-
starter
>Przednie..Tylne..Obojetne.:SV S:. napisał
>fajer widze w teran sie zapuszczasz:)
mam parę złoty na koncie,strach trzymac teraz forse,za miesiąc niewiadomo ile będzie warta złotówka,zawsze chciałem miec enduro to se teraz kupie,zresztą na Rajd Katyński chcę jechac,frankiem za granicę nie mogę,suka połamie się cała od bagaży,to tenera zostaje,od znajomego,tłok WISECO,tuleja,nowa skrzynia,łańcuszek rozrządu,dwie nowe opony i jedna natył dodatkowo na wymianę na teren,84km po remoncie,dlatego chce mi dac na wekeend żebym go wypróbował zanim kupie -
Masowy Wyrywacz Mamusiek
-
KLimek #99
fajny sprzęt :D
no powiedz ze Ty bys nie miał takiego uśmiechu jak miał byś przed sobą swój przyszły zakup :P -
Masowy Wyrywacz Mamusiek
-
-
KLimek #99
też mam nadzieje mieć ten uśmiech... przed końcem lutego. I oby utrzymał sie na dłużej ... a nie przerodził sie w wysypywanie kasy z portfela. -
Marcin Kowal(sky)
http://www.otomoto.pl/index.php?sec...
"w bardzo dobrym stanie" jest bardzo przesadzonym określeniem... smieć -
Mariusz
Co do nowych igiełek to małe sprostowanie. W 2004 roku kupowałem w salonie nowa Yamahę. Wpłaciłem 5000 zadatku. W dniu odbioru okazało się , że przednia felga jest obita (zdarty lakier) , oraz szyba ma spore widoczne rysy. Poprosiłem o zwrot podwójnego zadatku lub zamianę motocykla na inną sztukę bo ta nie jest w stanie fabrycznym. Sprzedawcy kopara opadała.Staneło na nowej akcesoryjnej szybie turystcznej, oraz 800 zł dodatkowego rabatu.
Po trzech latach motocyk sprzedałem po szlifie , uszkodzony. Gość kupił go zrobił i za rok sprzedał. NIedawno dzwonił do mnie i prosił abym nie mówił nowemu właścicielowi , że moto było rozbite. -
Anonim
dlatego ja w ogłoszeniu zawsze dodaję słowa o ile jest ku temu podstawa: "stan bdb wg mnie"
Każdy nabywca ma odmienną definicję stanu technicznego motocykla i każdy to stwierdzenie rozumie jak chce !!!!!
Dla jednego stan bdb=salon ,a dla innego moto po szlifie ,ale sprawne technicznie ,które nie dymi, nie ma luzów na wale korbowym:)))) i zostawia jeden ślad......
-
:super_śledź:
>starter napisał
>>Przednie..Tylne..Obojetne.:S VS:. napisał
>>fajer widze w teran sie zapuszczasz:)
>
>mam parę złoty na koncie,strach trzymac teraz forse,za
>miesiąc niewiadomo ile będzie warta złotówka,zawsze
>chciałem miec enduro to se teraz kupie,zresztą na Rajd
>Katyński chcę jechac,frankiem za granicę nie mogę,suka
>połamie się cała od bagaży,to tenera zostaje,od
>znajomego,tłok WISECO,tuleja,nowa skrzynia,łańcuszek
>rozrządu,dwie nowe opony i jedna natył dodatkowo na
>wymianę na teren,84km po remoncie,dlatego chce mi dac na
>wekeend żebym go wypróbował zanim kupie
noo fajerr, przecie zeby latać na enduraku nie musisz miec pieknej pogody ? :>
fajny sprzęcik -
Czarny
Cytuje Kolegę:
Dla tych co byli by zainteresowani kupnem motocykla z tej aukcji
to odrazu odradzam, to jest moj moto po wypadku. Zostal sprzedany na aukcji autoonline przez PZU SA. za 7150zl.
Motocykl ma skrzywiona rame!
ale ten fakt zostal pominiety przez sprzedajacego.
Pozdrawiam.
