MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Against grono

Niestety z 17 na 18 kwietnia skradziono motocykl.
    Kradzież miała miejsce na Saskiej Kępie podwórko z wejściem od ul. Paryskiej 18/22.

Motocykl HONDA VFR 750 cała biała - BARDZO dobrze utrzymana rocznik 91.
    Motocykl dość rzadko spotykany na warszawskich ulicach w takim malowaniu.

Może komuś gdzieś mignie albo zobaczy ogłoszenie sprzedaży z góry dzięki za info.
    Z tego samego podwórka 2 dni później (dziś w nocy) próbowano ukraść mojego KTMa Duke 620.
    Na moje szczęście nie udało się skurwysynom sforsować zabezpieczeń - bezmyślnie rozjebali stacyjkę.

• dezerter86

Nr. ramy ?
  • KUBA

Przebieg? Znaki szczegolne? Zdjecie?
    Bardziej bym szukal detali, czesci. W swoim mam pewne charakterystyczne znaki czesci, po ktorych moglbym dojsc ze to moj.
  • Wiktor VFR

Biała VFra no to wiele wyjasnia z takim opisem stary to na pewno sie znajdzie... "Jaki samochod pani ukradli? ...Czerwony taki ładny"
  • Against grono

Ehhh - niestety motor skradziony nie był mój i nie mam takich szczegółów o jakie pytacie.
    Postaram się wypytać gościa.

"Jaki samochod pani ukradli? ...Czerwony taki ładny" - nie do końca kolego bo czerwonych aut jeździ podejrzewam parę tysięcy a na tyle co latam innej białej VFRy w wawie nigdy nie widziałem a aut czerwonych w chuj.

Temat rzuciłem z automatu jak się dowiedziałem o kradzieży i po tym jak mi próbowali podpierdolić moto dziś w nocy.
  • Wiktor VFR

a ja widzialem juz troche rc36I białych w wawie wiec postaraj sie o jakies foty
  • Ten zly...::SVS Rider::..

balcera z moto sciagna:P:P hehehhehe
  • Anonim

>Ten zly...::SVS Rider::.. napisał
    >balcera z moto sciagna:P:P hehehhehe

pierwsze moto o którym pomyślałem to właśnie Balcerowe
  • Loko

>SORBI napisał
    >>Ten zly...::SVS Rider::.. napisał
    >>balcera z moto sciagna:P:P hehehhehe
    >
    >pierwsze moto o którym pomyślałem to właśnie Balcerowe

Balcerowicz jeździ białą VFRką?
  • starter

>Against grono napisał

>Na moje szczęście nie udało się skurwysynom sforsować
    >zabezpieczeń - bezmyślnie rozjebali stacyjkę.
    >
    to może zareklamuj te zabezpieczenia,ja np.chciałbym wiedziec czemu złodzieje nie dali rady

| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)