-
Jak sama nazwa wskazuje, tu mozemy dowoli oddawac sie pogaduchom, nie zasmiecajac innych tematow :)
taki inny rodzaj dupy maryny; )
Poza tym moze tu zawsze byc punkt zbiorczy, jesli ktos wchodzi na grono, niech tu przede wszystkim wszystkich szuka. Milej zabawy! -
1011010 1110101
O, swietny pomysl, nie trzeba bedzie ogarniac calych wątków... a poze przeniesiemy sie na jakiś irc czy cos; )
-
juz sie nad tym zastanawialam, ale to moze sie w rzeczywistosci trudne okazac, a tu przynajmniej jak na razie mozna pogadac o wszystkim nie stresujac sie ze temat zasmiecamy :)
-
RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK
-
-
galarete :D:D:D
Cukier masz ladna cyferke pod zdjeciem, taka okraglutka :) -
1011010 1110101
oj cukier cukier... ok, ja ide spac, bo jutro trzeba wstac, wiecie cholera ze ma byc 30 stopni a pojutrze 34? koszmar... to juz nawet nie da się lezec i opalac, bo za gorąco... :/ Kwęk... -
ciekawe jak bedzie w weekend, niezla kuracja odchudzjaca pod skorami bedzie jesli ma byc tez tak goraco :)
-
1011010 1110101
no no, dokladnie... jak ja pojde na rozmowe kwalifikacyjna do pracy w dlugich spodniach we wtorek jesli tak bedzie?? ałaaa :(; ( przebiore sie chyba przed wejsciem, inaczej nie da rady...; ) -
ja bede na weselu !!!!; p
Kasiu jakie cyferki bo nie wiem o co chodzi...
sorki ale jescze mnie troszke 3ma!!! -
-
1011010 1110101
-
aaaaaa nawet nie zauwazylem!!!
rany to bylo kawalerskie az sie bije pomyslec co bedzie na weselu!! -
ja tez lece juz troche pokimac, bo kiedys trzeba sie w koncu wyspac.
Do jutra. -
1011010 1110101
-
-
neshenti
-
;) VIKI :)
jak zwykle :) jak ja wchodze, to wszyscy uciekaja:) a przeciez ja nic zlego nie zrobilam :( nawet Nesh uciekla :( Pati nie ma :( a Cukier ledwie zywy :) -
od razu malpeczko!
ale mam kryzys zdrowotny!!!
rany pierwszy raz w zyciu zaliczylem taki zgon!!!i to nie sam z reszta!!! -
neshenti
-
;) VIKI :)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...