MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...:::Aga:::...

W związku, ze zbliżającą się godziną zero Uli i Adriana. Chcielibyśmy prosić Was o jak najliczniejsze przybycie na obstawę motocyklową ślubu, która odbędzie się 10 lipca. Ślub odbędzie się o 17:00. Resztę szczegóły podamy niebawem. :) Będzie to obstawa dwójki zapalonych motocyklistów, których całe życie kręci się wokół dwóch kółek. Różne wariactwa mile widziane, oczywiście w miarę zdrowego rozsądku.:)

Za przybycie nie zatankujemy waszych sprzętów, ale z wielką przyjemnością Was = %.

Oto linki do profili skazańców:
    Ula: http://grono.net/chat/#users/218267...
    Bizon: http://grono.net/chat/#users/227448...
  • Anonim

Oj tam zaraz skazańców.; P
    My będziemy w wersji bez moto ale podpisuję się pod apelem Agi, że trzeba naszym motowariatom zapewnić odpowiednią obstawkę.
  • VĄ$KI

wiemy kto o której i kiedy ale gdzie nie wiem:) wiec, Młoda dawaj znaka jak to ma wyglądać a się zjawie:)

Ślub jest w Jabłonnie pod Warszawą. Sala weselna jest jakieś 200m od kościoła, dlatego obstawę robimy spod domu panna młodego (okolice wola parku) jedziemy po pannę młodą do Izabelina i stamtąd pod kościół.:)

EJ ej co nic nie piszecie? Zaczynam się niepokoić, że nikt nie przyjedzie, a tak nie może być; ) Bardzo liczymy na to że zjawi się jak najwięcej motowariatów !:)
  • KLimek #99

To jeszcze kawałek czasu ... spokojnie :P

To już w tą sobote!!!:D Zbieramy się pod domem Pana Młodego Jana Olbrachta 58a o 14:30 :)
  • gsxr monster

Będziemy z Pedrosem :)
  • ..::WiSnIa::..

Naprawdę tak mało osób chce zrobić przyjemność Młodej Parze i dostać jeszcze za to flaszeczke:D:D??
  • oRbI

Ja bede :D
  • VĄ$KI

ja tez bede i chce dostać flache i buziaka od Agi:D

Vąski masz szczęście bo flaszki ja pewnie będe rozdawała:D a i buziaka dostaniesz;P
  • V2 + 75Hp = ....

>XXXX tattoo napisał
    >Będziemy z Pedrosem :)

ja to nigdzie nie jadę :)
  • !aniolek z ogonkiem

A JA NIESTETY NIE WPADNE A BARDZO CHCIALEM...

Wiemy.. Lepiej powiedz jak się czujesz?
  • !aniolek z ogonkiem

TROSZKE POLAMANU POOBIJANY POL METRA ZELAZA W UDZIE POPROSTU ROBOCOP

To wracaj szybko do zdrowia:) A tym czasem ludziska przyjeżdżać na obstawe:D:D:D
  • Wiktor VFR

jakis adresik kosciola?

Jabłonna ul. modlińska 105a
  • Anonim

Niestety odpadam,zatrzymal mnie remont w domu
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)