Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witajcie :)
    Przymierzam się do zakupu myjki. Potrzebuję raczej prostszego urządzenia głównie do mycia motocykla, ale jak już będzie to do samochodu i kostki żeby czasem przemyć.
    Na początek był KARCHER lecz dowiedziałem się, ze te tańsze posiadają psujące się plastikowe pompy wody. Wiele osób sobie chwali BOSCH AQUATAK 10
    http://allegro.pl/item930652251_myj...

Miał ktoś z tym styczność?
    Proszę o opinie. Właściwie jestem zdecydowany ale wysłucham sugestii :)
  • Gawień

No to ja Ci powiem że mój Karcher śmiga już ponad 15 lat , jest to taki nie duży do użytku domowego , chodzi jak nówka , a jedyne co się zepsuło to przycisk do włączania i nic więcej :) Więc nie wiem; ]
  • lenar

potwierdzam co do plastikowych pomp, nadaje się tylko na śmietnik
  • Anonim

Czyli co lepiej wybrać? Tego BOSCHa co pokazałem z metalową pompa czy taniego KARCHERa z plastikową pompą? Wiadomo, ze wolałbym KARCHERa ale z metalowa pompa trzeba mieć już ok 700 zł, a tyle na to nie mam.
  • lenar

jak nie masz kasy to bierz tego boscha tylko dowiedz sie jak z gwarancją
  • yonderbrack

mam styczność z podobnymi sprzętami i jeśli chodzi o różne myjki to godną jest polecenia firma Ehrle.... poszukaj. może znajdziesz.
  • Wojciech

Ja od siebie polecam myjki firmy Kinzo.
    Ogólnie jest to śmieć, ale jak się zepsuje to bez gadania dostajesz kasę lub nową myjkę :)
    Najlepiej coś takiego kupić w markecie bo tam nie ma problemów z wymianą sprzętu.
  • huby

nie wiem czy wiesz ale te mniejsze myjki oczywiście nie podgrzewaja wody...
    ja mam myjke karchera- Karcher HD 525 S
    i jak na małe gówienko dobrze sobie radzi i z samochodem i z crossem,służy już mi 3 lat i żadnych przygód
  • Krzyżak

nie bierz boscha.. zapytaj kogolwiek z tej branzy to powie Ci ze bosch sie strasznie spier....ł ostatnio.. ze sredniej klasy polecilbym albo wlasnie karchera albo stihla.. ehrle oczywiscie sa zajebiste tak samo jak kranzle, ale to raczej nie ta polka cenowa..
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)