-
Anonim
-
incognito
to co się działo wczoraj na Cargo to komedia i tragedia jednocześnie. straszny syf! każdy jeździł jak chciał, puchy, moto, czerwone światło to mały pikuś, kilkaset osób przeciskających się żeby być przy samym krawężniku... brak słów. żadnej przyjemności nawet z oglądania. -
:super_śledź:
>incognito napisał
>to co się działo wczoraj na Cargo to komedia i tragedia
>jednocześnie. straszny syf! każdy jeździł jak chciał,
>puchy, moto, czerwone światło to mały pikuś, kilkaset
>osób przeciskających się żeby być przy samym
>krawężniku... brak słów. żadnej przyjemności nawet z
>oglądania.
hehehe, czyli po staremu :) tragedie nikogo tam nic nie nauczyły - dlatego też ja się przestałem tam pojawiać. wolę aby SE i FUCKT miały co pisać i jeżdżę po mieście (z reguły w godz. południowych) albo po trasie. takie miejscówki przestały mi się podobać, własnie po w/w akcjach. -
incognito
dokładnie, również wolę polatać po mieście niż brać udział w tym... nie wiadomo czym.
no śmiać mi się chciało jak tam wczoraj zajrzałem, maksymalna lanserka i pokazówka do zdjęć i filmików robionych telefonami, całe parkingi zastawione puszkami i kupa buraków z podwarszawskich wsi, nawet na WGR... :) wczoraj tam w powietrzu wisiała jakaś kolejna tragedia. może w porę zjawiły się psiaki... -
-
Anonim
Co jak co może i fajnie, że tyle ludzi, ale jak wyżej pisaliście... Jazda na czerwonym to już przeginka :/ Gorzej jakby trafił w niewinną osobe. -
Anonim
apropo... wybiera sie ktos dzisiaj wieczorem po pajacowac przed kqmera?? -
incognito
-
Czex
>incognito napisał
>robionych telefonami, całe parkingi zastawione puszkami i
>kupa buraków z podwarszawskich wsi, nawet na WGR... :)
hej hej kolego masz coś do maszyn na WGR-ach ? no tak WPI to już konkretna metropolia heheh -
Anonim
Byłem przez przypadek wczoraj na Cargo....Dramat,napędzacze-pre tendenci i moto-lanserka TO MAŁO POWIEDZIANE
uciekłem czym prędzej
:) -
ryśko
>Czex napisał
>>incognito napisał
>
>>robionych telefonami, całe parkingi zastawione puszkami i
>>kupa buraków z podwarszawskich wsi, nawet na WGR... :)
>
>hej hej kolego masz coś do maszyn na WGR-ach ? no tak WPI
>to już konkretna metropolia heheh
A jak; ] -
incognito
>Czex napisał
>>incognito napisał
>
>>robionych telefonami, całe parkingi zastawione puszkami i
>>kupa buraków z podwarszawskich wsi, nawet na WGR... :)
>
>hej hej kolego masz coś do maszyn na WGR-ach ? no tak WPI
>to już konkretna metropolia heheh
Czex, sory ale pojechałem po stereotypie:) denerwuje mnie lanserka w lanosie albo w vectrze B 1,7 TD z podpiętą rynną pod tylnim zderzakiem i trzema blondynami w miniówach na tylnej kanapie... oczywiście takie zjawisko jest przeze mnie negowane i tępione zarówno na WGR-ach, na WPI jak i na BLM-ach czy innych!!! chodziło mi o stereotyp chociaż w nim coś może jest...
tak samo wielce chylę czoło gościowi na WGR, który mnie objedzie swoim 300-konnym Civiciem, jak pogardzę typem na WPI z rynną jako tuningiem pierwszej klasy!!! :)
bardziej chodziło mi o to co za cyrk ma miejsce na Cargo... -
incognito
btw.
Czex, jeśli to Twoja Preluda na zdjęciach to chylę czoła!!!:) też jestem wielkim fanem wolnossącego fenomenu z lat 90. o dwóch wałkach i zmiennych fazach rozrządu!!! :D
nie mam nic do WGR:) WPI totaka sama wiocha, ale ją kocham:))) łączy nas ten sam problem - puławska i krakowska zajebane do granic;) -
Anonim
>Coyo napisał
>Byłem przez przypadek wczoraj na
>Cargo....Dramat,napędzacze-pr etendenci i moto-lanserka TO
>MAŁO POWIEDZIANE
>
>uciekłem czym prędzej
>
>:)
dokładnie 100% racji
jedynka do oporu ,a koło 35 cm nad ziemią , kończy się bieg oraz obroty i motocykl opada z "gumy"
Jazda na czerwonym świetle stała się normą. Tragedia wisi w powietrzu.....
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...