-
speedy
Witam, sprawa wygląda następująco:
zakupiłem motocykl z anglii i musze go zarejestrowac w polsce, musze zrobić pierwsze badanie techniczne w kraju.
i tu moje pytanie: Na jakich stacjach mogę to zrobić? jak odróżnić warsztaty na których wydadzą mi papierek dzięki któremu będe mógł zarejestrować?
Albo może idąc na łatwiznę - czy ktoś mógłby mi podać namiary na jakąś okręgową stację kontroli pojazdów na której to zrobię?
najlepiej żeby była jak najbliżej ursynowa.
dziękuję za pomoc
pozdrawiam -
Anonim
nie puszczą Cię na żadnej. Od razu przyczepią się do lampy. Świeci po "angielsku"... czyli albo wymiana lampy.. albo.. :) -
Anonim
no masz na Ursynowie stacje która robi pierwsze przeglądy w kraju, przy Orlenie i myjni samochodowej.. tylko ulicy nie pamiętam nazwy, ale zaraz mogę znaleźć. Tam jak się uśmiechniesz ($$$) to spoko załatwisz.. -
Prrr i Bzzz
-
-
speedy
>?paWel? mok/sadyba napisał
>no masz na Ursynowie stacje która robi pierwsze przeglądy
>w kraju, przy Orlenie i myjni samochodowej.. tylko ulicy nie
>pamiętam nazwy, ale zaraz mogę znaleźć. Tam jak się
>uśmiechniesz ($$$) to spoko załatwisz..
to jest to:
ul. Migdałowa 2a?
bo szukałem po necie różnych stacji i znalazłem jakieś ale tak jak mówię - nie wiem czy oni mają zezwolenie, czy coś tam, żeby przeprowadzić to oficjalne pierwsze badanie... Dlatego wolałem zapytać. -
speedy
>Prrr i Bzzz napisał
>Stacja kontroli pojazdow jest na nowoursynowskiej na
>przeciwko Sggw
>
Ale jak u nich zrobię pierwszy przegląd w kraju to będę mógł dzięki ich papierkowi rejestrować? -
Anonim
-
Anonim
-
Wacek placek
Stacja musi być okręgowa! Lampa nie zawsze musi świecić w druga stronę. Chyba Yamaha ma symetryczną lampę. nie pamiętam dokładnie. na pewno jest to do przerobienia. Jak Ci nie zrobia badania w warszawie to ładuj moto na busa i jedź do Dębego Wielkiego lub Mińska Mazowieckiego :) tam nie ma klopotu z angolami. (Nawet autami po przeróbce) -
Gabu
-
mazi !
Kutafonow ze stacji na terenie SGGW nie polecam. Przypierdalaja sie do wszystkiego. -
Prrr i Bzzz
>mazi ! napisał
>Kutafonow ze stacji na terenie SGGW nie polecam.
>Przypierdalaja sie do wszystkiego.
Dobrze ze powiedziales; ) Ostatnio widzialem tabliczke ze tam jest i jakos mi wlazlo do lba; ) -
Filip757
Nie piszcie na publicznym gdzie można załatwić przegląd za kasę, bo komuś kłopotów narobicie. Jak ktoś wie gdzie to podawajcie takie info na PW. Ja sobie za bardzo cenie takie stacje, żeby im siary narobić... -
KLimek #99
Ja osobiście robiłem na stacji okręgowej w Markach pod warszawą (wylot radzymińską jak by koleszka nie wiedział) i mogę stwierdzić że jeśli masz poprzedni dowód rejestracyjny a w nim wszystko napisane, to nie będzie absolutnie problemów; ) jeśli czegoś istotnego tam będzie brakować to może to potrwać chwile 'dłużej', ale powinno dać rade. -
speedy
ok, dziękuję wam wszystkim za podpowiedzi
teraz już na pewno sobie poradzę :) -
ryśko
>Nie piszcie na publicznym gdzie można załatwić przegląd za kasę, bo komuś kłopotów narobicie. Jak >ktoś wie gdzie to podawajcie takie info na PW. Ja sobie za bardzo cenie takie stacje, żeby im siary >narobić...
Prośba do moda i filtrację...; ] -
Ewa Nowak
-
>>Domino<<
-
yonderbrack
>>>Domino<< napisał
>hahahahaa to sie temat odnalazl...; D
Ty się nie śmiej bo Cię koleżanka objedzie w korku i się skończy:) -
speedy
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa