- 1
- 2
-
...:::Aga:::...
W związku, ze zbliżającą się godziną zero Uli i Adriana. Chcielibyśmy prosić Was o jak najliczniejsze przybycie na obstawę motocyklową ślubu, która odbędzie się 10 lipca. Ślub odbędzie się o 17:00. Resztę szczegóły podamy niebawem. :) Będzie to obstawa dwójki zapalonych motocyklistów, których całe życie kręci się wokół dwóch kółek. Różne wariactwa mile widziane, oczywiście w miarę zdrowego rozsądku.:)
Za przybycie nie zatankujemy waszych sprzętów, ale z wielką przyjemnością Was = %.
Oto linki do profili skazańców:
Ula: http://grono.net/chat/#users/218267...
Bizon: http://grono.net/chat/#users/227448... -
Anonim
Oj tam zaraz skazańców.; P
My będziemy w wersji bez moto ale podpisuję się pod apelem Agi, że trzeba naszym motowariatom zapewnić odpowiednią obstawkę. -
VĄ$KI
wiemy kto o której i kiedy ale gdzie nie wiem:) wiec, Młoda dawaj znaka jak to ma wyglądać a się zjawie:) -
Ślub jest w Jabłonnie pod Warszawą. Sala weselna jest jakieś 200m od kościoła, dlatego obstawę robimy spod domu panna młodego (okolice wola parku) jedziemy po pannę młodą do Izabelina i stamtąd pod kościół.:) -
-
EJ ej co nic nie piszecie? Zaczynam się niepokoić, że nikt nie przyjedzie, a tak nie może być; ) Bardzo liczymy na to że zjawi się jak najwięcej motowariatów !:) -
KLimek #99
-
To już w tą sobote!!!:D Zbieramy się pod domem Pana Młodego Jana Olbrachta 58a o 14:30 :) -
gsxr monster
-
..::WiSnIa::..
Naprawdę tak mało osób chce zrobić przyjemność Młodej Parze i dostać jeszcze za to flaszeczke:D:D?? -
oRbI
-
VĄ$KI
-
Vąski masz szczęście bo flaszki ja pewnie będe rozdawała:D a i buziaka dostaniesz;P -
V2 + 75Hp = ....
>XXXX tattoo napisał
>Będziemy z Pedrosem :)
ja to nigdzie nie jadę :) -
!aniolek z ogonkiem
-
-
!aniolek z ogonkiem
-
To wracaj szybko do zdrowia:) A tym czasem ludziska przyjeżdżać na obstawe:D:D:D -
Wiktor VFR
-
-
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne