MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • DominiQ

Fajer jak ty wszystko wiesz
    heheh Mimo swoich lat jeszcze pamiec masz Dobrą heheh
    Nie no szczerze mówiac to wiesz
    Pewnie Tak czy siak bedzie Suka
  • starter

>DominiQ napisał
    >Fajer jak ty wszystko wiesz
    >heheh Mimo swoich lat jeszcze pamiec masz Dobrą heheh
    >Nie no szczerze mówiac to wiesz
    >Pewnie Tak czy siak bedzie Suka

dokładnie,tylko teraz problem w tym żebyś dobrą sztuke znalazł,ale to już oddzielny temat;-)
  • DominiQ

własnie.... A to Graniczy z Cudem:/ i Obawiam sie ze nie trafie na Taka Bo te piersze egzęplarze szczególnie dostawały po Tyłku
    wiadomo dlaczego.... :/

Ale to zx12 tez sie tyczy Poniekat
  • KLimek #99

też bym chciał mieć takie dylematy; ] skoro masz pieniądze na zakup czegoś takiego to na lekkie poprawki nie znajdziesz?;]
  • Wojtek ...

Pisałem to już w tamtym temacie napisze i w tym bez wątpienia bierz haykę, miałem okazje się raz przejechać tym i powiem że to moto jest naprawdę zajebiste to co w nim jest najfajniejsze to nie moc lecz moment obrotowy, jest go tyle że z każdego biegu można wyprzedzać bez redukcji...;p na zx12 nie jeździłem ale na pewno moto jest mniej dopracowane od hayki problemy z panewkami itp. Jeżeli chodzi o wygląd to kiedyś zx12 była dla mnie wzorem wyglądu szybkich turystyków lecz od pewnego czasu sam nie wiem czemu hayabusa zaczęła mi się na prawdę podobać. Do tego motocykla trzeba się przemóc i moim zdaniem powiedzenie że hayabuse się kocha lub nienawidzi jest prawdą. Mało tego zawsze chciałem mieć gsx-ra750 k7 teraz sam zaczynam poważnie się zastawiać nad busą szczególnie rzecz jasna nad rocznikiem 1999 lub 2000 ten licznik wyskalowany do 350km/h;p wybór należy do ciebie ale ja bym bez zastanowienia brał buse. pzdr.
  • ZENA

Kobiecym estetycznym okiem raczej kawa; )))
  • Wojtek ...

Miałem to samo ok4-5lat temu że wszystko tylko nie hayabusa do tego motocykla trzeba dorosnąć i tyle. Już nie jedną opinie słyszałem że haybausa jest brzydka i w ogóle a po kilku latach właśnie ci kolesie kupowali sobie hayke ten motocykl ma coś w sobie i tyle... Może to ze tak na prawdę niczego nie ukrywa i nie wstydzi się tego jak wygląda ma lekką nadwagę ale właśnie o to w tym motocyklu chodzi ma być duży i już... Dla mnie ten motocykl jest po prostu kultowy jeśli się nie zdecyduje na 750 to będzie to haybausa:)
  • elv's

>ZENA napisała:
    >Kobiecym estetycznym okiem raczej kawa; )))

I like you !!; -))) śliczna jest nie ?;-)
  • elv's

No to jak widac , hayke na pewno bedzie lepiej sprzedać; -))) i to jest zdecydowanie in plus .
  • ZENA

Tak Elv s jest bossskkkaaaa !!! i to ja jestem karmel; P a teraz papa Zena jedzie zapisać się na prawko bo ileż mozna tak nielegalnie jezdzić...
  • ~pirania

>ZENA napisała:
    >Tak Elv s jest bossskkkaaaa !!! i to ja jestem karmel; P a
    >teraz papa Zena jedzie zapisać się na prawko bo ileż
    >mozna tak nielegalnie jezdzić...

twixnijcie to razem - sorry nie mogłam się powstrzymać..
  • ZENA

Buhahahahaha Pati ty to masz humorek :) Elv s wpadaj do mnie wieczorem twixnijmy to razem :)
  • elv's

No tak .. a jak w opisie miałem że mnie 'łeb napierdala' , to sie żadna nie zaoferowała !!;-)))

.. wieczorem nie moge , małą kąpie;-))
  • elv's

A wracajac do tematu 'busa vs kawa' , jak na razie widze jest tak:
    - Kiedyś sie przejechałem , bierz buse bo tak i h.. , itd .
    W sumie to teraz sam jestem ciekaw jak wypada jeden sprzęt przy drugim , bo ja w sumie też będe obiektywny , bo ja na hayce nie miałem przyjemnosci .
    Znajdzie sie ktoś kto użytkował dłużej te dwa sprzęty dłużej i wypowie sie rozsądnie ???, może ktoś kto w servisie ma przyjemność grzebać przy jednym i drugim ?? Byle nie znowu , bo mojego kolegi szwagier miał i mu sie psuło; -)))
  • Wojtek ...

Być może i jeździłem busą tylko powiedzmy 30min ale ogólnie przekonała mnie do siebie szczególnie silnik... A żeby znać wady zx12 nie trzeba nikogo znać każdy wie jakie ten moto miał wady...
  • elv's

>Wojtek ... napisał
    >Być może i jeździłem busą tylko powiedzmy 30min ale
    >ogólnie przekonała mnie do siebie szczególnie silnik... A
    >żeby znać wady zx12 nie trzeba nikogo znać każdy wie
    >jakie ten moto miał wady...

Wojtek pełen szacun co do Twoje osoby , ja posmigałem na tej kawie i to nie 30 minut i Ci powiem że byłem bardzo pozytywnie zaskoczony !, jeżleli wiesz jakie ten moto miał wady to pisz bo po to jest ten wątek . Ja nie wiem i na dodatek przestudiowałem swojego czasu net na wielu forach a tam jest wiele wypowiedzi takich jak twoja , czyli nic nie wnosząca , natomisat i ja , i z tego co wiem DominiQ trafiliśmy na bardzo pozytywne opinie gosci którzy śmigali tym motocyklem nie koniecznie 30 minut i okazuje sie że moto jest wpożo . Tu dodam że jest też wiele opini negatywnych ale raczej wyrażanych jako zasłyszane i naprawde niewiele takich które w sposób rzeczowy przedstawiaja kawe jako moto 'niezabardzo' .
    Więc reasumując , potrzebna jest opinia ludzi którzy nie słyszeli od wujka tylko rżetelna opinia kogoś kto posiadał i jedno i drugie .
    Dodam też że nie jestem żarliwym obrońcą Kawy bo w sumie i ja niezbyt długo na niej ganiam i wybrałem ją jak napisałem wcześniej ze wzgledów estetycznych , co do reszty przekonam sie na własnym tyłku , i ja mam nadzieje że pozytywnie; -) ..... a jak nie to obrzenie i wtedy kupie haye i tyle; -)))
  • DominiQ

No ale Ciezko bedzie trefic Na Takowa Opinie UZYTKOWNIKÓW o której mówisz no ale nic Pozyjemy zobaczymy... :)
  • starter

jak robiłem w servisie to pamiętam jak puszczono na rynek ZX12,miała to byc kosa na Haye,a co się okazało?że była kosą owszem ale co z tego jak prędkośc max.w ZX można było tylko raz wykręcic bo panewka się obracała i lipa,mój kumpel znany obywatel w wawie ma taką ZX i też musiał panewki robic w niej,chociaż mówi że ogólnie zadowolony jest z niej,leciał ostatnio z Modlina i wykręcił ponad 300 i nic się nie stało ale to chyba dlatego że Kanalia robił i poprawił ten silnik
  • Wojtek ...

Dokładnie to jedna z wad tego motocykla przekręcające się panewki w pierwszych egzemplarzach np..... potem problem poprawiono...
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)