MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jacek

Drodzy koledzy i kolezanki. Czy ktoś wie jak przerobić CBR f2? tzn dokladnie chodzi mi o zmiane dupy czy czachy... na youtube i na googlach widzialem ludzi ktorym to sie udalo, i ciekaw jestem jak duzo jebania jest z tym..jesli ktos z wawy mam cbr f4isport albo rr 600 i chcialby i mialby czas zeby mi pokazac jej plastiki, zebym mogl przymierzyc je do swojego moto byłbym bardzo wdzieczny... pozdro.. szerokosci:)
  • adrianwisniewski.pl

A wiesz jak takie kombinację się nazywają??!!!??
    Już lepiej wykombinuj jakiegoś streeta. To tak jakby z malucha zrobić merecedesa.
  • kuncyk

i tak i tak bedzie wygladal jak po wpierdolu :)

malo widzialem streetow zrobionych ze smakiem
  • Jacek

>..::BIZON::. napisał
    >A wiesz jak takie kombinację się nazywają??!!!??
    >Już lepiej wykombinuj jakiegoś streeta. To tak jakby z
    >malucha zrobić merecedesa.

Nie wydaje mi się, żeby byla taka przepaść miedzy CBR F2 a CBR F4i jak miedzy maluchem a mercedesem... poza tym mam zamiaru naklejac nalepek z innych motocykli.. najzwyczajniej chce zeby moje moto bylo ladniejsze a nie chce z niego robic repliki innego bajku... dalej bede mowil ze mam f2
  • adrianwisniewski.pl

To ja mam fajny pomysł zrób z F2, F2 dodaj jaki wydeszek, jakieś akcesoria tuningowe itp,
    Nie zakładaj grila od merca na malucha;)
  • Jacek

No kombinuje caly czas zeby cos zrobic z tym moto... bo niestety F2 samo z siebie jest brzydkie i kanciaste hehehe:D tłumik juz zmieniony jest..., a no i malowana bedzie na bank.. czerwono-fioletowy byc nie moze heheh.. tamten sezon tak jezdzilem, tego juz nie chce:)
  • kuncyk

moim zdaniem zmienianie plastikow sobie odpusc bo to dosc kosztowna operacja i jeszcze nie wiadomo czy sie uda estetycznie poskladac. mysle ze na takie plastiki bys musial okolo 1000 - 1500 wydac i jeszcze w nich rzezbic. juz lepiej ta kase przeznaczyc na farbe... mozna bardzo fajny efekt uzyskac malujac lakierem 3warstwowym. nakladasz pierwsza warstewe srebrna a pozniej np przezroczysty czerwony i na to pozniej bezbarwny. ja mialem tak pomalowane zx7r i efekt byl taki ze jak stalo w sloncu to bylo krwisto czerwone, a jak pochmurno to wisniowe. mozesz tez zamiast srebrnego zastosowac zloty metaliki polozyc na to czerwony przezroczysty

tutaj masz przyklad takiego lakierowania
    http://www.jpcustombikes.com/portfo...

zdjecie ze strony Pitera z Olsztyna
  • Jacek

A trudne jest takie malowanie? Nikomu do pomalowania nie dam, a kompresor i pistolet i tak juz zamówiłem wedle zaleceń z różnych forów... ale fakt malowanie genialne, do tego polera felg i moto juz wygląda. dzieki wielkie za pomysl, gorzej tylko z wykonaniem..
  • [[TomeK]]

wpierdol pompe paliwa, wywal z kopyta te plastiki, zaloz klatke, przegrode, HB, stelaz do 12 i jakas pizze i bedzie ładny pies :) nie baw sie w malowanie, bo i tak sie potem wypierdolisz i bedziesz musial znowu lakierowac
  • Jacek

Zrobilbym psa jakbym umial troche w stuncie jezdzic... robie chujową gume i nic poza tym.. a przed stopalem to juz w ogole mam takie opory, ze nawet nie probuje
  • [[TomeK]]

spoko, ja tez w stuncie nie umiem jezdzc; )
  • Przemas

Fajne określenie ,,jeździć w stuncie'' :)
  • Wiktor VFR

takie przerabianie to dorabianie pizdzie uszu, nie podoba sie moto to po co kupowales?
  • Jacek

raz ze jestem studentem dziennym i mam ograniczony budzet a dwa to w tej cenie CBR f2/f3 jest najlepsza gabarytowo i w dodatku jest niezawodna co potwierdzila w poprzednim sezonie. Nie kupilem moto zeby sie lansowac tylko zeby pojezdzic, a w tym sezonie po prostu chcialbym ja upiekrzyc. I na pewno nie jest do dorabianie piździe uszu bo oprocz samej jazdy mile jest tez majsterkowanie przy motorze.
  • Jacek

>Przemas napisał
    >Fajne określenie ,,jeździć w stuncie'' :)

Oj kurwa czepiacie sie, nie wiedzialem jak odmienic to slowo:D hehe
  • !!!MaRcInEk!!!

f2 powiadasz? to rob stunt dziwke:)
    innego przeznaczenia dla tego moto nie widze a jak ci sie niepodoba jej wyglad to mi mozesz go oddac ja z checia przyjme:)
  • Jacek

Ale jak juz dziwke to ladna ... typowy stunt z wgniecionym bakiem itp mnie nie kreci... street tak ale stunt nie do konca... jakby ktoś mial pomysl na streeta to chetnie poczytam:D chociaz z tego co widzialem na necieto malo jest fajnych streetów zrobionych z f2
  • kuncyk

z tym malowaniem to ja bym sie zastanowil... szpachlowanie i wyprowadzanie ubytkow to wcale nie jest takie proste, a im drozszy lakier tym wieksza strata
  • KoChAm MoJą KaRoLiNkę :*:*:*:*

w moim profilu jest suzuki gsxf 600 staroć,;] przerobiony ,a mianowicie dupa fajnie wpasowana od r1 ,a czacha od 636 też fajnie zrobione, taka śmieszna wydumka
  • KUBA

Wszystko da sie zrobic tylko potrzeba duzo czasu, cierpliwosci, umiejetnosci i dokladnosci. Jak ze wszystkim; -)
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)