MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Domi.

prosze o porade jezdzilem gsxr-em 750 k3 i byl ok po wypadku chce w nastepnym sezonie kupic albo 954 albo k4 co polecacie jak z serwisem ( dodam ze pracuje w serwisie) ale chce znac opinie ludzi generalnie prosze o wypowiedzi ludzi co lataja tymi sprzetami:)
  • szepiet

o 954 sylszalem ze czesci sa drogie bo był krótko produkowany, poza tym to moge powiedziec tylko tyle - nie wiem jak to jezdzi, ale z wygladu to jest piekny
  • starter

ja bym bral K4
  • DominiQ

Ja bym wolal Honde :) wiadomo z jakich powodów ...
  • .

ja bym bral suzuki, jezdzi sie jak zabaweczka, jest lekkie ma dobre hamulce i fajne zawieszenie, z 954 nie mialem stycznosci.
  • *ZIMEK*

kolega trafil w moje rozmyslania na ten temat.

tez planowalem 954, gsxr 750 k4, lub r1 rocznik '03-04'

moze uzytkownicy by sie wypowiedzieli...hej ho!
  • ..::WiSnIa::..

Ja mam GSXR 750 K5(to samo co K4). Mam ten motocykl dosc krotko (ok 2 miesiace) ale moim zdaniem jest swietny. Prowadzi sie super na torze jak i na ulicy.. zrobiłem nim jednego dnia 450 km z czego 400 po trasie i ok 50 po torze.. motocykl z "polotem" jak to sie mowi:D "przyjebanie" od 8 tys obrotów.. Jak dla mnie lepszy od nowych ze wzgledu ze wszystkie nowe juz ida płynnie a ten ma to cos:D:D:D Przed zakupem dowiadywałem sie co nie co o 954.. Tyle co slyszałem to mocno idzie od dołu i przy hamowaniu strasznie nurkuje..
  • >>TaBoR--> ®

Gixe-R
  • Anonim

k4
  • Anonim

su-zu-kiiiiiiiiiiii
  • spojrz smieciu w lustro ....

954 ładnie wyglada ale wg mnie ma za malo mocy i zalekki przod a gsx-r 750 ma pewnie nie duzo mniej KM od cbr-y tyle ze 750 vs 900 :)
  • Anonim

|R1 olac!!!!

954 mqa zajebiste hamulce,zajebiscie mocne swiatla,leciutka,zajebiscie sie rpowadzi,ale koniecnzie amorek skretu:))))
  • Pierdolony Skurwiel

o 929 ktos cos wie?:P
  • Anonim

brzydki osiołek!

wadliwe, choc ludki tutaj powiedza ze ok,ale popytaj np.w boldorze..piersza honda na wtrysku i sie sypala troche..ale lepsze niz kawalsraki
  • Domi.

widze ze gsx-r ma przewage
  • Gonzo

Powiem tak:
    Jeździłem 750K1. Do K5 włącznie to był praktycznie ten sam motocykl z drobnym liftingiem i paroma kilogramami dorzuconymi do masy. Dopiero K6 przyniósł poważniejsze zmiany ale i tak mój gixer miał tyle samo mocy co K6 Adama Badziaka, którą ścigał się w 2006 (moc na kole, z hamowni - różnica zamykała się w 2KM).
    To najprzyjemniejszy motocykl na jakim jeździłem. REWELACJA.
    CBR: miałem do czynienia tylko ze starszymi 900 i też były bardzo przyjemne. 954 ma kumpel, który jest spokojnym, motocyklistą i trochę onieśmielony jest mocą.
    Ja, gdybym jeździł po szosie, trzymałbym się gixera 3/4 jak życia kochanego.
  • Domi.

OK A TERAZ WADY GSXR_A K4 i CBR 954 WADY NP co sie czesto psuje lub sprawia klopot
  • Gonzo

W moim gixerze przez trzy lata ganiania po torze (kupiony jako 4latek) nie zepsuło się nic. Tj samo, bo gleby zostawiały jakieś ślady. Zresztą do dzisiaj jeździ w moim mieście.
  • CZARNY

Domi fajnego 1000siąca rr widziałem na służewcu :))))))))))
  • :super_śledź:

mój osobisty wybór - 954. taki jest tez plan na przyszły sezon (zobaczymy co z tego bedzie).

jak dla mnie to najladniejszy z klasy superbajków (no moze oprocz 1098 :), sprawdzony, chwalony i bezawaryjny. wtrysk o niebo lepiej pracujacay niz w 929 (a'pro'po yarson, co takiego psulo sie niby w 929 ze tak piszesz?), moc ta sama, waga podobna, doskonale hamulce i wygoda.

ja na 929 czuje sie jak śledź w morzu, dlatego tez chcialbym zmienic wlasnie na 954. jakos moce osiagane przez nowe litry kompletnie mnie nie podniecaja, bo i tak i tak nie ma opcji zeby po miescie wykorzystac to w 100%. deklarowane 150KM w 954 w zupelnosci bedzie mnie satysfakcjonowac no i ten powalajacy wygląd.. :)
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)