-
Wiesiek
Z tego co pamiętam, zaliczyłby to jako podpórkę, czyli błąd. Ale pewności do tego nie mam, tylko o tym słyszałem. -
KLimek #99
Egzaminatorzy nienawidzą kozaczków na egzaminie, to Ci moge odpowiedzieć na pewno ... dalej odpowiedz sobie sam... -
KLimek #99
Mój boże.. taka pogoda, oponki tak sie kleją - mimo że pot spływa zewsząd to wręcz nie można nie pojechać na jakieś winkle :D sam powtarzałem jeden ładny na Ursusie z 15 razy :P i przekonałem że moge pozwolić sobie na nieco więcej niż mi sie wydawało :) -
Tower
>incognito napisał
>próbował ktoś z Was poćwiczyć winkle w Piasecznie na
>wiaduktach przy Auchan? ja szczerze polecam dwie opcje na
>załączonej mapce:) (sory za jakość ale na szybko w
>paincie robiłem:P)
>
>jest równiutko i ładnie wyprofilowane są te wiadukty.
>Jest tylko kilka ale... ruch za dnia i zamknięte bramy po
>22:00; wąsko na tych S-kach na trasie niebieskiej i dość
>krótko :/
>no ale same wiadukty nad Puławską w obydwie strony są
>miód malina:)
Ja tam latałem i muszę przyznać ze wiadukty sa ekstra tylko trzeba uwazać zeby nie przegiąć w zjezdzie bo jest dozs stromo:) -
-
MAT
>KLimek #99 napisał
>Mój boże.. taka pogoda, oponki tak sie kleją - mimo że
>pot spływa zewsząd to wręcz nie można nie pojechać na
>jakieś winkle :D sam powtarzałem jeden ładny na Ursusie z
>15 razy :P i przekonałem że moge pozwolić sobie na nieco
>więcej niż mi sie wydawało :)
A gdzie w Ursusie? -
Wiesiek
A ja się powoli uczę schylać na zakrętach, jeździłem w kółko po Poniatowskim od 3 do 4 rano :) -
KLimek #99
>MAT napisał
>
>A gdzie w Ursusie?
Ul. Księdza Jana Chrościckiego a skrzyżowania przed tym zakrętem są z ulicą Obywatelską z jednej strony , a ulicą Świerszcza z drugiej strony. Jest to na Trasie linii 149; )
Można by sie spierać że to jeszcze Włochy ale ja tak nie sądze :P -
MAT
>KLimek #99 napisał
>>MAT napisał
>
>>
>>A gdzie w Ursusie?
>
>Ul. Księdza Jana Chrościckiego a skrzyżowania przed tym
>zakrętem są z ulicą Obywatelską z jednej strony , a
>ulicą Świerszcza z drugiej strony. Jest to na Trasie linii
>149; )
>
>Można by sie spierać że to jeszcze Włochy ale ja tak nie
>sądze :P
A to wiem, to przy JRG2 też tam czasami jeżdżę ale czasami nie jest czysto na tym zakręcie.
PS: To jeszcze włochy (nowe); ) -
KLimek #99
>MAT napisał
>A to wiem, to przy JRG2 też tam czasami jeżdżę ale
>czasami nie jest czysto na tym zakręcie.
>PS: To jeszcze włochy (nowe); )
Wiem właśnie, dlatego warto przejechać po nim raz dla rozpoznania czy nie ma piachu. Wczoraj troche było przy krawężkniku jadąc w strone torów ale na tyle mało że nie przeszkadzał, a w drugą strone już w pełni czysty; )
ok będe pamiętał; ) -
Mistrz
(po rocznej przerwie:P) na piachu mozna sie bardzo ladnie przejechac nawet jezeli lezy go naprawde malo.... -
Cezz
>Mistrz napisał
>(po rocznej przerwie:P) na piachu mozna sie bardzo ladnie
>przejechac nawet jezeli lezy go naprawde malo....
też w dżinsach ? :) -
Mistrz
jeszcze niestesty tak :) ale juz na dniach bede spobie kupowal spodnie od kombi :P ze sliderami :) -
Mistrz
sluchajcie ma ktos moze doswiadczenie czy da sie z łatwoscia zejsc na kolanie na moim moto (xj 600) ????? bo wydaje mi sie ze jest troszke przy wysokie; / w sumie raz doszedlem do kolana ale sie wyjebalem :D -
.::'Konrad'::.
-
ryśko
Jak nastawione zawiasy? Za pewne jedyna regulacja jaką ma to możliwość wlania innego oleju. -
Snow ♥ moto
Szorowanie kolanem to efekt uboczny szybkiej jazdy po winklu, a nie odwrotnie. Jak się zwiesisz z motocykla, to dotkniesz jadąc prosto. Skup się na coraz szybszym i poprawnym technicznie pokonywaniu danego winkla, a w końcu to przyjdzie samo. Kolejność odwrotna spowoduje, że będziesz się wypierdalał raz za razem. -
starter
-
Wiesiek
-
Cezz
>Wiesiek napisał
>A nie ma tam bruku? Dawno tam nie byłem.
Teraz tam chyba jest zakaz wjazdu... -
TAKESHI
Zakaz jest ale wjazdu na Krakowskie Przedmieście. Po Królowej Karowej można latać tylko by zajechać od Powiśla. Ale i tak lubię poćwiczyć zjazdy z Poniatowskiego :)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne