MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Phoenix

Witajcie,
    Kolejna rozprawa rozpoczyna się 22 stycznia o godzinie 9 nie pamiętam nr sali ale sprawdzę i dam wam znać.

Dzięki za wszystko co do tej pory dla Nas zrobiliście, mam nadzieję że będe mógł się odpłacić dobrymi wieściami o skazaniu tego *(&^%$#@.

Pozdrawiam i dziekuje
  • Phoenix

Hej,
    rozprawa odbędzie się w sali 1037
  • starter

postaram się byc
  • elv's

Siema , zmieniam akurat robote , do końca stycznia siedze w domu i nic nie robie , wiec jak mnie chcecie to też będe .
  • Phoenix

Każda osoba która Nas popiera jest mile widziana o ile bedzie zachowywać sie w sądzie cicho i grzecznie :) dzięki
  • elv's

Z racji , wieku i usposobienia obiecuje być grzecznym; -)
  • mario

Phoenix, ja też będę i postaram się być na czas, trzymaj się chłopie jesteśmy z Tobą!
  • Anonim

bede o ile u mnie wszystko bedzie dobrze... ja mam wokande 21 stycznia :(

badzmy dobrej mysli,chociaz Michale wiesz jak jest w Kaczogrodzie.. nie winny sa skazani, winni wolni;/
  • Phoenix

Yarson trzymam kciuki mam nadzieje że wszystko będzie po twojej myśli. Trzymaj się stary .
    Dzięki wszystkim za pomoc jesteście naprawdę wielcy.
  • .:W:.

Jedzie ktoś na moto? 8:30 pod mac`iem na lazurowej?
  • Anonim

Kurwa Mac!!!
  • elv's

uuaa Yarson , chyba nie wyszło po Twojej mysli; -/ .... a wracając do tematu , jesli nie sam Phenix to niech ktoś do jutra mi potwierdzi że rozprawa ma być w sądach na kocjana ( z tego co kiedyś czytałem wydaje mi sie że tak , ale jakos brak mi pewnosci ) ... jade z dziewczyną i córeczką i wolałbym nie trafić jak kulą w oko ... czy jakos tam; -))
  • Anonim

kocjana kocjana... czekajcie z laska przed wejsciem, napewno ktos bedzie z mtoo lub rodziny..

ps- Bo niema Kurwa sprawiedliwosci! Reka dotyka naprawde tych ktorzy sa niewinni!!!

Pierdolony UBek, czeka nie ma dojscia do akt tych ktorzy keidys za nic bili na ulicach!?

Sory
  • elv's

Nie no jak już wiem że na kocjana to i pod sale 1037 trafie , nie bedziemy z dzieciakiem na dworzu z rańca marznąć .
    Co do reszty .... hmm no to niezle Cie wkórwili , a ze sprawiedliwoscią to czasem tak jest że jak sam komuś w ryj nie dasz to żadnej innej sprawiedliwości oprucz Twojej satysfakcji nikt Ci nie da .. przykre to , ale czasem tak jest; -/
    Tak czy tak chłopie nie łam sie , to taki kraj !!
  • Anonim

..no ja będę! Myślę, że obecność każdej osoby może "podświadomie" uzmysłowić Sądowi że tacy zabójcy na drogach to znaczący problem, a nie tradycyjnie rozejdzie się po kościach.. jak to często bywa w takich sprawach (było głośno.. ciszej.. i przycichło.. to teraz idź chłopie, masz prawko i dalej zabijaj!!!)
  • ZENA

Phoenix napisz pózniej co i jak
  • Anonim

Gadalem z fajerem..niestety to jeszcze nie koniec:(

nie chce pisac tego co mi powiedzial, bo niewiem czy moge...
    niech Michał napisze...
  • .:W:.

Co tu dużo pisac... biegły nie zapoznał się z pełnym materiałem dot. wypadku i na wniosek obrony rozprawę odroczono... po 20 minutach od rozpoczęcia. Ot sąd.
    Do zobaczenia w marcu.

p.s.Oczywiście o ile nie wsadzą Yarsona bo w tym wypadku wpadniemy na widzenie hehe
  • Phoenix

Słuchajcie,
    dziś nie ukrywam że mnie troszke kurwica trafiła co podobno było widać. Nie ma co ukrywać że to jeszcze potrwa nie wiem ile ale potrwa. Opinnia jest naciągana i to mocno cóż witamy w polsce kraju prawa i niesprawiedliwości
  • elv's

ale kurwa ja nie łapie jednej rzeczy ?? biegły mówi na sali tak ... 'to niespotykane zdarzenie , tam musiało sie cos wcześniej wydarzyć co w konsekwencji wpłyneło na bieg wydarzeń w czasie pózniejszym' ( opisałem to w wielkim skrócie , ale tak całą tą farse odebrałem )
    Panowie z tego co ja tam dziś usłyszałem to tzw. 'biegły' sugerował wysokiemu sądowi motyw zbrodni jaka w konsekwencji się wydarzyła ! . No bo panowie nawet jeśli coś tam sie wcześniej zdarzyło , to za owo zdarzenie ( jeśli był winien do kurwy nędzy !! i o ile rzeczywiście tak było , co moim zdaniem nie jest przedmiotem sprawy ) należy ukarać motocyklistę ! ale czy kurwa trzeba go w konsekwencji tych wydarzeń ukarać zepchnięciem z drogi ?! śmiercią ?!?!??
    Dziś też biegły nie umiał okreslić , a własciwie najpierw okreslił że kierowca nie miał prawa nie widzieć obok motocyklisty a zaraz po tym wyszło że biegły nie ma wszystkich danych i powinien zapoznać sie z wyjaśnieniami stron !! ja sie kurwa pytam co to za biegly ?? i od kiedy biegłych powinny interesować jakiekolwiek wyjaśnienia jakiejkolwiek ze stron ?? Biegły jest moim zdaniem odpowiedzialny za określenie stanu faktycznego zdarzenia na podstawie danych dostarczonych mu z miejsca zdarzenia !!! bo od wysłuchiwania wyjasnień to jest prokuratura i w dalszej kolejnosci sąd !! no chyba że to ja jestem creyzol a system w tym państwie jest wporzo !!!Q!#$R@
    Phenix nie znając wcześniej Ciebie , Twojego brata , dokładnie tego zdarzenia , dziś po sprawie mielismy mała rozmowę w której tłumaczyłeś mi co i jak z tym biegłym , więc ja Ci sie chłopie nie dziwie że sie wkurwiłeś ! , i tak byłeś dzielny !! i trzymam za Ciebie kciuki !!
    A teraz panowie musze se odreagować stresy z dnia wasze zdrówko; -))))

• 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)