MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ɟɟouɹɹıɯs

Witajcie

Wiem, że troche wcześnie jeszcze, ale za ponad miesiąc odbędzie się właśnie motocykl expo. Jest zmiana miejsca już nie hala Expo z resztą przeczytajcie sami:

"Zapraszamy Państwa serdecznie na targi MOTOCYKLEXPO, które odbędą się już po raz czwarty w Warszawie w dniach 13-15 lutego 2009. Tym razem targi odbędą się w nowej lokalizacji po prawej stronie Wisły

Hale Wystawiennicze MT Polska
    ul. Marsa 56
    03-307 Warszawa

MOTOCYKLEXPO to największa tego typu impreza targowa w Polsce. W kolejnych edycjach, dziesiątki tysięcy zwiedzających miało możliwość zapoznać się z ofertą importerów z branży motocyklowej i skuterowej, a także ATV oraz producentów i sprzedawców akcesoriów. III edycja MOTOCYKLEXPO 2008 była wielkim sukcesem. Targi odwiedziło 22 tysiące osób, swoje ekspozycje wystawiło ponad 100 wystawców. Mamy nadzieję gościć wszystkich ponownie, w jeszcze większym gronie, w nowych halach wystawienniczych MT Polska w roku 2009 "

Lista wystawców:
    http://www.motocyklexpo.pl/Wystawcy...
    mapa dojazdu:
    http://www.motocyklexpo.pl/MAPA,DOJ...

zapowiada się ciekawie jak zawsze :) są chętni?
  • Gawień

Ja pewnie że będę , do tego w tym roku będę miał zdecydowanie bliżej do tej nowej hali; ] Z zewnątrz wydaje się dużo większa , więc może lepiej rozplanują wszystkie stoiska niż w poprzednim roku; >

• Pilin

ja na 90% będe;p
  • Johny & Johny

No ciekaw jestem co nowego nam pokażą. A zmiana lokalizacji to chyba żadna różnica. Ja się już piszę xD
  • Wino

99% będe
  • ɟɟouɹɹıɯs

mam nadzieję, że się jakoś ustawimy :)
  • Wino

Jeszcze zależy w jakie dzień będziemy. Ja zapewne w niedziele lub sobote ale raczej w niedziele
  • Wiesiek

Jasiu, jedziemy razem?:P
  • Kuba

jak pod nosem to co ? ja nie pójdę ?:F
  • olecki

Postaram się być; ]
  • Goguś

Jeśli czas pozwoli to będę; D

Ciekawa sprawa ponieważ nigdy nie byłem na Moto Expo; p
  • Wino

Ja byłem 2 razy ^^ Hostessy najfajniejsze :D
  • !!!MaRcInEk!!!

pewnie wpadne..
  • LUKAS

Byłem na wszystkich MOTOCYKLEXPO i w tym roku będe :-)
  • KLimek #99

Peewnie będe :)
  • steelheart

hale expo to tragedia byla, dojazd i parking...
    te nowe hale wygladaja duzo lepiej, szczegolnie dla mnie; )
  • RAFAŁ :)

Hostessy suzuki to jest to :D
  • Kamil

nieżle teraz bede miał targi prawie pod domem mi to pasuje :D
    A hostessy zawsze sa wdeche :D
  • Szacho

Dokładnie hostessy Suzuki są najlepsze :D będę na 100% ja jadę z samej północy Polski :) taka mała wycieczka:)
  • Kuba

swoja droga ,czy ktos byl przy tych halach na Marsa? jak to wyglada? codziennie jezdze Płowiecką i niejednokrotnie marsa,ale jakos nigdy nie mialem okazji zwrocic uwagi ani czasu zeby tam zajechac ...:/

jak to wszystko wyglada? anyone?
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)