- 1
- 2
-
.roeika.
Szukam i szlag mnie trafia.
Wybor tylko dla kolesi... laski jak zwykle producenci maja w dupie.
Kto zna jakas firme co robi pozadne wzmacniane z ochraniaczami jeansy lub bojowki dla babek???
Chce takie spodnie na lato ogarnac do zbroi.
No i od razu... ktore zbroje polecacie?
-
>.roeika. napisała:
>Szukam i szlag mnie trafia.
>Wybor tylko dla kolesi... laski jak zwykle producenci maja w
>dupie.
>
>Kto zna jakas firme co robi pozadne wzmacniane z
>ochraniaczami jeansy lub bojowki dla babek???
>
>Chce takie spodnie na lato ogarnac do zbroi.
>
>No i od razu... ktore zbroje polecacie?
>
hehe Aniu, liczysz ze bedziesz miec babskie biodrówki na moto; P ?
a co do zbroi lookaj w wyszukiwarkę -
LuCaS
Nie polecam zbroi na asfalt i duże prędkości. To, co dobrze sprawdza się w lesie i w terenie nie ma przełożenia na warunki drogowe (głównie chodzi o to, że w terenie się nie turlasz i najważniejsza jest ochrona przed silnymi, miejscowymi urazami). Jeżeli szukasz lekkiej i przewiewnej alternatywy kurtki motocyklowej- kup airmesha albo kurtkę Modeki z wypinaną membraną.
W temacie spodni- wspomniana Modeka ma spory wybór damskich rozmiarów. -
.roeika.
Thx Lucas za rade Tak sie wlasnie obawiałam, ale jak mam pomyslec o skorach i znowu 30st C to juz mdleje; o) wiec szukam alternatywy.
Odan jeszcze podrzucil pomysl spodni crossowych ale obawiam sie ze o ile temp OK to wlasnie z bezpieką lipa...
Chce to miec w trasy (czyt.Madryt) no i na latanie do/z pracy.
Nie ukrywam ze nie chce miec skrepowanych ruchow bo jeszcze cos planuje uprawiac; o)
Aha mam tez ciuchy turystyczne z airwentami itd ale w nich tez sie gotuje Mniej niz w skorze ale jednak :o(
Patpiranio, wiem co to google, ale wole zapytac ludzi ktorych znam i wiem ze bzdur mi nie nagadaja, tym bardziej ze wiem ze pare osob lata w takich ciuchach. A poza tym taki temat przyda sie przyszlosciowo nie tylko babom mysle; op
-
-
szepiet
hej
tak jak Lucas napisal, jak kupisz airmesha to na pewno sie nie zagotujesz, ja mam taką kurtkę i na upaly jest super, wlasciwie nie ma roznicy w temperaturze, czy jedziesz w niej czy w koszulce z krotkim rekawem, polecam -
szepiet
probowalem znalezc model ktory ja mam, ale ma on juz pare latek i mi sie nie udalo, ale przez przypadek znalazlem to http://www.kneedraggers.com/details... -
.roeika.
-
elv's
>.roeika. napisała:
>Szukam i szlag mnie trafia.
>Wybor tylko dla kolesi... laski jak zwykle producenci maja w
>dupie.
>
>Kto zna jakas firme co robi pozadne wzmacniane z
>ochraniaczami jeansy lub bojowki dla babek???
>
>Chce takie spodnie na lato ogarnac do zbroi.
>
>No i od razu... ktore zbroje polecacie?
>
A tam od razu producenci mają w ......
http://moto.allegro.pl/item52616043...
Pozdro. -
LIVE OR DIE
-
-
.roeika.
>elv's napisał
>A tam od razu producenci mają w ......
> http://moto.allegro.pl/item52616043...
>Pozdro.
No i niestety na tym wybor na allegro sie konczy... ja nie chce brac tego tylko dlatego ze jest. Chce miec wybor
-
elv's
.. no powiem że rzeczywiscie , chorym w domu i mając czas poszperałem troche ... dyskryminacja i tyle .
-
ZENA
Roeika jak znajdziesz jakiś ładny damski buzer to daj znać bo puki co przymierzając męski buzer XL nie zapinam się w biuście. A te damskie na allegro były ochydne. Nie ma co dyskryminacja kobiet... -
KLimek #99
To po co wam ten buzer skoro z przodu i tak macie swoje dwa ochraniacze a żółwia można sobie kupić oddzielnie :P:P:P ... żarcik :P
No ale fakt faktem ... zena w mój buzer w rozmiarze XL sie nie zapina :P:P:P chyba musicie jednak myśleć nad kurtkami letnimi niż buzerami. -
Gabu
-
.roeika.
Jak ma byc popyt skoro szukam i nie ma wiec dlatego rezygnuje?
Znam kupe motocyklistek i kazda ma wlasnie ten sam problem...
Nie ma dla nas ciuchow i kombinujemy...
-
BIelas
jakiś czas temu w sklepie na kijowskiej takie jeansy widziałem tylko nie pamiętam ceny :( -
Ala
Wiesz co, ja chyba zakombinuję coś takiego jak mój brat w zeszłym sezonie. Miał jedne dosyć grube jeansy, kupił sobie ochraniacze, poszedł do babci krawcowej i w ten całkiem tani sposób ma spodnie na motor, z których można wyjąć ochraniacze i śmigać na wykłady;)
I wydaje mi się, że dla motocyklistek to nie jest najgorszy pomysł (gorzej mam tylko z babcią, która może odmówić przeróbki spodni, bo twierdzi, że mi się we łbie poprzewracało z tym motorem:P) -
Kemla®
ciuchy są, niestety to kwestia tylko jaką kasę posiadamy, bo przeważnie można przebierać ale dopiero w tych lepszych modelach, jak byłem w londynie w wakacje to trochę tego tam było bo siostra mierzyła:)
jeansy z ochraniaczami dla facetów na pewno są, niestety nie wiem czy robią modele dla kobiet.
a szukałyście w uk i de? warto tam zajrzeć i zamówić:) za kombi dainese z de dałem 1100 mniej niż u nas;) -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne