MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

przykre, hahah
  • incognito

to co się działo wczoraj na Cargo to komedia i tragedia jednocześnie. straszny syf! każdy jeździł jak chciał, puchy, moto, czerwone światło to mały pikuś, kilkaset osób przeciskających się żeby być przy samym krawężniku... brak słów. żadnej przyjemności nawet z oglądania.
  • :super_śledź:

>incognito napisał
    >to co się działo wczoraj na Cargo to komedia i tragedia
    >jednocześnie. straszny syf! każdy jeździł jak chciał,
    >puchy, moto, czerwone światło to mały pikuś, kilkaset
    >osób przeciskających się żeby być przy samym
    >krawężniku... brak słów. żadnej przyjemności nawet z
    >oglądania.

hehehe, czyli po staremu :) tragedie nikogo tam nic nie nauczyły - dlatego też ja się przestałem tam pojawiać. wolę aby SE i FUCKT miały co pisać i jeżdżę po mieście (z reguły w godz. południowych) albo po trasie. takie miejscówki przestały mi się podobać, własnie po w/w akcjach.
  • incognito

dokładnie, również wolę polatać po mieście niż brać udział w tym... nie wiadomo czym.
    no śmiać mi się chciało jak tam wczoraj zajrzałem, maksymalna lanserka i pokazówka do zdjęć i filmików robionych telefonami, całe parkingi zastawione puszkami i kupa buraków z podwarszawskich wsi, nawet na WGR... :) wczoraj tam w powietrzu wisiała jakaś kolejna tragedia. może w porę zjawiły się psiaki...
  • Anonim

Co jak co może i fajnie, że tyle ludzi, ale jak wyżej pisaliście... Jazda na czerwonym to już przeginka :/ Gorzej jakby trafił w niewinną osobe.
  • Anonim

apropo... wybiera sie ktos dzisiaj wieczorem po pajacowac przed kqmera??
  • incognito

z Tobą?; )
  • Czex

>incognito napisał

>robionych telefonami, całe parkingi zastawione puszkami i
    >kupa buraków z podwarszawskich wsi, nawet na WGR... :)

hej hej kolego masz coś do maszyn na WGR-ach ? no tak WPI to już konkretna metropolia heheh
  • Anonim

Byłem przez przypadek wczoraj na Cargo....Dramat,napędzacze-pre tendenci i moto-lanserka TO MAŁO POWIEDZIANE

uciekłem czym prędzej

:)
  • ryśko

>Czex napisał
    >>incognito napisał
    >
    >>robionych telefonami, całe parkingi zastawione puszkami i
    >>kupa buraków z podwarszawskich wsi, nawet na WGR... :)
    >
    >hej hej kolego masz coś do maszyn na WGR-ach ? no tak WPI
    >to już konkretna metropolia heheh

A jak; ]
  • incognito

>Czex napisał
    >>incognito napisał
    >
    >>robionych telefonami, całe parkingi zastawione puszkami i
    >>kupa buraków z podwarszawskich wsi, nawet na WGR... :)
    >
    >hej hej kolego masz coś do maszyn na WGR-ach ? no tak WPI
    >to już konkretna metropolia heheh

Czex, sory ale pojechałem po stereotypie:) denerwuje mnie lanserka w lanosie albo w vectrze B 1,7 TD z podpiętą rynną pod tylnim zderzakiem i trzema blondynami w miniówach na tylnej kanapie... oczywiście takie zjawisko jest przeze mnie negowane i tępione zarówno na WGR-ach, na WPI jak i na BLM-ach czy innych!!! chodziło mi o stereotyp chociaż w nim coś może jest...
    tak samo wielce chylę czoło gościowi na WGR, który mnie objedzie swoim 300-konnym Civiciem, jak pogardzę typem na WPI z rynną jako tuningiem pierwszej klasy!!! :)
    bardziej chodziło mi o to co za cyrk ma miejsce na Cargo...
  • incognito

btw.
    Czex, jeśli to Twoja Preluda na zdjęciach to chylę czoła!!!:) też jestem wielkim fanem wolnossącego fenomenu z lat 90. o dwóch wałkach i zmiennych fazach rozrządu!!! :D

nie mam nic do WGR:) WPI totaka sama wiocha, ale ją kocham:))) łączy nas ten sam problem - puławska i krakowska zajebane do granic;)
  • Anonim

>Coyo napisał
    >Byłem przez przypadek wczoraj na
    >Cargo....Dramat,napędzacze-pr etendenci i moto-lanserka TO
    >MAŁO POWIEDZIANE
    >
    >uciekłem czym prędzej
    >
    >:)

dokładnie 100% racji

jedynka do oporu ,a koło 35 cm nad ziemią , kończy się bieg oraz obroty i motocykl opada z "gumy"

Jazda na czerwonym świetle stała się normą. Tragedia wisi w powietrzu.....
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)