MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .:W:.

Czyli J. Zych nie śmigał na moto :)
    Pamiętacie news z motogena?
    To dostałem od troskliwej koleżanki ^^

http://motoryzacja.interia.pl/motoc...
  • Masowy Wyrywacz Mamusiek

komentarze są zajebiste
  • Mfalme

Ja pier***. Już takie rzeczy wynajdują, że nie wiem czy się śmiać czy płakać. Lepiej niech spobie pomierzy jakie pole elektromagnetyczne, czy jakie tam, wytwarzają telefony, GPS i bezprzewodowy Internet. Niech to wszystko zsumuje we własnym domu i padnie na zawał dochodząc do tego, że natężenie sumy tych pól wskazuje na to, że już od dawna jest nieżywy.

Ale dzięki za artykuł.
  • Mfalme

>-SGS- CREW #<3 SŁODZIAK napisał
    >komentarze są zajebiste

O kurfa, rzeczywiście, dopiero zerknąłem. Umarłem po tym tekście:

"Czyli z nerek też nici?
    To czego oni mogą być dawcami?
    Paznokci?"

[(2009-01-28 19:32) ~4X4]
  • SKIBA

jakie owny
  • SKIBA

albo ta dobra co nie lubi motocyklistów bo spoceni, czy ona ma jakis kompleks czy coś???
  • Mfalme

owny, owny :) Jak dla mnie to żart z tymi spoconymi cielskami.

"-w starych samochodach bmw jest taki sam problem i nawet dres nie pomaga uchronić przed tym zjawiskiem, wszyscy impotenci w bmw maja dresy i wygolone pały
    ~kasia

-Kasia to tak naprawde 60-cio letni pedofil, ktory
    sie nudzi.
    ~pedo_analyser"

Genialni ludzie, szkoda, że tak rzadko się na nich trafia w życiu xD
  • tom-bob

hmm a może ich w liniach lotniczych zatrudnić tylko skrzydla doczepić i latanie za darmola mamy :]
  • .:W:.

I tego. No.
    Z motogen.pl :)

http://www.motogen.pl/aktualnosci/c...

Jak zsumować jedno z drugim to chyba tylko można powiedzieć jedno...

po ptokach..
  • DominiQ

ale jaja bym zekł.. :)
  • SKIBA

skoro to drgania powodują szkody to wina polskich dróg bbo dziury:D ale to japończycy robili to choroba ich wie czy to dzialą i na europe, moze ptasia grypa ich wzięła i zganiają na motocykle
  • (-:-) Maciek (-:-)

Wg mnie best :
    Co to jest ta erekcja? Bo niedoczytałem.. Jakaś część elektroniczna w motorze?
    Zwała; d
  • Masowy Wyrywacz Mamusiek

>.:WookasH:. napisał
    >I tego. No.
    >Z motogen.pl :)
    >
    > http://www.motogen.pl/aktualnosci/c...
    >
    >Jak zsumować jedno z drugim to chyba tylko można
    >powiedzieć jedno...
    >
    >
    >po ptokach..

żem dosłownie!
  • Mfalme

A propos motogenu, to se kurka poduszkę kupię i po drgającym problemie. Badania robione na kitajcach są unikalne, nie można ich odnosić w stosunku do reszty świata. http://pl.youtube.com/watch?v=i4R3G...
  • KrystiaN

Nie doczytaliscie? :D drgania poprawiają krązenie czyli tu jest ok, niby co powoduje impotencje to pole elektromagnetyczne wydzielane przez uklad elektryczny motocykla... ale mam zwale z tych komentarzy hahaha

mnie to rozwaliło:
    (2009-01-28 21:17)
    ~Sex on a Motorcycle

To ciekawe dlaczego na zlotach walą się jak
    króliki...
  • BIelas

to jakieś brednie:(
    Im sie nudzi bo już szukają takich pierdół. W samochodzie jest dużo więcej pól magnetycznych a jakoś nikt nie piszczy o tym
  • Ollo

a co z motocyklistkami? Na nie nie działa pole elektromagnetyczne, czy może też będą miały zaburzenia erekcji?:p
  • elv's

impotent ? ... ale ja mam dzieci !! ..... to szmata ! ale ją @#$%@#%%!$## jak wróce do domu !!!!!!!!; -))))))))
  • Mfalme

>elv's napisał
    >impotent ? ... ale ja mam dzieci !! ..... to szmata ! ale
    >ją @#$%@#%%!$## jak wróce do domu !!!!!!!!; -))))))))

Musisz je oddać, bo statystyka nie będzie się zgadzała.
  • elv's

Qurfa , wracam do domu i w ryk na kobiete !!, a ona w płacz i w ogóle że jak? że co? że nigdy ! że ja boski , silny i w ogóle , że ona mnie nigdy itd ... !!!!;-))
    Qurfa ja juz nie wiem sam , sprawdziłem w kiblu , u mnie wszystko wpożo ... ale może to przez zime bo długo motura nie dosiadałem .... ni hoja jutro aku do motura i zalicze jakiś przejazd .. i sprawdzam jeszcze raz !!!!; -))))))
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)