-
.:W:.
Postaram się znaleźć chwilę w tym tygodniu i podjechać na Dalibora... -
Anonim
Ja zabawy i kilka stroi mam gotowych:) A który dom dziecka to będzie to mi wsio:) Małą ekipa chętnych do pomocy by się znalazła:) Ale i tak potrzeba więcej
Wiem, że nie zamierzacie przestać jeździć na Dalibora. Chodziło mi głównie o to, że jeżeli ktoś na poprzedniej wizycie obiecał dzieciakom, że przyjedziecie to trzeba przyjechać. Dzieci najbardziej przeżywają gdy dorośli złamią dane słowo.
A co do nowego domu dziecka jestem jak najbardziej za, ale... przy równoczesnym wspieraniu dotychczasowego:) -
toudi
-
Jurgen
Miejsce spotkania::
SPOTYKAMY SIĘ O 13:30 NA STACJI BENZYNOWEJ PRZY MOTOAKCESORIACH NA RADZYMIŃSKIEJ.
-
-
!aniolek z ogonkiem
-
Jurgen
-
aitor
-
>aitor napisał
>Jechac po raz "4" do tego samego DD w ktorym dzieciaki juz
>wszystko maja paranoja jakas!!! A w tamtym DD nie maja nawet
>ciuchow ani kosmetykow!!! No tak tutaj wszyscy maja blisko
>pojada sie pokazac powiedziec, ze byli na akcji w DD i tyle
>zamiast pomoc dzieciakom z Kalisk, ktorzy na chwile obecna
>sa bardziej potrzebujacy!!!
Wiesz co, szkoda mi słów na Ciebie. Ja np: widziałem wątek na Dalibora najwcześniej i zdeklarowałem się pojechać. Obojętne mi jest to gdzie jest DD, lubię jeździć na moto i mogę chętnie pojechać dalej. Nie tak dawno temu nudziło mi się to pojechałem nad morze i z powrotem więc jazda w dalekie trasy nie jest mi ani obca ani problematyczna. Więc to co napisałeś traktuję jako obrażę, nie jest to wątek do kłótni ale co przegięcie to przegięcie a siedzieć pod miotłą nikt nie będzie.
PS: A to co było napisane wyżej. Kto pierwszy ten lepszy jest trafna.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne