MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .roeika.

Szukam i szlag mnie trafia.
    Wybor tylko dla kolesi... laski jak zwykle producenci maja w dupie.

Kto zna jakas firme co robi pozadne wzmacniane z ochraniaczami jeansy lub bojowki dla babek???

Chce takie spodnie na lato ogarnac do zbroi.

No i od razu... ktore zbroje polecacie?
  • ~pirania

>.roeika. napisała:
    >Szukam i szlag mnie trafia.
    >Wybor tylko dla kolesi... laski jak zwykle producenci maja w
    >dupie.
    >
    >Kto zna jakas firme co robi pozadne wzmacniane z
    >ochraniaczami jeansy lub bojowki dla babek???
    >
    >Chce takie spodnie na lato ogarnac do zbroi.
    >
    >No i od razu... ktore zbroje polecacie?
    >

hehe Aniu, liczysz ze bedziesz miec babskie biodrówki na moto; P ?
    a co do zbroi lookaj w wyszukiwarkę
  • LuCaS

Nie polecam zbroi na asfalt i duże prędkości. To, co dobrze sprawdza się w lesie i w terenie nie ma przełożenia na warunki drogowe (głównie chodzi o to, że w terenie się nie turlasz i najważniejsza jest ochrona przed silnymi, miejscowymi urazami). Jeżeli szukasz lekkiej i przewiewnej alternatywy kurtki motocyklowej- kup airmesha albo kurtkę Modeki z wypinaną membraną.

W temacie spodni- wspomniana Modeka ma spory wybór damskich rozmiarów.
  • .roeika.

Thx Lucas za rade Tak sie wlasnie obawiałam, ale jak mam pomyslec o skorach i znowu 30st C to juz mdleje; o) wiec szukam alternatywy.
    Odan jeszcze podrzucil pomysl spodni crossowych ale obawiam sie ze o ile temp OK to wlasnie z bezpieką lipa...
    Chce to miec w trasy (czyt.Madryt) no i na latanie do/z pracy.
    Nie ukrywam ze nie chce miec skrepowanych ruchow bo jeszcze cos planuje uprawiac; o)
    Aha mam tez ciuchy turystyczne z airwentami itd ale w nich tez sie gotuje Mniej niz w skorze ale jednak :o(

Patpiranio, wiem co to google, ale wole zapytac ludzi ktorych znam i wiem ze bzdur mi nie nagadaja, tym bardziej ze wiem ze pare osob lata w takich ciuchach. A poza tym taki temat przyda sie przyszlosciowo nie tylko babom mysle; op
  • szepiet

hej
    tak jak Lucas napisal, jak kupisz airmesha to na pewno sie nie zagotujesz, ja mam taką kurtkę i na upaly jest super, wlasciwie nie ma roznicy w temperaturze, czy jedziesz w niej czy w koszulce z krotkim rekawem, polecam
  • szepiet

probowalem znalezc model ktory ja mam, ale ma on juz pare latek i mi sie nie udalo, ale przez przypadek znalazlem to http://www.kneedraggers.com/details...
  • .roeika.

dzieki :o) obadam ten temat :o)
  • elv's

>.roeika. napisała:
    >Szukam i szlag mnie trafia.
    >Wybor tylko dla kolesi... laski jak zwykle producenci maja w
    >dupie.
    >
    >Kto zna jakas firme co robi pozadne wzmacniane z
    >ochraniaczami jeansy lub bojowki dla babek???
    >
    >Chce takie spodnie na lato ogarnac do zbroi.
    >
    >No i od razu... ktore zbroje polecacie?
    >

A tam od razu producenci mają w ......
    http://moto.allegro.pl/item52616043...
    Pozdro.
  • LIVE OR DIE

• ~pirania

roeika, pisalam o gronowej wyszukiwarce a nie googlu
  • .roeika.

>elv's napisał
    >A tam od razu producenci mają w ......
    > http://moto.allegro.pl/item52616043...
    >Pozdro.

No i niestety na tym wybor na allegro sie konczy... ja nie chce brac tego tylko dlatego ze jest. Chce miec wybor
  • elv's

.. no powiem że rzeczywiscie , chorym w domu i mając czas poszperałem troche ... dyskryminacja i tyle .
  • ZENA

Roeika jak znajdziesz jakiś ładny damski buzer to daj znać bo puki co przymierzając męski buzer XL nie zapinam się w biuście. A te damskie na allegro były ochydne. Nie ma co dyskryminacja kobiet...
  • KLimek #99

To po co wam ten buzer skoro z przodu i tak macie swoje dwa ochraniacze a żółwia można sobie kupić oddzielnie :P:P:P ... żarcik :P

No ale fakt faktem ... zena w mój buzer w rozmiarze XL sie nie zapina :P:P:P chyba musicie jednak myśleć nad kurtkami letnimi niż buzerami.
  • Gabu

Jaka tam dyskryminacja.
    Jakby byl popyt to bylyby i buzery.
  • .roeika.

Jak ma byc popyt skoro szukam i nie ma wiec dlatego rezygnuje?
    Znam kupe motocyklistek i kazda ma wlasnie ten sam problem...
    Nie ma dla nas ciuchow i kombinujemy...
  • BIelas

jakiś czas temu w sklepie na kijowskiej takie jeansy widziałem tylko nie pamiętam ceny :(
  • Ala

Wiesz co, ja chyba zakombinuję coś takiego jak mój brat w zeszłym sezonie. Miał jedne dosyć grube jeansy, kupił sobie ochraniacze, poszedł do babci krawcowej i w ten całkiem tani sposób ma spodnie na motor, z których można wyjąć ochraniacze i śmigać na wykłady;)
    I wydaje mi się, że dla motocyklistek to nie jest najgorszy pomysł (gorzej mam tylko z babcią, która może odmówić przeróbki spodni, bo twierdzi, że mi się we łbie poprzewracało z tym motorem:P)
  • Kemla®

ciuchy są, niestety to kwestia tylko jaką kasę posiadamy, bo przeważnie można przebierać ale dopiero w tych lepszych modelach, jak byłem w londynie w wakacje to trochę tego tam było bo siostra mierzyła:)
    jeansy z ochraniaczami dla facetów na pewno są, niestety nie wiem czy robią modele dla kobiet.
    a szukałyście w uk i de? warto tam zajrzeć i zamówić:) za kombi dainese z de dałem 1100 mniej niż u nas;)
  • Anonim

Vanucci Estivo ?
    http://www.moto-akcesoria.pl/produc...
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)