-
ɟɟouɹɹıɯs
-
Filip757
Dużo (więcej) szczęścia w życiu i realizacji najbardziej popapranych nawet pomysłów i do tego duuużo zdrowia :)) -
Krzysiek
-
Anonim
-
-
topspin
-
Cerber
-
Ollo
uśmiechu na co dzień, stu lat w zdrowiu no i bezpiecznym kilometrów motocyklowych :) -
;)Iwonka;)
Wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń tych wielkich i tych najmniejszych !!!!!! -
elv's
Nie znam , ale skoro tu jestem , z czystej ludzkiej życzliwości , ... zdrowia , szczęscia , kasy , usmiechu i wszystkiego czego chcesz !;-) -
KrystiaN
Najlepszego i bezawaryjnego moto, gumowych drzew i nieograniczonego talonu na wahe; ) -
starter
-
Gawień
-
Phoenix
No dobra pożyczyliśmy i fajnie bo gość jak nikt zasłużył, ale kiedy pijemy. ?? i gdzie bo tak naprawdę to można było by coś zorganizować. Osobiście proponuje Gniazdo Piratów jutro wieczorem około 20. Jeśli jesteście za to jutro rano zoorganizuje stolik i wejście za free co wy na to.
Ja tam się zgłaszam wiec dopisujcie sie do listy.
1. Michał Zawisza -
Cerber
hehehe Michał dzieki, ale nie dam rady w ten weekend, no chyba, ze chcecie swietowac beze mnie hehehehe -
Phoenix
No nie stary bez Ciebie to nie to samo, a więc dajcie znać kiedy :) i wreszcie sie napić:) -
Anonim
-------------160---------180-- ----------
-------140-------------------- -200------
------------------------------ -------------
----120---------SEX----------- ---220-
------------------------------ ----------
-100-------------------------- ---------240-
--------------------o--------- ----------
--80-----------------\\------- ---------260-
------------------------\\---- -------------
----60------------------\\---- -------280----
----40-------------------\\--- -----------