- 1
- 2
-
MARTINO #61
ma ktos garaz do wynajecia ? oczywiscie taki w ktorym jest cieplo .
oczywiscie scisla Wawa wchodzi w gre a nie jakies dalsze okolice -
szepiet
miejsce postojowe w garazu podziemnym na kabatach, jesli jestes zainteresowany napisz na priv -
To samo, z tymze chodzi Ci o caly garaz do dyspozycji? Stoi tam jeden motor, miejsca na drugi jest spokojnie.
-
MARTINO #61
chce miec osobne miejsce i raczej normalny garaz , zeby mozna bylo przy moto troche sie pobawic -
-
Anonim
Jeżeli interesuje Cie garaz w okolicach Sadyby to się odezwij, vis-a-vi Sadyba Best Moll, u mnie w domu.. Ja teraz robię tam porządki by wstawić mój nowy nabytek. Będzie miejsce na dwie maszyny, a dla mnie korzyścią będzie że ktoś da mi ewentualnie parę rad co do sprzętu. -
Anonim
-
Ten zly...::SVS Rider::..
marcin jeszcze nie zapomnij rozowych butow:P:P
czyyy tooo errr 111???? -
Pierdolony Skurwiel
>MARTINO #61 napisał
>chce miec osobne miejsce i raczej normalny garaz , zeby
>mozna bylo przy moto troche sie pobawic
na kabatach wisi tabliczka przy garazu takim stojacym/murowanym;) -
MARTINO #61
>Pierdolony Skurwiel napisał
>>MARTINO #61 napisał
>>chce miec osobne miejsce i raczej normalny garaz , zeby
>>mozna bylo przy moto troche sie pobawic
>
>na kabatach wisi tabliczka przy garazu takim
>stojacym/murowanym;)
daleko troszke -
Anonim
Ja moge wynajac tylko nie jest ogrzewany...i sam trzymam tam motor wiec jeszcze jest duzo miejsca :)) -
KoVal
-
kropla miłości :P
ja potrzebuje najlepiej garażu podziemnego, ocieplanego, bo będę przy moto dłubać, w rejonie Grochów, Gocław, Saska kępa :) -
Żurek
jakby ktoś przypadkiem miał chęć podzielić się ze mną garażem zamkniętym i miał do wynajęcia na Grochowie miejsce na moto lub cały garaż to proszę o kontakt na priv. -
Anonim
Panowie i panie szukam garażu do wynajęcia w okolicy Wesoła/Stara Miłosna/Sulejówek.
Mamuśka powiedziała, że jak kupię moto, to żebym sobie szukał mieszkania pod wynajem ^^. Więc postanowiłem, że ten zakup na kilka miesięcy przed nią ukryję; ) -
¤P∂weℓ¤
Mam miejsce na motocykl w garazu podziemnym na natolinie - 50zl/mies. pisac na priv jak cos; ) -
Anonim
Ja mam miejsce w garażu pod ziemnym na Mokotowie/ Puławska -na wysokości basenu Wodny Park (Warszawianka).. Jak ktoś zainteresowany proszę na priv -
oscar
Ma ktos miejsce garazowe (badz kawalek miejsca - tak zeby moto sie zmiescilo) na Goclawiu (w okolicy skrzyzowania Bora Komorowskiego/Fieldorfa)? -
!!Sukces!!
>oscar napisał
>Ma ktos miejsce garazowe (badz kawalek miejsca - tak zeby
>moto sie zmiescilo) na Goclawiu (w okolicy skrzyzowania Bora
>Komorowskiego/Fieldorfa)?
No to masz problem , bo jak już znajdziesz to za bajońskie pieniądze , bo szczerze powiem ze i ja znów teraz szukam garażu Na Gocławiu -
Łukasz
Odświeżam temat..
Ma ktoś miejsce na przetrzymanie moto w jakimś bezpiecznym miejscu? Może być garaż, miejsce parkingowe, byle tylko było w miarę bezpiecznie, tanio i w okolicach metra Imielin ewentualnie Stokłosy,Natolin, Kabaty. -
Pierdolony Skurwiel
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne