-
Szczepan
Witam wszystkich.
Chciał bym sie poradzić was jako "znawców" jaki motor mógł bym kopic na początek . Mialem juz jeden motor lecz byla to stara Honda- osiemdziesiątka . Nie mam żadnego konkretnego typu , modelu czy marki na oku. Chcial bym poprostu kupic na poczatek jakis dosc nie zawodny motor , ktory bedzie mial "umiarkowane" spalanie. Największym problemem jest cena . Na tak naprawde pierwszy motor nie chcial bym wydawać dużej kasy wiec myslalem aby kupic cos za okolo 3000. myslalem o" suzuki gs500" . Co myślicie o tym motorku
?
Prosze o propozycje, rady, czy pomysly - wszystko sie przyda :)
Dziekuje i pozdrawiam -
>>Domino<<
Romet Chart 210, przynajmniej ja od niego zaczynalem; )
po za tym za chwile sam zobaczysz ze kazdy z forumowiczow odradzi ci sportowe 600-setki ale prawda jest taka ze wiekszosc wlasnie na nich jezdzi, troche rozmijajac sie z prawda; ))) -
sztyku. ®
-
Mfalme
Masz kilkaset stron takiegoż tematu do przeczytania ---> "pierwszy motocykl". Tam znajdziesz odpowiedzi na swoje, nawet jeszcze nie zadane, pytania. -
-
Bonus
-
SKIBA
-
Anonim
-
M & M
-
Chojny
Najlepszym motocyklem na początek jest CBR125. Akurat się składa, że mam taki na sprzedaż; ] -
Notturno SV
-
Wiesiek
-
incognito
-
Wiktor VFR
-
Anonim
Nie liczy się marka, lecz kolor. Osobiście polecam Ci czerwone. Są najszybsze i mają dosc niskie spalanie- chyba na tym Ci zalezy? -
anty
motor to potwor...na poczatek to hulajnoga :) dla zlapania rownowagi... -
Suchy.
-
*ZIMEK*
-
yonderbrack
>*ZIMEK* napisał
>tez chcialbym miec motor zeby byc fajny...co robic?!
>pomocy?!
kupić motor???
ukraść???
Może zacznij kupować zdrapki...
a nuż trafisz:D -
yonderbrack
-
yonderbrack
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne