-
CyganeK
>no nie widzialem bo nie odpisujesz na smsy, emaile, nie
>odbierasz tel :(
>przykro mi sie zrobilo ale bywa...
>chcialem w ten weekend ale mi szkola wypada :/
>
Miś to ja Cie przepraszam :*
A tak na serio zajebany pracą jestem a i nr zmieniłem :) Tamten był za trudny do zapamiętania :D
Ja Cie pociesze obiecuje Ci :*
-
[[TomeK]]
"zmeczenie materiału". Nie mowie, ze nie mozna prostowac w ogole ram motocyklowych, tylko chodzi mi o tzw. rzezbienie w gównie; ) Odnosnie prostowania lag i ram to polecam http://www.tecrol.bielsko.pl/ -
CyganeK
>[[TomeK]] napisał
>"zmeczenie materiału". Nie mowie, ze nie mozna prostowac w
>ogole ram motocyklowych, tylko chodzi mi o tzw. rzezbienie w
>gównie; ) Odnosnie prostowania lag i ram to polecam
> http://www.tecrol.bielsko.pl/
Wiesz skoro rzeżbienie w gównie to załatw mi rame całą może być bez dokumentów do 1000RR 08r do 3tyś plnów. dziękuje
Też ich kiedyś polecałem jeśli chdziło o ramy (z 2 ram zx9 99r zrobili mi jedną) tylko pojebało im sie z cenami niestety :/ -
KoVal
>CyganeK napisał
>>KoVal napisał
>>jeśli to ma być do kupna to też ci odradzam.... prosta
>>rama to podstawa i kwestia twojego bezpieczeństwa..więc
>>lepiej dołożyć więcej PLNów i nie martwić się o to
>>... w dodatku jak byś ta ramę chcial robić to tez parę
>>złotych musisz przeznaczyć...
>
>A Ty odłożyłeś więcej plnów i kupiłeś tą swoją Zx6
>z niespawaną jeszcze ramą czy poprostu ktoś Ci
>powiedział że w nich nie pękają?
>A znasz kogoś kto jeżdził moto z prostowaną lub spawaną
>ramą wogle?
>Aha i ile według Ciebie kosztuje prostowanie ramy?Ile czasu
>sie z tym schodzi?Masz znasz jakieś miejsca w warszawie lub
>w polsce godne polecenia tego typu operacji?
Jak kupowałem ZX6 od razu była diagnostyka zdjęcie plastików itp i nie było mowy o tym że rama jest uszkodzona bądz była uszkodzona... a czy pękają czy nie jest to trochę stareotyp kumpel miał 2 kawy z przed 2000 roku zx400 94' oraz zx 9 95' i w obydwu przypadkach miał z ramą jakieś przejscia.. niedawno sprawil sobie ninje z 2003 i śmiga jak wściekła..nic się z nią nie dzieje.. a co do kwestii ramy ile się schodzi i ogólnie co i jak to nie mam pojęcia bo nigdy się tym nie zajmowałem..i mam nadzieję że mnie to nie spotka..pozdro -
-
Snow ♥ moto
Najlepsze jest to, że ściąganie plastików nic ci nie da, bo akurat w tym modelu, który masz, rama często pęka od wewnętrznej strony.
Co do foty to bez pomiarów to można sobie pierdolić głupoty do woli. Nie zmienia to postaci, że zmęczenie materiału występuje, a aluminium i jego stopy są wyjątkowo na to podatne. Za 7k możesz kupić coś starszego, ale mniej styranego. -
Anonim
chodzi oto że szukam czegoś na wtrysku, jak narazie dysponuje 7 tys ale jeszcze jakiś czasz pooszczędzam i zbiore jakąś konkretną sumę, znam jedną dobrą stronę litewską a że jestem z Suwałk to mam bliziutko. Sami zobaczcie.
http://auto.plius.lt/pirkejams/paie...
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne