-
Anonim
no i proszę...dostałem do od pewnego Fajera startera, na GyGy...hmm ktory to zarzucal mi ze mam parcie na szkło...
hhehehe
dołączam link,który dostałem wraz z wiadomościa...
http://portal-motocyklowy.pl/index....
wywiad z motocyklistą.... i kto teraz jest Sprite,a kto pragnienie :P???? -
tom-bob
artykuł całkiem fajny warto przeczytać :] swoją drogą wszystkiego najlepszego Fajer z okazji 18 :] -
wicher
Mi też siębardzo spodobał ten artykuł, przeczytałem cały i śmiało można go polecić innym -
Anonim
znam dobrze fajera, i brakuje mi kilku motocykli i przygod:)
...No cos ty Jacuś :*
Przed Paparazzi ukrywasz najlepsze kawalki z zycia :P???
o ja niemoge... Ale Fajer masz Parcie- artykuł o sobie..i zdjęcia które pokazują twarz...mogłeś w kominiarce byc,hehehe tak jak mi mowiles:P
-
-
starter
yarson,miałbym parcie to bym chyba codziennie zamiast przed kompem to w jakichś badziewnych TVNach Polsatach albo jeszcze w GW siedział które ni huja ni jak się mają do środowiska motocyklowego a raczej nas opluc i buty sobie o nas wytrzec,to to samo co wywiad o polityce z np.Poligłupem w portalu motocyklowym:] -
kasha
artykuł świetny, można się nieźle wkręcić, nie sądziłem, że przeczytam cały,; ) a swoją drogą to gratuluje '18' :) -
Ciekawa historia :D
Pełnoletność, piękna sprawa :D I można prawko zrobić; p Dobrze że udało mu się przed zmianą przepisów; D -
Ten zly...::SVS Rider::..
ojjj fajer:):)
ty stara dupa jestes:)
powiem jedno..bardzo fajny artykol:D
ale i tak ja mam 20 lat jazdy:P:P hehehhe
to teraz nastepna okazja to chyba 30 lat?:)
pozdro -
ryśko
Bardzo sympatyczny artykuł! Łatwy, lekki i przyjemny. Ciekawa historia opowiedziana w żartobliwy sposób. Świetne!! -
Anonim
> Bardzo sympatyczny artykuł! Łatwy, lekki i przyjemny. Ciekawa historia opowiedziana w żartobliwy sposób. Świetne!!
całkowicie popieram -
Cerber
Bardzo fajnie sie to czyta:) Fajer powinienes czesciej udzielac wywiadow:) -
*ZIMEK*
mi sie najbardziej podobal watek z kupnem pierwszego moto i skretem w prawo;) wszystkiego najlepszego Dziadziu:] -
KLimek #99
jak zawsze wszystko przez kobiety :P Bardzo ciekawe, i dobrze sie to czyta; ) pogratulować tylko; ) -
V2 + 75Hp = ....
>*ZIMEK* napisał
>mi sie najbardziej podobal watek z kupnem pierwszego moto i
>skretem w prawo;) wszystkiego najlepszego Dziadziu:]
a ja dalej nei czytałem bo mi się nie chciało; p -
Anonim
>Polatasz ze mną? napisał
>>*ZIMEK* napisał
>>mi sie najbardziej podobal watek z kupnem pierwszego moto
>i
>>skretem w prawo;) wszystkiego najlepszego Dziadziu:]
>
>
>
>
>a ja dalej nei czytałem bo mi się nie chciało; p
Pedros - nie przeczytałeś bo Cię dupcia boli po wczorajszym ....nie sądziłem ,że się mogę w Tobie zakochać. Życie jednak lubi niespodzianki:))))
A swoją drogą wg mnie artykuł ok -
mazi !
-
Gabu
Oj Yarson to ci nie wyszlo wogole; ]
Artykul fajny, z jajem i dobrze sie czyta :)
Szacun za tyle lat na moto :) -
Anonim
-
starter
>Mazak napisał
>>Polatasz ze mną? napisał
>>>*ZIMEK* napisał
>>>mi sie najbardziej podobal watek z kupnem pierwszego moto
>>i
>>>skretem w prawo;) wszystkiego najlepszego Dziadziu:]
>>
>>
>>
>>
>>a ja dalej nei czytałem bo mi się nie chciało; p
>
>Pedros - nie przeczytałeś bo Cię dupcia boli po
>wczorajszym ....nie sądziłem ,że się mogę w Tobie
>zakochać. Życie jednak lubi niespodzianki:))))
>
>A swoją drogą wg mnie artykuł ok
tak Mazak,ten tekst co mówiłem że samochód dostawczy chciał nastraszyc mojego kumpla i skręcił kierownicą to się tyczyło ciebie,żeś leciał na puławskiej na gumie i facet Transitem wjechał przed ciebie,pamiętasz?żeśmy lecieli w tedy kręcic filmik koło tesco,tylko że facet miał lusterka połamane to już nie jest napisane hehehe;-) -
elv's
nawet w motocyklowej prasie nic mi sie tak fajnie ostatnio nie czytało , naprawde wpożo artykuł .
I szacun za wynik !! nawet nie uwzgledniając przerwy na moje pierwsze/porażka małzeństwo byłbym jeszcze długo w termosie; -))
I jak to sie mówi: - Chylę czapki Panie Starter.; -)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne