MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Black Wolf

Miśki kochane
    Będzie długo i namiętnie; )
    Przede wszystkim bardzo dziękujemy za sobotę. Byliście cudowni i dzięki wam ten dzień naprawdę był najpiękniejszym dniem w naszym (przynajmniej dotychczasowym) życiu.
    Gdyby ktoś szukał najlepszych na świecie świadków i cudownej, pełnej poświęcenia obstawy to niech się do nas zgłosi - znamy takich; )
    Przy okazji zgłaszamy wniosek o zrzutkę na nowe opony dla Pedrosa - może wreszcie zacznie używać obu równocześnie;)
    A teraz ogłoszenia parafialne:
    wszystkich zainteresowanych, przez nas kochanych, oraz krewnych i znajomych królika zapraszamy na Imprezę dziękczynną połączoną z naszym ślubnym afterparty, które odbędzie się zgodnie z założeniem w sobotę 26.06 start godz: 20:00 w UWAGA TU ZMIANA Zaklętych Rewirach (Warszawa ul. Narbutta 50a). Na chwilę obecną ustalamy szczegóły, ale napewno zapewniamy: świetną imprezę, duży parkiet, muzę która każdemu przypadnie do gustu, dodatkowe rozrywki i atrakcje oraz piwo do wyczerpania zapasów. Mamy nadzieję, że zjawicie się tłumnie.
    I przy okazji: gdyby ktoś chciał wziąść udział w naszej nieco odmiennej sesji poślubnej, a będzie w sobotę na ExtremeMoto sugerujemy wypatrywać dziwnie ubranej pary i szalonego fotografa; )
  • Anonim

Niedługo Rewiry przemianują na "Pod Papugami" :)
  • PAPUQ

nikt nie zainteresowany darmowym PIWEM??!!
  • Gabu

Spokojnie spokojnie :)
    Napewno starczy zawodnikow, zeby sobie dac rade z tym piwem :)
  • #-Zofija-#

Niech tylko Endrju nie przyjeżdza bo znowu zepsuje ze dwa motocykle :-)
  • Black Wolf

Informacje uzupełniające: jak już pisałam piwo będzie w ilościach wystarczających, pozostałe napoje we własnym zakresie z baru - nie możemy niestety wnosić własnego alko,
    możemy dostarczyć własną żywność; ) w związku z powyższym z naszej strony zapewniamy: sprzęt (talerze, miski, noże, widelce, łyżeczki, serwetki i worki żeby to wszystko posprzątać) oraz:
    1. słynne Papuqowe chili
    2. nie mniej słynne Cypowe chili
    3. sałatkę ziemniaczaną - moją
    4. jaja w brokułach - moje
    5. ciacho drożdżowe - moje
    6. szarlotkę - moją
    7. pieczywo w ilości dostatecznej do wykarmienia małego wojska; )
    każdą pomoc w temacie żywnościowym chętnie przyjmiemy.
    Obowiązują stroje ... dowolne (z wyłączeniem dresów; ) )
    Lista atrakcji dodatkowych się rozrasta; ) Szczegóły poznacie w trakcie imprezy; P
  • Bartolomir

aaa moga byc dresy prasowane w kant?? :D
  • Ten zly...::SVS Rider::..

pedros powinien sie pojawic wiec chyba mozna:P:P
    (i teraz szybszy od sorbiego)
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)