-
oscar
Czy ktos podjalby sie takiego zadania i jaka bylaby cena takiej uslugi? -
Borek
-
Jurgen
-
BIelas
-
-
MARTINO #61
-
oscar
Motorek oczywiscie smiga, ale:
- jest zimno/slisko/chyba w tamtych okolicach nawet zasniezone
- nie mam kasku/stroju na moto
- nie mam doswiadczenia zeby od razu tak smignac
Wiec szukam ofert transportowych. Moge miec profesjonalny transport firma CAT za 500zl, ale szukam jakis ew tanszych alternatyw, bo za ta kaske to moglbym sobie jakis ciuch na moto kupic.
Ale widze ze wszyscy tutaj jeszcze wyzsze ceny podaja :/ wiec chyba ciezko bedzie znalezc cos taniej... -
Maciek
za 499zł to mogę sam wracać na moto; )
no zależy jeszcze na czym bo komarem itp to szans nie widze... :P -
DominiQ
niech strace za 300(do negocjacji) ja pojade na moto... co masz za sprzeta??
jest około 350KM wiec i tak Bdobra oferta:)
Dodam tylko ze jakis miesiac temu wracałem z olsztynka I było zdecydowanie gorzej niz jest teraz wiec Do dzieła:) -
.:W:.
Właśnie właśnie, czym; ) bo tu każdy chce taką robotę, żeby śmigac i jeszcze kasę dostac; p -
SuperMocarz
firma nazywa się CAT - koszt to 295 netto.
Profesjonalnie wożą motocykle na własnych paletach. Wiecej info na priv. -
Anonim
-
oscar
BrzozRider - napisalem do Ciebie na prv - twoja oferta najbardziej do mnie trafia. -
ZENA
Sorry co wy tu chłopaka w butelke nabijacie. Bierzesz samochód z hakiem pożyczasz przyczepkę i jedziesz. Zapłacisz tyle ile benzyny spalisz i 40 zł przyczepka. -
Anonim
>ZENA napisała:
>Sorry co wy tu chłopaka w butelke nabijacie. Bierzesz
>samochód z hakiem pożyczasz przyczepkę i jedziesz.
>Zapłacisz tyle ile benzyny spalisz i 40 zł przyczepka.
Dokładnie. Albo poszukaj w śród znajomych kogoś kto ma busa i w busa, mój kumpel woził w taki sposób i wszystko przebiegło bez problemu. -
ZENA
ja ci nawet zawodowego kierowce polece który z moją suzi na przyczepce 140 leciał gdańską. -
oscar
Przyjechanie na motorze odpada - motor bedzie nowy i jeszcze nie zarejestrowany.
Samochod mam bez haka.
Znajomego z busem szukam - moze sie znajdzie.
Ogolnie to wszystko sie dzisiaj okaze - byc moze w sobote pojade zalatwic formalnosci, a motor bedzie sciagany dopiero w przyszlym tyg (i tak nie bede do wiosny nim jeszcze jezdzil).
W tym wszystkim najbardziej prawdopodobna jest opcja firmy CAT BrzozRidera.
Ale dziekuje wszystkim za zainteresowanie i chec pomocy.
-
ZENA
poszukaj kolegi z samochodem z hakiem to wyjdzie najtaniej ja mam znajomego który ma specjalną przyczepke motocyklową ma też samochód z hakiem i myśle ze mógł by z toba pojechać facet przy okazji jest mechanikiem motocyklowym i zna sie na rzeczy wiec jak chcesz to napisz na priv dam ci numer do niego -
Anonim
-
oscar
Motocykl juz kupiony.
Dzieki za pomoc - bede go sciagal ta firma CAT - dzieki Brzozi za namiary.
Temat do zamkniecia.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne