MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ollo

Witam Motocyklistów i Motocyklistki!

Jestem studentką psychologii, jeżdżącą na moto, co poniektórzy z Was mnie znają :)
    Postanowiłam połączyć przyjemne z pożytecznym i zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Szukam osób, które przeżyły wypadek (niekoniecznie motocyklowy) i miały potem problem z dojściem do siebie w sensie psychicznym. Tj. nabawiły się jakiejś traumy, szoku itp., np. bały się wsiąść później na motocykl, prowadzić samochód, albo zaczęły obawiać się o swoje życie, lub o życie innych, którzy np. zginęli w wypadku, lub po prostu ogarnęła ich apatia, ciągłe zmęczenie, brak koncentracji itp.
    Osoby takie, są mi potrzebne do przeprowadzenia wywiadu (by zaliczyć zajęcia na uczelni). Wywiad ma na celu ukazanie problemu i form pomocy osobom z traumami komunikacyjnymi. Może być w formie anonimowej, przez maile, może być kontakt face2face. Sprawa jest dość pilna, więc jak by ktoś mógł pomóc to byłabym bardzooooo, bardzooooo wdzięczna.

Skontaktować się ze mną można poprzez skrzynkę gronową, lub maila:
    ola.kondraciuk@gmail.com

Sprawa pilna.

Pozdrawiam i dziękuję z góry tym, którzy będą mogli pomóc.

Ola
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)