MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

powstała wypożyczalnia crossów!!
    Wreszcie ktoś pomyślał i wyszedł naprzeciw tym, których nie stać na własny sprzęt a chcieliby trochę pośmigać! Atrakcyjne ceny, świetny sprzęt !! Na prawdę warto ! polecam tym którzy się wahają czy motocross to sport dla nich !!

http://www.wypozyczalniacrossow.pl
  • Nikodem

130 zl to zdecydowanie za duzo a to ze wacha wliczona to zaden argument, bo ile ja spale w godzine 3,4 litry maks.

Ja to podziekuje; p
  • KUBA

>Nikodem napisał
    >130 zl to zdecydowanie za duzo a to ze wacha wliczona to
    >zaden argument, bo ile ja spale w godzine 3,4 litry maks.
    >
    >Ja to podziekuje; p

To Ty spacerow jezdzisz :D

260zl za 3h. Odejmij paliwo etc. KTM zaleca wymiane tloka chyba co 80 motogodzin. Wiadomo ze przy amatorskiej jezdzie wytrzyma wiecej. Ale tez nie wiadomo jak ktos bedzie katowal. Do tego pelny serwis, ogumienie, plyny... Ty wsiadasz i sie o nic nie martwisz. Cena musi byc taka zeby jeszcze na niej zarobic, ale... 130zl/h to troche za duzo :)
  • Wiesiek

Pomysł SUPER, ale cena mogłaby być troszkę mniejsza.
  • łukasz

Ja tam byłbym w stanie zapłacić 130 pln za godzinę, tym bardziej, że poza jeżdżeniem o nic więcej nie muszę się martwić. Ponadto po godzinie intensywnego śmigania (i spaleniu 7-8 litrów benzyny) mam dość.
  • JOGLE

to taniej kosztuje godzina doszkalająca w jeździe offroad w jednej z warszawskich szkół jazdy bo patrzyłem 70zł :)
  • Anonim

tak, ale jazda doszkalająca to trochę coś innego niż jazda na torze full-crossem.
    To tak jakby porównać jazdę doszkalająca oplem corsa "elką" za 50zł do wypożyczenia porsche 911 za 300 PLN za godzinę :)
  • Bambi ®

bardzo fajny regulamin. tylko chciałbym sie dowiedzieć co te skróty myślowe oznaczają?; )
  • Gabu

Jak to w Polsce; )
    Najlepiej, zeby bylo za darmo i zeby Oglaza uczyl skakac; )
  • kurczakiew

Ja sądzę że jest super tanio.
    Szkoda że nie ma was w 3mieście.

Jest tak tanio że nie mam pojęcia jak dacie radę - ale szczerze życzę powodzenia !
  • JOGLE

nie no cena spoko biorąc pod uwagę że się niczym nie martwisz i jeszcze kask ci dadzą i nie łachasz w terenie swojego, a i motocykl orasz jak chcesz i nic ci nie zrobią a wiadomo serwis i eksploatacja kosztuje a jak ktoś chce się pobawić albo zrobić grupką kilku osób mały rajd to jak znalazł.
  • Anonim

JA NA WIOSNĘ NA PEWNO SIĘ SKUSZĘ; ))))

BARDZO SIĘ CIESZĘ IŻ DZIAŁACIE W OKOLICACH PRUSZKOWA
  • JOGLE

Ja osobiście też myślałem ale bardziej o czym takim gdzie mnie podszkolą w jeździe offroadowej bo mam transalpa ale ze względu na małe doświadczenie w teren trochę się obawiam wjeżdżać no i sprzęt do lekkich nie należy :)
  • KoChAm MoJą KaRoLiNkę :*:*:*:*

• CLS_BUJDASZ

W zyciu nie pozyczylbym obcej osobie mojego enduraka/crossa za 130zl za godzine. To sa motocykle najbardziej podatne na uszkodzenia,wymagajace czestego dogladania i serwisu.130zl to nieduzo moim zdaniem jak za wypozyczenie takiego sprzetu.
  • Nikodem

http://moto.allegro.pl/item87576143...

No taka cena to mi odpowiada; p
  • łukasz

>Nikodem napisał
    > http://moto.allegro.pl/item87576143...
    >
    >No taka cena to mi odpowiada; p

Ja się nie skuszę, bo.. Brzesko jest 300 km od Warszawy!!
  • Anonim

to po pierwsze: daleko
    po drugie: bez wachy
    po trzecie: prawko: nie każdy ma
    po czwarte: pełnoletność - moto zarejestrowany
    po piąte: to jedyna maszyna - 250F - dla początkujących to samobójstwo
  • Wiesiek

No i kolega ma konkretne argumenty, dlaczego warto iść do niego :) Dysponujecie jakimś sprzętem dla typowo początkujących?
  • KUBA

WSKe Crossa :D Wiesiek moge Ci wypozyczyc :D
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)