MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam wszystkich, poszukuje osoby/firmy która bylaby wstanie wymienic suwak w moto-bucie. Wszystkich wiedzacych gdzie kogos takiego poszukiwac prosze o podanie namiarow. Z gory dziekuje.

Szukalem podobnych tematow, ale nie znalazlem, jesli jednak takowe sa przepraszam i prosze o przekierowanie mnie tam :)
  • Maciek !!!

Ja wszywałem ostatnio w Jankach w Realu w punkcie gdzie dorabiają klucze "Cezar" , tam jest i szewc i to motocyklista !; )
  • Anonim

wielkie dzieki :) podjade tam na dniach :)
  • VĄ$KI

a gdzieś na Mokotowie?gdzie wszywają suwaki do motobutów? pytam się to nie robią takich usług; /
  • .roeika.

Sprobuj na Nowogrodzka tel. 22 628 99 13

gosc naprawia rozniaste kombiaki od lat (moje tez wiec jak powiesz zes od rudej takiej to moze bedzie rabacik; o) )
  • Bosssski Tom :D

Podłączę się pod temat i zapytam czy nie wiecie gdzie można dostać części do butów Alpinestars SMX Plus, bo łamie mi się ten pasek co zaciska but z góry, a jest to część do wykręcenia tylko gdzie to dostać?
  • VĄ$KI

dzięki Anno,po 15 telefonach znalazłem kolesia na sadybie który zajmuje się wszywaniem suwaka...
    ps. ruda odbiera sie tel:P
  • .roeika.

>VĄ$KI wrote:
    >dzięki Anno,po 15 telefonach znalazłem kolesia na sadybie
    >który zajmuje się wszywaniem suwaka...
    >ps. ruda odbiera sie tel:P

good :o)

ps. dzisas to wyslij mi sms bo nie odbieram nieznajomych nr a Twojego nie wiem czemu nie mam :o(((
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)