-
....Łukasz.... S...
Każdy ma swoje zdanie, jedni robią u kowalskiego inni w PJP a jeszcze inni na połczyńskiej. Ja mam bliko do PITSTOP, a właściciela poznałem dzięki innemu koledzie który mi też go polecił...
nie znalazłem jeszcze takiego warsztatu gdzie wszystko by wszystkim grało i pasowało, a jeżeli taki jest to powiedzcie - dla mnie gościu robi dobrą robotę, jakbym umiał składać i naprawiać to zapewne sam bym to robił, ale nie umiem, dlatego oddając do fachowców liczę że na prawdę nimi są.
PITSTOP spełnia moje oczekiwania, ale nie musi spełniać innego - kwestia podejścia do tematu -
KLimek #99
A ja osobiście mając wręcz "pod nosem" moto motion i jeszcze niedaleko jakiś inny prymitywny warsztat motocyklowy, jeździłem albo do Marek albo na Mokotów i jakoś mi to pasuje. Grunt to oddawać tam gdzie co do serwisu można ludziom po prostu zaufać. -
Ania
>---> Sierancik...; ) napisał
>Każdy ma swoje zdanie, jedni robią u kowalskiego inni w
>PJP a jeszcze inni na połczyńskiej. Ja mam bliko do
>PITSTOP, a właściciela poznałem dzięki innemu koledzie
>który mi też go polecił...
>nie znalazłem jeszcze takiego warsztatu gdzie wszystko by
>wszystkim grało i pasowało, a jeżeli taki jest to
>powiedzcie - dla mnie gościu robi dobrą robotę, jakbym
>umiał składać i naprawiać to zapewne sam bym to robił,
>ale nie umiem, dlatego oddając do fachowców liczę że na
>prawdę nimi są.
>PITSTOP spełnia moje oczekiwania, ale nie musi spełniać
>innego - kwestia podejścia do tematu
Ja tez liczylam na to, ze sa fachowcami, a kobiecie ktora kupila pierwszy motocykl trudno sprawdzic czy cos nie gra... Slyszalam tez skadinad, ze nie radza sobie z amortyzatorami i osoby, ktore mi polecily pit stop w zeszlym roku juz tam nie oddaja.
Swiadkow kilku mam, bo wprost z "serwisu" pojechalam do 2 kolek... ja sie nie znalam na tym, bo pierwsze moto i w ogole podjarana, ze "pińsetka" a nie 250, a w kolkach na mnie nakrzyczeli i mowia kto mi dal motocykl, na ktorym mam sie zabic... Nie twierdze, ze zawsze odstawiaja w pitstopie fuszerke. Mojego moto nie zlozyli dobrze. Dodatkowo kupili kierownice z za mala srednica w stosunku do obreczy.
-
!aniolek z ogonkiem
jak jest 15 pomosnikow mwchanikow ktory kazdy doradza co to ktos zrobil zle to juz nie jest fajnie bylo trzeba pojechac i powiedziec w pit stopie o co chodzi
ja serwisuje tammotocykl i jestem w 100% zadowolony przy zakupie motocykla tez ze mna az do torunia pojechal i pomogl przy zakupie tzn sprawdzil na miejscu
JA POLECAM TEN SERWIS
ps. w autoryzowanych nie dosc ze biora kupe kasy to piieprza niesamowicie a tutaj gosciu robi dla siebie i robi dobrze -
-
Cinek
Byłem u Nich raz z hamulcami i jestem zadowolony. Zrobili to, czego nie mogli zrobić w MCS, czyli w autoryzowanym serwisie Hondy, w dodatku za 1/3 ceny, jaką mi tam krzyknęli. :)
Jutro jadę drugi raz do Pitstop'u, na zrobienie uszczelniaczy przedniego zawieszenia. Dam znać jak wyszło. -
tom-bob
>!aniolek z ogonkiem napisał
>jak jest 15 pomosnikow mwchanikow ktory kazdy doradza co to
>ktos zrobil zle to juz nie jest fajnie bylo trzeba pojechac
>i powiedziec w pit stopie o co chodzi
>ja serwisuje tammotocykl i jestem w 100% zadowolony przy
>zakupie motocykla tez ze mna az do torunia pojechal i pomogl
>przy zakupie tzn sprawdzil na miejscu
> JA POLECAM TEN SERWIS
>ps. w autoryzowanych nie dosc ze biora kupe kasy to piieprza
>niesamowicie a tutaj gosciu robi dla siebie i robi dobrze
Mam swój magazyn obok Gość jest niezwykle uprzejmy i pomocą zawsze chętnie służy, goraco polecam :] -
M!ch@ł
Również polecam. Uczciwie i solidnie z zachowaniem terminów. Dodać do tego przystępne ceny = sam mjut. -
szepiet
witam
Zachecony pozytywnymi opiniami o serwisie oddalem tam swoje moto i jedyne co moge powiedziec to ze PitStop ma kolejnego stalego klienta, robota zrobiona dobrze, za rozsadna kase, z regulacja gazników z która inny mechanik nie mogl sobie poradzic (albo mu sie nie chcialo, tak czy inaczej kase za czyszczenie wzial), chlopaki w PitStopie poradzili sobie bez problemu, moto jeszcze chyba nigdy takiego powera nie mialo, POLECAM -
Nomad
-
Anonim
Ile chłopaki byście wzieli za spojżenie na układ chłodzenia w aprili SR z 2005 r, cos sie tam niedobrego dzieje; (
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne