- 1
- 2
-
;;;;T@udy;;;;
Witam w związku z żałobą narodową chciałbym sie dowiedzieć czy jutrzejszy mototarg sie odbedzie. -
KUBA
-
Krzyżak
-
Martinez
Jedna wielka chujnia nie ma po co tam jechac a te ceny nie wiem skad oni biora -
-
Krzyżak
-
Wiesiek
>Krzyżak napisał
>ale było troche ubran? bylo w czym wybierac?
Akurat ubrań było sporo. -
Krzyżak
aha dzieki.. planuje jutro sie wybrac na male zakupy :) jeszcze raz podziekowal.. -
Wiesiek
>Krzyżak napisał
>aha dzieki.. planuje jutro sie wybrac na male zakupy :)
>jeszcze raz podziekowal..
Jeżeli nie jesteś synem Kulczyka to ceny troszkę niemile Cię zaskoczą. Z tego co widziałem nawet używki kosztują sporo. No, ale taki urok motobajzlu, jedyne co warte uwagi to części do wułesek, junaków i innych. -
Krzyżak
oo to aż tak źle? w tamtym roku kupowalem kask to ten sam model i jednego goscia kosztowal 550 a u innego 420, takze może i w tym roku uda sie cos taniego i niezlego znalezc.. -
Ka®oL :Ð
-
Anonim
-
Ka®oL :Ð
możesz próbować dzwonić:
Warszawski Bazar Motocyklowy - Służewiec Tor Wyścigów Konnych
ul.Puławska 266 Tel: 0 661 360 005
Na stronie nic generalnie nie ma napisane więc sądzę, że normalnie się odbywa. Nie jest to żadna impreza,spotkanie,event tylko zwykły bazar z częściami do motocykli, według mnie powinno się odbyć normalnie -
V2 + 75Hp = ....
-
Martinez
Peeedros ale ty masz wtyki :D a ktos wie czy jutro bedzie stoisko z goframi; > ?? -
Lilith
-
M & M
-
KUBA
-
Lilith
-
DeVeDe
pustki?! wrocilem o 15... i naprawde nie mozna powiedziec ze bylo malo ludzi czy tylko kilka stoisk... -
Suchy.
ceny w chuy wyjebane...; / /!
Ale dla chcącego nic trudnego- dało cos znalesc rade, wytargowac.
a tak to ludzi w kit wmiare.
generalnie na 4 wszystko; P
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne