-
Anonim
Witam wszystkich, poszukuje osoby/firmy która bylaby wstanie wymienic suwak w moto-bucie. Wszystkich wiedzacych gdzie kogos takiego poszukiwac prosze o podanie namiarow. Z gory dziekuje.
Szukalem podobnych tematow, ale nie znalazlem, jesli jednak takowe sa przepraszam i prosze o przekierowanie mnie tam :) -
Maciek !!!
Ja wszywałem ostatnio w Jankach w Realu w punkcie gdzie dorabiają klucze "Cezar" , tam jest i szewc i to motocyklista !; ) -
Anonim
-
VĄ$KI
a gdzieś na Mokotowie?gdzie wszywają suwaki do motobutów? pytam się to nie robią takich usług; / -
-
.roeika.
Sprobuj na Nowogrodzka tel. 22 628 99 13
gosc naprawia rozniaste kombiaki od lat (moje tez wiec jak powiesz zes od rudej takiej to moze bedzie rabacik; o) ) -
Bosssski Tom :D
Podłączę się pod temat i zapytam czy nie wiecie gdzie można dostać części do butów Alpinestars SMX Plus, bo łamie mi się ten pasek co zaciska but z góry, a jest to część do wykręcenia tylko gdzie to dostać? -
VĄ$KI
dzięki Anno,po 15 telefonach znalazłem kolesia na sadybie który zajmuje się wszywaniem suwaka...
ps. ruda odbiera sie tel:P -
.roeika.
>VĄ$KI wrote:
>dzięki Anno,po 15 telefonach znalazłem kolesia na sadybie
>który zajmuje się wszywaniem suwaka...
>ps. ruda odbiera sie tel:P
good :o)
ps. dzisas to wyslij mi sms bo nie odbieram nieznajomych nr a Twojego nie wiem czemu nie mam :o(((
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne