-
CZARNY
Domi moje zdanie znasz i każdy czym lata z reguły poleca to normalne jak i ja polecam HONDA złap kogoś kto ma to i to przejedz się i sam zdecydujesz osobiście 954 wolałbym ma bardziej drapieżny wygląd a części drogie jak do wszystkiego, jak będziesz brał pod uwagę że coś ma się psuć od razu to kup etz :) za 200pln cały silnik można kupić. N serio to zależy w dużej mierze jak było użytkowane wcześniej i jaki egzemplarz, jeśli są wady fabryczne no to wiadomo co poleci, jeśli ich nie ma to zwykła eksploatacja i pech... P.s latam na sc 33 97r i wykorzystuje w 100% jej moc, lecz zgadzam się nie wszędzie i nie zawsze lecz z reguły :) Ty na R1 byś latał i nic by ci się nie działo dobrze wiesz! :) lecz 929 odradzam -
Domi.
OK to wiadomo ze praktycznie kazdy kto ma np 954 bedzie mowil ze jest ok -
Domi.
-
Anonim
jak bys chcial rpzetestowac 954, kupic z pewnych rak zadbana, niedrogo to pisz do mnie, ja niestetty musze zmienic na 2 inne motocykle; /
-
-
Anonim
Heh dobry temat :) też się zastanawiałem nad tym wyborem na przyszły sezon... CBR 954 czy np gsxr 1000 k1... i w sumie o każdym słyszałem dobre rzeczy. Wiadomo, użytkownicy suzi będą polecać gsxr'ke i odwrotnie :) -
Anonim
mialem nie zabierać głosu w dyskusji ale jako byly właścicel 954 tez mam chyba prawo
po pierwsze wymienione przez Was motocykle różnią sie epoką co nieznaczy ,że 954 jest do d..... tak jak piszą niektórzy .Korzeniami 954 to tak jak napisal Śledź jest bardzo podobna 929.
954 zaklasyfikowal bym jeszcze do motocykli sportowych z zastosowaniem uniwesalnym ,którym mozna wyskoczyc z plecaczkiem(podobnie jak zx 9R) gdzieś dalej natmiast gsx-r k 4,5 to juz bezkompromisowa maszyna sportowa
jako wade 954 uznałbym slabo zamocowana chlodnicę wody - podobnie jak w ZX10r która przy częstym gumowaniu lubi odpaść.
Ponadto 954 dla mnie był wzorem bezawaryjności a hamulce do dzisiaj mogą uchodzić za wzór..... -
Domi.
dzieki mazak:)
a teraz zadam pytanie bo spora wiekszosc mowi o gsxr 750 K4 ja mialem k3 i byl ok
wiec co gsxr ma lepsze
dodam ze jestem w miare spokojnym kolesiem i na gume nie daje wiec tez biore pod uwage TO
generalnie szukam motocykla sprawnego technicznie bezwypadkowego z prostymi ,,palami,, i silnik zeby byl ok bo np niechce wywalic 18 tys i siedzeic u nas w serwisie:)))))
dlatego jakie sa plusy 954 oraz jego ----
i tak samo co do gsxr 750 k4 +/--
co sprawa najwieksze problemy itp
R 1 niechce bo mam zdanie oniej ....
KAWASAKI TEZ ODPADA
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne