŁ :)

u rece opadaja a puzniej sie dziwimy czemu sa dzony itp włądze miasta powinny otworzyc jakis plac np jka modlin by była jakas organizacjia kto sie nie stosuje to dziekujemy opłata za wstep np 5zł zeby koszty sie zwracały i było by wszytko w pozadku
  • V2 + 75Hp = ....

ja tam po prostu nauczyłem się "czekać na swoją kolej" jak widzę że jeżdżą osoby które "uczą się" czekam aż się zmęczą i będzie luźniej... potem moszna trochę polatać... albo druga opcja nie przyjeżdżać tam o 12!! tylko kolo 18 wtedy ludzie już się zmywają i jest gites...
  • V2 + 75Hp = ....

>RAFAŁ :) wrote:
    >u rece opadaja a puzniej sie dziwimy czemu sa dzony itp
    >włądze miasta powinny otworzyc jakis plac np jka modlin by
    >była jakas organizacjia kto sie nie stosuje to dziekujemy
    >opłata za wstep np 5zł zeby koszty sie zwracały i było
    >by wszytko w pozadku

zastanów się... jedziesz w legalne miejsce... nie zaparkujesz nawet... skuterami zawalą miejsce i z pod kolumny przyjadą... trza po prostu poszukać sobie miejsca gdzie moszna latać... a takich jest nie mało...
  • Gabu

Taaaa a wladze miasta napewno, az sie przescigaja w pomyslach gdzie otworzyc plac i hodowac sobie bandytow ktorzy beda po ulicach na gumach walic jak juz sie naucza; )))
    Na jakim swiecie wy zyjecie; ]

>RAFAŁ :) napisał
    >u rece opadaja a puzniej sie dziwimy czemu sa dzony itp
    >włądze miasta powinny otworzyc jakis plac np jka modlin by
    >była jakas organizacjia kto sie nie stosuje to dziekujemy
    >opłata za wstep np 5zł zeby koszty sie zwracały i było
    >by wszytko w pozadku

modlin tu chodzi w tym tacie o modlin (czytanie ze rozumieniem)modlin jest bez organizacji...
  • !Brum!

problem nie jest w tym ze ludzie nie potrafia jezdzic w grupie tylko w tym ze nie potrafia przyjac do wiadomosci kilku prostych komend typu "poczekaj" "nie zawracaj" itp. jesli widzice ze ktos jest chudy w uszach to po prosu z nim nie jezdzijcie bo narzekanie nic nie da
  • V2 + 75Hp = ....

ale ci co jeżdżą na końcu nie mają tych problemu co my... oni jakoś potrafią się dogadać... jak ktoś manianę odpierdala trzeba go uspokoić i wytłumaczyć co i jak... i samemu myśleć... polatać każdy zdąży, poczekaj na swoja kolej, wieczni nikt jeździć nie będzie w końcu się zmęczy... z resztą co ja mogę gadać... każdy i tak będzie po swojemu robił...
  • RAFAŁ :)

czytam ze zrozumeiniem i dobrze by było jak by była jakas organizacjia
  • Maniek

Sprawa nie jest trudna do przemyślenia... tylko warto pomyśleć czy trzeba tak ryzykować.
    Nieraz byłem na Modlinie, chowałem się poza drogę i oglądałem, bo sam przyznam że nie umiem na kole, bardziej kręcą mnie zakręty. Ale czasem miło popatrzeć jak chłopaki jeżdżą nawet Ci początkujący.
    Za to w pełni zgodzę się z tym jaki jest sajgon, bodajże 2tyg temu byłby następny wypadek, co nie jest przyjemne dla nikogo. Nikogo nie zbawi przecież 2minuty czekania aż wszyscy przejadą. Ale nie wtrącam się więcej w temat, i mam nadzieje że niektórzy pierw pomyślą a później zrobią a nie odwrotnie.

ja dziś na modlinie byłem pierwszy i raczej ostatni raz bo zawiodłem sie myslałem że będzie poprostu fajnie
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)