- 1
- 2
-
starter
Trzech motocyklistów w tym nasz gronowicz Colango zostali odznaczeni medalami "Pro Memoria" za utrwalanie pamięci o zbrodni katyńskiej
Z mojej strony Kuba gratulacje i życzę w przyszłości Virtuti Militari
i z dedykacją pioseneczka dla ciebie; -)
http://www.youtube.com/watch?v=KBww... -
Anonim
Gratulacje chłopaki tak 3mac!!!!!!!!
Fajer zapomniałeś jeszcze dodac ,że Kuba organizuje dodatkowo rozpoczęcia sezonów w Częstochowie
-
Anonim
-
JOSA
-
-
Rafik
-
*ZIMEK*
w dzisiejszej quasidupokratycznej, ultratolerancyjnej, antykatolickiej i znieczulonej Polsce, kazda patriotyczna postawa jest godna szacunku i podziwu.
brawo Colango!
-
Witek
-
Calango
Dziękuję, ale to jest dla nas wszystkich. Tych dla których te sprawy nie są obojętne. Zapraszam wszystkich na Jasną Górę. Zlot Gwiaździsty jest dla wszystkich motocyklistów, bez żadnej komercji. Jak ktoś akurat nie ma motocykla, a ma rower i kosiarkę to niech to połączy i jedzie. W zeszłym roku było nas 15 tyś. mimo deszczu i mimo innych imprez w tym samym czasie. Tam widać siłę Polskich Motocyklistów! -
Anonim
-
Anonim
>Calango napisał
>Dziękuję, ale to jest dla nas wszystkich. Tych dla
>których te sprawy nie są obojętne. Zapraszam wszystkich
>na Jasną Górę. Zlot Gwiaździsty jest dla wszystkich
>motocyklistów, bez żadnej komercji. Jak ktoś akurat nie
>ma motocykla, a ma rower i kosiarkę to niech to połączy i
>jedzie. W zeszłym roku było nas 15 tyś. mimo deszczu i
>mimo innych imprez w tym samym czasie. Tam widać siłę
>Polskich Motocyklistów!
Dokładnie!!!!!!
tam przyjeżdżają ludzie , którzy oprócz jeżdżenia na moto nie wstydzą się swojej wiary ani Pana Boga. Tam jedzie siię na mszę w intencji motocyklstów i to jest główne przesłanie zlotu i o tym nie można zapominać!!!!!
jeszcze raz gratuluję i poniekąd zazdrodzczę zaszczytu :)))) -
Calango
>Mazak napisał
>>Calango napisał
>>Dziękuję, ale to jest dla nas wszystkich. Tych dla
>>których te sprawy nie są obojętne. Zapraszam wszystkich
>>na Jasną Górę. Zlot Gwiaździsty jest dla wszystkich
>>motocyklistów, bez żadnej komercji. Jak ktoś akurat nie
>>ma motocykla, a ma rower i kosiarkę to niech to połączy
>i
>>jedzie. W zeszłym roku było nas 15 tyś. mimo deszczu i
>>mimo innych imprez w tym samym czasie. Tam widać siłę
>>Polskich Motocyklistów!
>
>Dokładnie!!!!!!
>
>tam przyjeżdżają ludzie , którzy oprócz jeżdżenia na
>moto nie wstydzą się swojej wiary ani Pana Boga. Tam
>jedzie siię na mszę w intencji motocyklstów i to jest
>główne przesłanie zlotu i o tym nie można
>zapominać!!!!!
>
>
>jeszcze raz gratuluję i poniekąd zazdrodzczę zaszczytu
>:))))
Dzięki Mazak!
Choć największą przyjemność sprawiają nie medale czy dyplomy, lecz gdy widzę jak zmieniają się ludzie i ich spojrzenie po przejechanym Rajdzie Katyńskim. Gdy zaczynają to rozymieć i czuć potrzebę dochodzenia prawdy.
Nie pytam czy, tylko kiedy pojedziesz ze mną na rajd. Bo wiem że pojedziesz.
-
Anonim
Kuba ty lepije daj info co potrzeba i ile gotówki :) to łatwiej będzie np mi sie określić :) -
:super_śledź:
-
Anonim
>:super_śledź: napisał
>ja tez bym chetnie taki rajd zaliczył..
>
>jak to kiedy i za ile ??
A kto sie pyta o kiedy? JA tylko ile potrzeba na benzyne :) -
Jurgen
-
Anonim
-
starter
Tak Kuba,dobrze byłoby jakby ludzie pojechali,poznali by trochę prawdy,tylko zanim ją poznają lepiej niech się do niej też przygotują bo na takim rajdzie mogą byc lekko zdziwieni,niech się też najpierw przed wyjazdem zastanowią dlaczego ta prawda w "naszych"mediach w jakiś tajemniczy sposób jest zatajana i dlaczego np.jak pan Kwaśniewski(Izaak Stoltzman) dostał ten medal to trąbili na całą Polskę o tym a teraz cisza jak motocykliści go dostali,chociaż z tego co wiem to są plany odebrania mu tego medalu,zobaczymy co napisze Ś.M bo na 100% są o tym poinformowani i to wiem na pewno,nie wymigają się że nic nie wiedzieli,no ale zobaczymy
Z resztą myślę Kuba że jakbyś był innej narodowości nie będę mówił jakiej bo zaraz mnie posądzą o antysemityzm(chociaż i tak nikt nie wie co to znaczy)to wasze zdjęcia i nie schodziłyby z pierwszych stron gazet przez kilka dni -
Kemla®
-
Ten zly...::SVS Rider::..
-
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne