-
ɟɟouɹɹıɯs
Witajcie
Wiem, że troche wcześnie jeszcze, ale za ponad miesiąc odbędzie się właśnie motocykl expo. Jest zmiana miejsca już nie hala Expo z resztą przeczytajcie sami:
"Zapraszamy Państwa serdecznie na targi MOTOCYKLEXPO, które odbędą się już po raz czwarty w Warszawie w dniach 13-15 lutego 2009. Tym razem targi odbędą się w nowej lokalizacji po prawej stronie Wisły
Hale Wystawiennicze MT Polska
ul. Marsa 56
03-307 Warszawa
MOTOCYKLEXPO to największa tego typu impreza targowa w Polsce. W kolejnych edycjach, dziesiątki tysięcy zwiedzających miało możliwość zapoznać się z ofertą importerów z branży motocyklowej i skuterowej, a także ATV oraz producentów i sprzedawców akcesoriów. III edycja MOTOCYKLEXPO 2008 była wielkim sukcesem. Targi odwiedziło 22 tysiące osób, swoje ekspozycje wystawiło ponad 100 wystawców. Mamy nadzieję gościć wszystkich ponownie, w jeszcze większym gronie, w nowych halach wystawienniczych MT Polska w roku 2009 "
Lista wystawców:
http://www.motocyklexpo.pl/Wystawcy...
mapa dojazdu:
http://www.motocyklexpo.pl/MAPA,DOJ...
zapowiada się ciekawie jak zawsze :) są chętni?
-
Gawień
Ja pewnie że będę , do tego w tym roku będę miał zdecydowanie bliżej do tej nowej hali; ] Z zewnątrz wydaje się dużo większa , więc może lepiej rozplanują wszystkie stoiska niż w poprzednim roku; >
-
Pilin
-
Johny & Johny
No ciekaw jestem co nowego nam pokażą. A zmiana lokalizacji to chyba żadna różnica. Ja się już piszę xD -
-
Wino
-
ɟɟouɹɹıɯs
-
Wino
Jeszcze zależy w jakie dzień będziemy. Ja zapewne w niedziele lub sobote ale raczej w niedziele -
Wiesiek
-
Kuba
-
olecki
-
Jeśli czas pozwoli to będę; D
Ciekawa sprawa ponieważ nigdy nie byłem na Moto Expo; p -
Wino
-
!!!MaRcInEk!!!
-
LUKAS
-
KLimek #99
-
steelheart
hale expo to tragedia byla, dojazd i parking...
te nowe hale wygladaja duzo lepiej, szczegolnie dla mnie; ) -
RAFAŁ :)
-
Kamil
nieżle teraz bede miał targi prawie pod domem mi to pasuje :D
A hostessy zawsze sa wdeche :D -
Szacho
Dokładnie hostessy Suzuki są najlepsze :D będę na 100% ja jadę z samej północy Polski :) taka mała wycieczka:) -
Kuba
swoja droga ,czy ktos byl przy tych halach na Marsa? jak to wyglada? codziennie jezdze Płowiecką i niejednokrotnie marsa,ale jakos nigdy nie mialem okazji zwrocic uwagi ani czasu zeby tam zajechac ...:/
jak to wszystko wyglada? anyone?
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne