-
starter
Mam tylny amorek tuningowy Bilsteina,ale poleciało z niego,i zapytanie kto podejmie się regenaracji?miał ktoś do czynienia z takim fachowcem albo wie gdzie taki cudak ma warsztat?amorek chyba jest nierozbieralny ale to chyba, od razu mówię że chodzi mi o Warszawe i jej okolicę a nie dolny śląsk czy też Grecja,Niecała10 i OlekMotocykle nie wchodzą w grę,OlekMotocykle zażyczył sobie taką cenę jak za nowy amorek a Niecała 10 już nie istnieje -
CLS_BUJDASZ
Na marsa,za skrzyzowaniem z plowiecka, zaraz za wiaduktem w strone rembertowa po prawej stronie jest firma zajmujaca sie regeneracja(nie pamietam jak sie nazywa i nie mam juz telefonu),ale niedrogim kosztem naprawilem swoj tylni amor w enduraku(a byl ladnie dojechany myslalem ze juz tylko smietnik go czeka). -
starter
-
CLS_BUJDASZ
to jest ogolem firma zajmujaca sie regeneracja amorkow - nie pamietam czy tylko do moto,czy w samochodach tez.Mi w enduraku ze zlamanego praktycznie w pol amora za bodajze nieco ponad 200zl(to bylo ze 4 lata temu nie pamietam dokladnie) zrobili jeszcze lepszy,niz byl produkowany seryjnie(o wiele solidniej wygladal, a i skakalem na nim wiele razy i sie nie zlamal), wiec z mojego doswiadczenia wiem,ze robia to solidnie. -
-
WiKtOr WOLA
Tylko ze Ty masz pewnie rozbieralny amortyzator, wiec regeneracja nie stanowi wiekszego problemu. Fajer ma nierozbieralny i tu jest problem :( -
CLS_BUJDASZ
Warto podjechac i sie zapytac:) powiem szczerze ze zielonego pojecia nie mam jaki mialem amorek - ale chyba rozbieralny,bo u mnie zlamaniu ulegla ta "sztyca" wewnatrz amorka,a sprezyna byla cala,i nie byla ruszana - wiec aby to wymienic trzeba bylo chyba go rozebrac. -
starter
-
MotoLew:)
po co Ci Starter regeneracja amorka?Wstaw sobie gwinty od sti i będziesz wybierał zakręty zawodowo:P -
Gosiak
>CLS_BUJDASZ napisał
>Na marsa,
Zdaje się że chodzi o serwis MotoMars.
Prowadzą też serwisy dla Liberty Motors/InterMotors (Jagiellońska i Łopuszańska). -
Eristof
Jeśli potrzebujesz dalej kogoś to zregenerowania zawiasu to napisz do mnie na gg lub priv. Mam kontakt do ludzi co regenerują nawet nie rozbieralne amory. Sam niedługo będę do niech wiózł swój amor. pozdro -
starter
no dzięki wszystkim,już oddałem do Wołomina,na Marsa nie mogłem znalezc albo po prostu już nie ma tego servisu,w Olek Motocykle za regenerację zażyczyli sobie 500zł a w Wołominie za 150zł,no i muszę podziękowac Turkowi za czujnośc :-)
Jak mi zregenerują amorek i złoże motocykl to napisze czy fachowcy czy nie,ale to trochę potrwa -
Gawień
-
Wojtek ...
-
starter
>Wojtek ... napisał
>O a można wiedzieć gdzie w Wołominie takie cuda robią?
0227871357
Armi Krajowej 85a Wołomin -
starter
nie polecam jednak,przy zakładaniu poleciał mi olej,oddałem do reklamacji i uwzględnili,naprawili,założyłe m ruszyłem i kicha,poleciał drugi raz,teraz mam większy problem bo na rajd katyński chciałem nim jechac a amorka nie mam
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne