MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MotoLew:)

Pytanie do właścicieli tych pięknych bestii...lub zorientowanych:)
    Chciałbym przyodziać moją białą perełkę w komplet 3 kufrów, ale niestety nie ma na rynku (jeszcze) takowych oryginalnych.
    Jest jedynie centralny Givi o pojemności ok 22l-przewidziany chyba na żelki i gumy do żucia.

Ktoś wie gdzie takowe mogę nabyć?...bądź zrobić stelaż na zamówienie?
  • Borat mobil ® time

A nie chcesz jej przyodziac w piknie Yoshimury ??
  • Anonim

Napewno by chciał ale woli kuferki do dłuższych tras turystycznych :)
  • MotoLew:)

>Borat mobil ® time napisał
    >A nie chcesz jej przyodziac w piknie Yoshimury ??

Na crash padach Yoshimury skończyłem:) Jak Hondzia napisała-Hayę kupiłem z myślą o szybkiej turystyce.
  • Tasior

>MotoLew:) napisał
    >>Borat mobil ® time napisał
    >>A nie chcesz jej przyodziac w piknie Yoshimury ??
    >
    >Na crash padach Yoshimury skończyłem:) Jak Hondzia
    >napisała-Hayę kupiłem z myślą o szybkiej turystyce.

Raczej bardzo szybkiej turystyce; P, tak jestem ciekaw czy przy prędkościach które rozwija haya coś zobaczysz??
  • Bonus

Mam takie pytanie, czy Hayka jest blokowana do 299 kmh?
  • Tasior

>Bonus napisał
    >Mam takie pytanie, czy Hayka jest blokowana do 299 kmh?

TAK
  • Wojtek ...

jest... na liczniku nie ma nawet cyfry 300... szkoda gadać po prostu...:)
  • Wojtek ...

Pierwsze haye nie były blokowane o ile pamiętam 99 i 00 nie miały blokady zegary miła wyskalowane do 350km/h...
  • Bonus

Wojtek mam wrażenia ze pomyślałeś o mnie tak samo jak o tym co założył temat R1 czy R6(dziecko Neostrady co na moto nigdy nie siedziało)? Pytam z ciekawości , wydaje mi się ze jest to tak samo jak w samochodach, które są blokowane do 250 kmh ponieważ firma ubezpieczeniowa nie wypłaci kasy gdy kagańca nie ma. Tylko w motocyklach barierą jest 299 kmh. Jeżeli się mylę to mnie poprawicie ale nie zrównajcie z ziemią . Na 100 % pewien nie jestem
  • Wojtek ...

Zupełnie tak nie pomyślałem (dziecko Neostrady) Z motocyklami było trochę inaczej z tego co ja wiem i słyszałem to sytuacja wyglądała trochę inaczej więc: Były motocykle które niby jeździły te 300km/h (cbr1100XX oczywiście tylko licznikowo) no i powstała hayabusa wzięli ją na tor zmierzyli v-max rzeczywiste okazało się że haya "naprawdę" przekracza 300km/h no i te całe huje z jakiegoś tam zarządu ogólno światowego stwierdzili że tak nie może być i że na motocykle też trzeba zrobić ograniczenie do 250km/h i wtedy "wielka czwórka" japońskich producentów zawarła taki nie pisany pakt że żaden seryjny japoński motocykl nie przekroczy 300km/h i tak się zakończył wyścig o najszybszy seryjny motocykl świata a haykę skastrowali. Może się mylę i było inaczej albo coś pokręciłem ale wydaje mi się że to bło coś takiego...
  • Bonus

No całkiem możliwe bo cbr xx 1100 tez kastrowali w 2000 r chyba
  • Filipchuck

a co z MV Agusta f4 R 312? zdaje się że seryjna, a przekracza 300km/h. Co prawda nie japoniec, ale mimo wszystko;]
  • Tower

MV chyba jest produkowana tylko na zamówienie ale moge się mylić.
  • Pierdolony Skurwiel

>Xnez is coming, be careful! napisał
    >a co z MV Agusta f4 R 312? zdaje się że seryjna, a
    >przekracza 300km/h. Co prawda nie japoniec, ale mimo
    >wszystko;]

kilka z nich ma katalogowo ponad 300;]
  • Wojtek ...

>Xnez is coming, be careful! napisał
    >a co z MV Agusta f4 R 312? zdaje się że seryjna, a
    >przekracza 300km/h. Co prawda nie japoniec, ale mimo
    >wszystko;]

dokładnie... to jest w tej chwili jedyny seryjny motocykl który przekracza 300km/h ale jak zaważyłeś to nie japoniec.... no i ogólnie jego cena wyklucza dużą produkcje więc się pewnie nie czepiają...:)
  • Bonus

Podejrzewam ze ten nowy Ducati Desmosedici tez 300 kmh przekracza.
  • Anonim

Czyżbyy offtop drodzy Panowie?:) temat chyba dotyczy Hayki i to na jej temat powinniście sie w tym topicy wypowiadać a takie rozmowy przenieść do Chatu albo czegośtam; ]
  • Pierdolony Skurwiel

ohoho ktos sie oburzyl:p
  • Anonim

jeee tam znowu oburzył :P raczej zdegustował troszke;]
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)