-
-
V2 + 75Hp = ....
-
Nie wiem, ale to nie jest wiadomość od kolegi kolegi tylko w wiadomościach o tym było! Nie wiem może postanowili sobie żarty zrobić ale to wiadomość z wiadomości z TV :D
-
Charzyn DXN
O ja...:P To raczej nie realne żeby w Polsce, a tym bardziej Warszawie powstał taki obiekt. Jak z budową stadionu piłki nożnej są takie problemy, a nie ma co ukrywać że to owiele bardziej popularny i dostępny sport. -
-
-
anty
ciekawe czy FIA (jak juz dojdzie do skutku taki tor w Polsce) przyjmie owa trase, wszystko zalezy od zespolow lecz one niechetnie przystepuja do nowych z duza iloscia wyscigow.
kto wie moze za jakies pare lat bedziemy ogladac F1 w wawie. -
Mfalme
Buahahahaha, z takimi drogami jak u nas!!! Nie ma bata, tutaj mogą rajdy off-road zorganizować a nie F1.
Jakoś tego nie widzę. Poza tym wstyd ściągać kamery obskurnego miasta Warszawa. Nie wiem jak w innych, ale na pewno nie tu! -
mazi !
>▒V-Told▒ napisał
>Buahahahaha, z takimi drogami jak u nas!!! Nie ma bata,
>tutaj mogą rajdy off-road zorganizować a nie F1.
>
>Jakoś tego nie widzę. Poza tym wstyd ściągać kamery
>obskurnego miasta Warszawa. Nie wiem jak w innych, ale na
>pewno nie tu!
Cos Ci nie pasuje w MOIM miescie? -
toudi
-
mazi !
-
Mów mi .... króliczku :D:D
taaaaaa tor f1 ulicami warszawy i wokol przepieknego warszawskiego palacu kultury, ktory oczywiscie ma z polska tyle wspolnego co rumun wbiegajacy do tramwaju z harmonijka -
-
!!!UWAGA WARIAT!!!
-
M!ch@ł
-
-
:super_śledź:
zagłosowałem - czy to coś da czy nie - kłade na to laske, ale swój 'obowiazek' patrioty wypełniłem :P -
>:super_śledź: napisał
>zagłosowałem - czy to coś da czy nie - kłade na to
>laske, ale swój 'obowiazek' patrioty wypełniłem :P
;] -
Adel
Mogliby się ścigać po Emilii Plater, po tych kocich łbach przy Pałacu Kultury. Pewnie po starcie bolidy utknęłyby w korkach :P -
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne