-
Against grono
Niestety z 17 na 18 kwietnia skradziono motocykl.
Kradzież miała miejsce na Saskiej Kępie podwórko z wejściem od ul. Paryskiej 18/22.
Motocykl HONDA VFR 750 cała biała - BARDZO dobrze utrzymana rocznik 91.
Motocykl dość rzadko spotykany na warszawskich ulicach w takim malowaniu.
Może komuś gdzieś mignie albo zobaczy ogłoszenie sprzedaży z góry dzięki za info.
Z tego samego podwórka 2 dni później (dziś w nocy) próbowano ukraść mojego KTMa Duke 620.
Na moje szczęście nie udało się skurwysynom sforsować zabezpieczeń - bezmyślnie rozjebali stacyjkę.
-
dezerter86
-
KUBA
Przebieg? Znaki szczegolne? Zdjecie?
Bardziej bym szukal detali, czesci. W swoim mam pewne charakterystyczne znaki czesci, po ktorych moglbym dojsc ze to moj. -
Wiktor VFR
Biała VFra no to wiele wyjasnia z takim opisem stary to na pewno sie znajdzie... "Jaki samochod pani ukradli? ...Czerwony taki ładny" -
-
Against grono
Ehhh - niestety motor skradziony nie był mój i nie mam takich szczegółów o jakie pytacie.
Postaram się wypytać gościa.
"Jaki samochod pani ukradli? ...Czerwony taki ładny" - nie do końca kolego bo czerwonych aut jeździ podejrzewam parę tysięcy a na tyle co latam innej białej VFRy w wawie nigdy nie widziałem a aut czerwonych w chuj.
Temat rzuciłem z automatu jak się dowiedziałem o kradzieży i po tym jak mi próbowali podpierdolić moto dziś w nocy. -
Wiktor VFR
a ja widzialem juz troche rc36I białych w wawie wiec postaraj sie o jakies foty -
Ten zly...::SVS Rider::..
-
Anonim
>Ten zly...::SVS Rider::.. napisał
>balcera z moto sciagna:P:P hehehhehe
pierwsze moto o którym pomyślałem to właśnie Balcerowe -
Loko
>SORBI napisał
>>Ten zly...::SVS Rider::.. napisał
>>balcera z moto sciagna:P:P hehehhehe
>
>pierwsze moto o którym pomyślałem to właśnie Balcerowe
Balcerowicz jeździ białą VFRką? -
starter
>Against grono napisał
>Na moje szczęście nie udało się skurwysynom sforsować
>zabezpieczeń - bezmyślnie rozjebali stacyjkę.
>
to może zareklamuj te zabezpieczenia,ja np.chciałbym wiedziec czemu złodzieje nie dali rady
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne