-
Twardy
Serdecznie zapraszam wszystkich wraz z rodzinami na na Akcje pod hasłem Motoserce KREW DAREM ŻYCIA która odbędzie się 10.04.2010r w parku Bródnowskim w Warszawie 10;00-22;00 ul. Kondratowicza.
Będą różnego rodzaju atrakcje
POKAZ STUNTU I FREESTYLU MOTOCYKLOWEGO
POKAZ RATOWNICTWA MEDYCZNEGO
MIASTECZKO ATRAKCJI DLA DZIECI
PARADA MOTOCYKLOWA
BALON LOTNICZY
KONKURSY GDZIE GŁOWNA WYGRANA TO SKUTER MARKI KEEWAY (aby brać udział w konkursach trzeba oddać krew)
ZAGRAJĄ:
SPOONFULL
SKÓRKA ŚWIATA
KUŚKA BROTHERS
CREE AMETRIA
ORAZ LEGENDARNY ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY
przypominam w tamtym roku zebrano 1331,05 LITRA krwi
w tym roku musi być więcej :)
Więcej informacji takie jak kto może oddać krew itp na stronie
http://www.motoserce.pl
-
Hubert
-
DeVeDe
bede napewno... aczkolwiek nie podobaja mi sie 2 rzeczy... po pierwsze muzyka... a po drugie godziny... podobno impreza ma byc od 10 do 16.. tak wyczytalem na plakacie... prawda to? Koliduje to ze sluzewcem... a chcialbym odwiedzic i motoserce i sluzewiec :)
P.S. mieszkam kolo parku brodnowskiego; ) -
Twardy
domyśliłem się :P
jeśli chodzi o paradę to jeszcze nie wiadomo mówili że coś 12-13 ale wszystko zależy od tego jak płynnie będzie przechodziła zbiórka krwi.
A co do imprezy tak zaczyna się o 10 i będzie trwała do 22 a znając oddział zamknięty to potrwa to do 22;30
też dziś się dowiedziałem że będą 2 parkingi gdzie będzie można postawić motocykl.
-
-
Hubert
-
Twardy
o ile się nie mylę to 1 miejsce będzie tam gdzie w tamtym roku czyli obok fontanny jeśli można to tak nazwać.
A gdzie będzie drugie to nie mam pojęcia.
Na miejscu będzie wszystko wiadome będą mapki informacyjne.
jeszcze spytam się znajomego to dam znać :P -
DeVeDe
tzw stawiasz gdzie chcesz zeby sie tylko przejsc dalo.. jak rok temu :] -
Twardy
w praktyce tak pewnie będzie :P tylko w tym roku zajęty jest cały park :P
ja to zrobię javke 50 albo suzuki s50 i przyjadę dla pompy :P -
Anonim
a w kwestii oddawania krwi (mam zamiar to zrobić 1 raz w życiu) przychodzę z marszu nie muszę być na czczo czy coś?;-) -
Anonim
-
To ja napiszę dla innych.
ABY ODDAĆ KREW:
*Trzeba mieć od 18 lat do 60.
*TRZEBA BYĆ PO ŚNIADANIU I DOBRZE SIĘ NAPIĆ PŁYNÓW.
*Jak robiłeś dziarę albo pukałeś się z jakąś panną a od tego czasu nie minęło 6 miesięcy to nawet nie *podchodź do oddawania krwi - NIE OKŁAMUJ NIKOGO!
*Dziewczyny nie mogą być podczas TYCH DNI gdzie się tak bardzo denerwują; p
*Minimalna wada to 50 kg, o ile dobrze pamiętam.
*Jak ktoś bierze jakieś antybiotyki to też bardzo mi przykro ale nie może oddać.
*Astmatycy też niestety.
*Przeziębienie też dyskwalifikuje!
Potrzebny jest dowód ze zdjęciem z nr. PESEL (dowód osobisty, prawko, paszport). Legitymacje studenckie i takie tam nie są brane pod uwagę.
NAJWAŻNIEJSZE !!!
NIE OKŁAMUJ NIKOGO Z RCKiK TYLKO PO TO ABY ODDAĆ KREW, ANI NIE PISZ NIEPRAWDY W ANKIECIE KTÓRĄ OTRZYMASZ. JEŚLI TO ZROBISZ MOŻESZ KOGOŚ POŚREDNIO ZABIĆ!
-
Bjooork
B.ważne by nie ściemniać!!! Ta krew i tak zazwyczaj czeka ponad pół roku w tzw. hibernacji.
I jeszcze jedno, jeśli dzień wcześniej daliście w czajnik to też niekoniecznie startujcie do 'wampirbusa'
Ja po egzaminie dla zaocznych powinnam się pojawić by katamaram. -
JOGLE
>Goguś napisał
>To ja napiszę dla innych.
>
>
>ABY ODDAĆ KREW:
>
>*Trzeba mieć od 18 lat do 60.
>*TRZEBA BYĆ PO ŚNIADANIU I DOBRZE SIĘ NAPIĆ PŁYNÓW.
>*Jak robiłeś dziarę albo pukałeś się z jakąś panną
>a od tego czasu nie minęło 6 miesięcy to nawet nie
>*podchodź do oddawania krwi - NIE OKŁAMUJ NIKOGO!
>
Znaczy się oddawanie krwi jest dla wytrwałych skoro po ostatnim seksie musi minąć 6 miesięcy. -
Chodzi o sex z przypadkową osobą o której wiesz tyle co nic.
Bjooork - kto Ci powiedział że ona gdzieś leży pół roku ? Krew około 24h po oddaniu czeka już gotowa dla pacjentów :D
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne