MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KoChAm MoJą KaRoLiNkę :*:*:*:*

• The Fucking Prinsess

• The Fucking Prinsess

http://www.sfora.pl/Tak-4-motocykli...

a oto jaki obrazek sami sobie malujemy :)
  • BIelas

czy posiadacz motocykla to już motocyklista?
  • The Fucking Prinsess

BIelas... możemy podeliberować na ten temat bardzo długo i namiętnie... :) ale czy jest sens?
    W oczach społeczeństwa TAK - posiadacz motocykla to motocyklista.
    TAK, po takich artykułach wzrasta negatywne nastawienie nastawienie do nas.
    Sami sobie wystawiamy taką laurkę, która później owocuje podejściem - nie muszę uważać na drodze bo ci wariaci sami się rozbiją o moje auto.
  • BIelas

no dobrze możemy
    Tylko dlaczego w mediach jest głośno o idiotach, którzy w bardzo spektakularny sposób sie rozwalają na szosach?? Zawsze o takich jest głośno. A nic nie mówią o motocyklistach którzy jeżdżą ostrożnie rozważnie.

Ja się odcinam od takich akcji staram się jeździć tak by nikomu nie wadzić. Chociaż czasem sie nie udaje.
    Tak po prawdzie kierowca samochodu nie ma obowiązku zjechać motocykliście z drogi- motocykl jest takim samym użytkownikiem szosy jak samochód - fizyka jakiej podlega też jest taka sama.
    A to że ktoś w korku zjedzie to jest tylko jego dobra wola. Po za tym motocykliści nie chcą dać sie zauważyć. A jest na to kilka prostych sposobów sposobów.
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)