-
Anonim
elo.poiwedzcie mi jakie macie opinie na temat tych dwoch motocykli??/
chodzi mi glownie o uzytkowanie , czesci , ktory czesciej sie psuje i ktory osobiscie polecacie
z gory dziekuje; *pozdro -
ryśko
-
Anonim
samochody mam dwa i ni lubie nimi jezdzic .5 km jedzie sie 2 godziny bo wszedzie korki :( -
dezerter86
-
-
ŁAsic
-
.Skabi.
-
dezerter86
Nie, wręcz przeciwnie!
Gorąco polecam - to był mój pierwszy motocykl!
Dlatego właśnie tak go reklamuję! -
Masowy Wyrywacz Mamusiek
>słomidełko:) napisała:
>samochody mam dwa i ni lubie nimi jezdzic .5 km jedzie sie 2
>godziny bo wszedzie korki :(
aha -
>>Domino<<
ogarnij sobie ta strone, masz tam testy grupowe motocykli mimo ze czesto mam inne zdanie od samych testerow; )) (link do gixxera k8 ale poszukaj dalej to znajdziesz) http://www.motorcyclespecs.co.za/mo...
generalnie jak dla mnie suzuki wymiata jesli chodzi o wszystkie 600-tki (sportowo-turystyczne) i scigi...
ostatnio np szukalem sobie streeta na miasto i testowalem gladiusa, fazera, gsr-a, XJ-ta, horneta, kawy nawet nie chcialo mi sie juz brac...
i co? napalony bylem na fazera bo extra wyglada, a tu dupa, absolutnie najlepszy okazal sie gsr, bez dwoch zdan!!! (wiecie, ciezko opisac czemu, chyba chodzi tu prostu o frajde z jazdy; ))))
mozna spierac sie tez ktory ladniejszy, mi np honda zupelnie sie nie podoba (oprocz wydechu; )), dlatego pewnie bym jej nie kupil, ale R6 wyglada juz super..., co jednak z tego skoro gixxerem jezdzi sie po prostu lepiej; )) -
Montana
Dla każdego to kwestia gustu. Ktoś o innym gabarytach czy preferencjach może wolić tylko i wyłącznie Kawy :)
Radziłabym w miarę możliwości przejechać się obydwoma sprzętami i tak je porównać. Bo ile ludzi - tyle opinii a przecież motocykl kupujesz sobie a nie dla nas (chociaż.. gdybyś nalegał :D ; p) Bo całą resztę cech typu spalanie, awaryjność, dostępność części masz w obu motocyklach bardzo podobne.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne