-
Anonim
MOŻE WĄTEK NIEZGODNY Z TEMATYKĄ GRONA ,ALE CHYBA NA TYLE WAŻNY DLA KAŻDEGO POLAKA IŻ POWINIEN SIĘ ZNALEŹĆ NA "MOTOCYKLACH"
-
starter
najbardziej mi żal Kurtyki,już nie będą potrzebowac sku...żadnych kombinacji żeby na IPNie położyc swoje łapska -
BIelas
Szok.
Zginęła najważniejsza osoba w państwie. W zasadzie nie wiem co napisać.
[*] -
anty
malo zginelo polakow w Katyniu to jeszcze oni do nich musieli dolaczyc... -
-
S
-
Anonim
Fajer,dałeś teraz do pieca:/
Jak dla mnie to jest po prostu masakra.Nie wiem co napisac...po prostu TRAGEDIA dla naszego państwa.
Tragedia dla rodzin ofiar,jak by nie spojrzeć...
Szczere kondolencje dla rodzin ofiar tej katastrofy.
Jest mi przykro,bardzo przykro.... -
Маdżis.
-
Anonim
Aż ciężko uwierzyć w to co się stało.. Bardzo przykro... Kondolencje dla rodzin [*] -
yonderbrack
Kondolencje kondolencjami... to byli ludzie. żal mi tylko osób, które nie robiły codziennie 38 milionów ludzi w bambuko -
V2 + 75Hp = ....
kaczka spadła... może temat delate? polityką kompletnie nie związaną z moto może gdzie indziej... -
starter
jakby nie było to teraz cały świat usłyszy o Katyniu,tylko szkoda że do tego potrzeba było tylu ofiar,my z rajdu katyńskiego jedziemy motocyklami pod pałac za jakąś godzinę -
Endi.
Najgorsze jest to, że na pokładzie byli potomkowie zamordowanych, w Katyniu, ludzi. Bogu ducha winni ... -
Foniuś
Nie wiążąc tego z polityką, naprawdę wielka tragedia dla rodzin tych ludzi. Szczere Kondolencje.. -
starter
za jakąś godzinę w radiu dla ciebie Colango będzie się wypowiadał o tym wypadku,bo tam tez zginęli ludzie którzy pomagali rajdowi katyńskiemu,a więc temat jakby nie było też jest motocyklowy
http://www.rdc.pl/ -
Cooka®
-
V2 + 75Hp = ....
miałby coś motocyklowego ze sobą, jakby chociaż części o tym samolocie można było kupić... dajcie już spokój; / -
BartGAZ
To największa tragedia w historii powojennej Polski. Wszystkich szkoda, ale tym samolotem leciał Nasz Prezydent z żoną, prezes IPN Janusz Kurtyka (ech, pewnie teraz zniszczą IPN....), generałowie Sił Zbrojnych RP, przedstawiciele Rodzin Katyńskich i Organizacji Katyńskich, Prezes NBP Sławomir Skrzypek i wielu innych wspaniałych ludzi.....ech nie ma sensu wymieniać. Brak słów, tragedia wszystkich tych ludzi i ich rodzin ale i wielka tragedia dla Polski i nas, narodu. Aż nie chce się wierzyć, że coś takiego się stało w takim miejscu i to właśnie w rocznicę Zbrodni Katyńskiej i w dodatku w mediach mówią, że to błąd pilota, wypadek. Nie chcę wywoływać burzy, ale to wygląda tak nieprawdopodobnie, że aż wygląda na zamach :(( Ciekawe czy dopuszczą naszych do śledztwa w sprawie katastrofy. Polskich dziennikarzy nie chcieli dopuścić do miejsca katastrofy. Tylu ważnych ludzi, którzy wiele dobrego zrobili dla kraju, zginęło w jednym miejscu :(
Pokój Ich duszy i cześć Ich pamięci [*] -
Anonim
ja sie pytam KTO tyle znaczących osób zapakował do jednego samolotu??!!! Teraz to jesteśmy celem bez tarczy... aż się boję pomyśleć co się na giełdzie będzie działo, co dalej z Nami... ?
dla mnie to jakieś dziwne... mam straszne domysły...
Niech Spoczywają w Pokoju.. [*]
-
:super_śledź:
ja nawet nie wiem co napisać.. tragedia dla nas wszystkich jakiej nie uświadczyłem w swoim życiu do tej pory..
nie byłem zwolennikiem polityki prezydenckiej, ale to wszystko jest w tym momencie tak nie ważne jak wczorajszy dzień..
serce sie kraje, nie wiem co nas czeka..
SPOCZYWAJCIE W POKOJU... -
Inga
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne