-
Żwiro
Jak już kupisz silnik to sprzedaj tą yamahe wpizdu bo nim sięobejrzysz nowy silnik znów padnie :) powodzenia -
M!ch@ł
ale kolego pierdolisz. Załóż nowy wątek, że chcesz kupić silnik. Nie spamuj w starych wątkach. -
bartkiller
A po co ma zaśmiecać grono kolejnym wątkiem o podobnej nazwie, skoro odpowiedni już istnieje ? :) oczywiście nie ma sensu, to, że napisał w kilku, ale zakładanie nowego wątku na każdą nową sprawę też jest bez sensu. Nie rozumiem co Ci przeszkadza data ostatniego posta. Do ilu miesięcy wstecz Twoim zdaniem wolno pisać w wątku, a od ilu jest to już "spam", jak to nazywasz ? :)
Tak czy inaczej, moderacja się coś obija; p -
szepiet
Bartkiller watęk dotyczy silnika R6(rzędowy silnik 6 cylindrowy) z tego co się orientuje silnik w R6'tce jest R4'ka :)) -
-
bartkiller
Mówiłem ogólnie o tym jak się kolega powyżej czepia w każdym zaśmieconym wątku, zaśmiecając go jeszcze bardziej, swoją drogą; ) Tak jak nadmieniłem, oczywiście wystarczyło napisać raz w "Kupię/Sprzedam" czy coś w tym stylu, a niekoniecznie tutaj. Zawsze mnie dziwi, co ma za znaczenie data ostatniej wypowiedzi, więc też musiałem się uczepić :) No i oczywiście też przyczyniam się do zaśmiecania, ale mam nadzieję, że nasze dzielne moderatorki coś z tym w końcu zrobią; ) -
M!ch@ł
-
bartkiller
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...