MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gruby

wiatm wszystkich gronowiczow posiadam pechowy egzemplarz kawasaki zzr600 padl mi poraz kolejny silnik potrzebuje silnik zzr600 bardzo pilne bo tego juz sie nie da uratowac:) niestety zostal zabity przezemnie
  • KLimek #99

Gruby z tego co czytam to chcesz kolejny raz kolejne pieniądze wkładać w ten motocykl, warto?!
    Z tego co czytałem to naprawiałeś już ten silnik chyba dwa razy, czemu w koncu nie sprzedaż tego trefnego motocykla w cholere i nie kupisz czegoś ,po prostu, w dobrym stanie? Wkładasz kolejną kase w naprawe, a może jednak oszczędź ją, sprzedaj to za tyle ile sie da i kup dobry.

Moze sie jakoś myle, wnioskuje to tylko z tego co pisałeś na gronie, ale myśle że powinienneś przemyśleć taką kwestie.
  • kuncyk

kup drugi sillnik, zepsuty sprzedaj na czesci, jak dobrze to rozegrasz to wymiana wyniesie ci pare zloty. a jak juz bedziesz mial drugi to wtedy mozesz sprzedawac. nikt nie zaplaci za uszkodzone moto tyle ile jest warte
  • Łukasz

jak juz jest taki temat to i ja sie wpisze:

poszukuje silnika do suzuki gr 650 tempter albo z jakiegoś innego żeby pasował
  • gruby

bede robil do tej pory az bedzie chodzil nie wcisne nikomu uszkodxzonego i nie sprawnego moto:( a moja zzrka bedzie latala jak wsciekla
  • Cerber

Panowie do takich poszukiwan sluzy temat ogloszenia - Kupie:
    http://grono.net/motocykle/topic/50...
    jutro ten temat bedzie skasowany wiec prosze o zamieszczenie ogloszen w powyzszym temacie.
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)