-
Anonim
-
Pierdolony Skurwiel
>:super_śledź: napisał
>>starter napisał
>>>Przednie..Tylne..Obojetne.: SVS:. napisał
>>>fajer widze w teran sie zapuszczasz:)
>>
>>mam parę złoty na koncie,strach trzymac teraz forse,za
>>miesiąc niewiadomo ile będzie warta złotówka,zawsze
>>chciałem miec enduro to se teraz kupie,zresztą na Rajd
>>Katyński chcę jechac,frankiem za granicę nie mogę,suka
>>połamie się cała od bagaży,to tenera zostaje,od
>>znajomego,tłok WISECO,tuleja,nowa skrzynia,łańcuszek
>>rozrządu,dwie nowe opony i jedna natył dodatkowo na
>>wymianę na teren,84km po remoncie,dlatego chce mi dac na
>>wekeend żebym go wypróbował zanim kupie
>
>noo fajerr, przecie zeby latać na enduraku nie musisz miec
>pieknej pogody ? :>
>
>fajny sprzęcik
posmigaj na kostce, po takim sliskim gownie, jakie sie zrobilo... tragedia;) -
KLimek #99
-
kuncyk
motocykl byl wystawiony pare miesiecy temu za 4800. bylem ogladalem, rama bardzo mocno zapracowala na spawach, mocowanie tylnego prawego amorka (rama) zadarta byla do gory, motocykl nie mial modulu zaplonowego, mocowanie tlumika bylo spawane (i wyglada ladnie.... tylko krzywo :) )
koleszka cwanie robi zdjecia... tak zeby nie bylo nic widac... omijac dalekim lukiem -
kuncyk
mozna ten temat przykleic? mysle ze nic sie tutaj nie dzieje bo sporo ludzi zapomnialo o tym ze bylo cos takiego zalozone, a dosc czesto spotyka sie u nas zgruzowane sprzety... -
misha
>kuncyk napisał
> http://www.otomoto.pl/index.php?sec...
>
>
>motocykl byl wystawiony pare miesiecy temu za 4800. bylem
>ogladalem, rama bardzo mocno zapracowala na spawach,
>mocowanie tylnego prawego amorka (rama) zadarta byla do
>gory, motocykl nie mial modulu zaplonowego, mocowanie
>tlumika bylo spawane (i wyglada ladnie.... tylko krzywo :)
>)
>
>koleszka cwanie robi zdjecia... tak zeby nie bylo nic
>widac... omijac dalekim lukiem
widac, moto po przygodzie, wszystko fajnie, ale ja chyba jestem bardzo przewrazliwiony na punkcie wyrazu TJUNING... nie wiem jak taka owiewka moze byc tuningowa... w tym wypadku to chyba lampa jest uniwersalna (bo oryginalna odpadla...), ale punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia
//malo motocyklowo, ale przypomnial mi sie pewien gucio: http://www.youtube.com/watch?v=l6d7... /
-
szepiet
to ja tez malo motocyklow, ale w tym filmiku powyzej to Tede tak sie zeszmacil ze az zal, "kable trzeba izolowac, bo moze Cie kopnac prad" - "ekspert od 7 bolesci" - wogole jacy debile ten program musza robic, ze nikt na to nie zwrocil uwagi -
Bartek
Czy jest moze ktoś na forum kto mógłby pomóc w ustaleniu czegoś na temat motocykla na podstawie nr VIN? Chociażby poprzedniego właściciela z zagranicy? Wiem ze jakaś dziewczyna opisywała tutaj na forum swoja historie na ten temat ale za cholere nie moge teraz tego znaleźć. Pamieta ktoś w jakim wątku jej szukać? -
Zależy z jakiego kraju. Znajdź na forum gościa o ksywce. Szopen. On coś tam wie.
-
peperudka...
>Bartek napisał
>Czy jest moze ktoś na forum kto mógłby pomóc w ustaleniu
>czegoś na temat motocykla na podstawie nr VIN? Chociażby
>poprzedniego właściciela z zagranicy? Wiem ze jakaś
>dziewczyna opisywała tutaj na forum swoja historie na ten
>temat ale za cholere nie moge teraz tego znaleźć. Pamieta
>ktoś w jakim wątku jej szukać?
pewnie to moja historia Cię urzekła :P
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa