MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

elo.poiwedzcie mi jakie macie opinie na temat tych dwoch motocykli??/
    chodzi mi glownie o uzytkowanie , czesci , ktory czesciej sie psuje i ktory osobiscie polecacie
    z gory dziekuje; *pozdro
  • ryśko

Punto 1.2 w gazie!
  • Anonim

samochody mam dwa i ni lubie nimi jezdzic .5 km jedzie sie 2 godziny bo wszedzie korki :(
  • dezerter86

MZ ETZ 251
  • ŁAsic

Kwestia gustu
  • .Skabi.

Dezerter, masz coś do ETZ 251?:P
  • dezerter86

Nie, wręcz przeciwnie!
    Gorąco polecam - to był mój pierwszy motocykl!
    Dlatego właśnie tak go reklamuję!
  • Masowy Wyrywacz Mamusiek

>słomidełko:) napisała:
    >samochody mam dwa i ni lubie nimi jezdzic .5 km jedzie sie 2
    >godziny bo wszedzie korki :(

aha
  • >>Domino<<

ogarnij sobie ta strone, masz tam testy grupowe motocykli mimo ze czesto mam inne zdanie od samych testerow; )) (link do gixxera k8 ale poszukaj dalej to znajdziesz) http://www.motorcyclespecs.co.za/mo...

generalnie jak dla mnie suzuki wymiata jesli chodzi o wszystkie 600-tki (sportowo-turystyczne) i scigi...
    ostatnio np szukalem sobie streeta na miasto i testowalem gladiusa, fazera, gsr-a, XJ-ta, horneta, kawy nawet nie chcialo mi sie juz brac...
    i co? napalony bylem na fazera bo extra wyglada, a tu dupa, absolutnie najlepszy okazal sie gsr, bez dwoch zdan!!! (wiecie, ciezko opisac czemu, chyba chodzi tu prostu o frajde z jazdy; ))))

mozna spierac sie tez ktory ladniejszy, mi np honda zupelnie sie nie podoba (oprocz wydechu; )), dlatego pewnie bym jej nie kupil, ale R6 wyglada juz super..., co jednak z tego skoro gixxerem jezdzi sie po prostu lepiej; ))
  • Montana

Dla każdego to kwestia gustu. Ktoś o innym gabarytach czy preferencjach może wolić tylko i wyłącznie Kawy :)
    Radziłabym w miarę możliwości przejechać się obydwoma sprzętami i tak je porównać. Bo ile ludzi - tyle opinii a przecież motocykl kupujesz sobie a nie dla nas (chociaż.. gdybyś nalegał :D ; p) Bo całą resztę cech typu spalanie, awaryjność, dostępność części masz w obu motocyklach bardzo podobne.
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)