- 1
- 2
-
LuCaS
Motocykl KTM Duke II, silnik LC4, 2004 rok, nr rej. OKL14HX, nr ramy: VBKDUN4004M779104, kolor czarny.
Cechy charakterystyczne:
końcówki wydechu- Akrapovic carbon (1 w 2 pod kanapą),
brak kickstartera,
korek wlewu oleju z termometrem,
klejony prawy plastik na baku,
porysowana osłona reflektorów przednich,
xenon, duże czarne handbary,
małe, przyciemniane niebieskie lusterka,
pokrzywione ranty obu felg,
ogumienie tył: Metzeler Enduro 4, przód: Pirelli MT60.
Motocykl z uszkodzonym silnikiem, prawdopodobnie coś z zaworem (odpala z głośnym stukiem), stan ogólny odzwierciedlający niedelikatną, całoroczną eksploatację. W momencie kradzieży (noc 27/28 czerwca b.r. z osiedla przy ul. Idzikowskiego w Warszawie) motocykl był mocno zabłocony, jak na zdjęciu. Za pomoc w odnalezieniu lub wskazanie miesca gdzie znajduje się sprzęt oferuję nagrodę w wysokości 2000 zł.
Łukasz Widziszowski
tel. 695 870 007
lucas@lucas.art.pl
-
:super_śledź:
-
Songo
http://mokotow.policja.waw.pl/porta...
A w tym artykule to przypadkiem nie piszą o tym samym motocyklu skradzionym z Idzikowskiego? -
LuCaS
Niestety nikt w tej sprawie jeszcze się do mnie nie odezwał więc nie mam tej pewności. Jak tylko coś będzie wiadomo- napiszę. -
-
!aniolek z ogonkiem
>:super_śledź: napisał
> http://www.allegro.pl/show_item.php...
luc nie przypomina ci za bardzo cos ten motocyklk bo moze ja na prochach jestem... zwsze o takim snilem jak by cos to daj znac na kom kupimy go na czesci -
Anonim
-
LuCaS
>!aniolek z ogonkiem napisał
>>:super_śledź: napisał
>> http://www.allegro.pl/show_item.php...
>
>luc nie przypomina ci za bardzo cos ten motocyklk bo moze ja
>na prochach jestem... zwsze o takim snilem jak by cos to daj
>znac na kom kupimy go na czesci
oj chyba jesteś i to na mocnych... odłóż mi ze dwie działki proszę :-) -
Anonim
Cześć LuCaS jestem dziewczyną Pawła, któremu ukradli Zetkę i z którym gadałeś już przez telefon. Nikt się nie odezwał i na to nie licz. My się dobijamy do policji i mamy problem, bo osoba prowadząca sprawę jest wiecznie niedostępna (stąd nasza skarga do prokuratury i do komendanta stołecznego). Twój KTM leży na Szczęśliwicach na parkingu policyjnym. Zetka mam nadzieję wielką też... Kolesie z linku, który podałam w wątku o znikających motocyklach przyznali się do kradzieży naszej Zetki a motocykl- jak możesz wyczytać w notatce policyjnej z tego linku- z Idzikowskiego został odebrany. -
Anonim
jeszcze raz http://mokotow.policja.waw.pl/porta...
kręć się chłopie koło sprawy sam; ) -
!aniolek z ogonkiem
moze nie powinienem tego pisac ale jak kiedys znajomym walneli sam oczywiscie sledztwo trwalo i trwalo zaczelismy jezdzic po parkingach policyjnych a sam bym zchowany na jednym bo pan komendant mial na niego oko i czekal na umozenie sledztwa ale niestety sie nie doczekal;0 -
Anonim
jakim cudem mieliście wstęp na parkingi policyjne, że sobie jeździliście po nich? zwykły śmiertelnik nie ma wstępu. a jak masz wstęp to dlatego, że a) idziesz identyfikować ewentualnie swój pojazd b) idziesz odebrać swój pojazd (jedno i drugie nie wcześniej niż 2 tygodnie, do miesiąca od zatrzymania). poza tym jest jeszcze kwestia tego, że w postępowaniu karnym poszkodowany ma prawo dostępu do akt, gdzie jest napisane co zrobiła policja, jak wyglądało śledztwo, jakie dowody zostały zabezpieczone, jakie postawiono zarzuty, co zeznawali oskarżeni, świadkowie i poszkodowani. zaglądaliście, czytaliście? gdybyście to zrobili wiedzielibyście, że w dokumentacji stoi jak wół, że Wasz motocykl został złodziejom odebrany i został odholowany na parking. tak czy siak nie ze mną i nie z Wizem te numery. za bardzo się obstawiliśmy prawnikami (w tym prokuratorem). -
Anonim
aż się zarejestrowałam by przeczytać :)
a co z moim moto zniszczonym przez tych gnoi?wyskakuja mi z hajsu??
tez prowadzacy sprawe nie odbieral wczoraj mojego tel ! :( -
LuCaS
Gdzie dokładnie na Szczęśliwicach jest ten parking? Byłem na ul. Włochowskiej jak mi podano na Policji, ale niczego nie znalazłem... -
Szopen
http://maps.google.pl/?ie=UTF8&...
teeen wielki zapełniony plac (za budynkiem Compensa) to jest to.
o ile się nie myle :P -
Anonim
>Czarna napisała:
>aż się zarejestrowałam by przeczytać :)
>a co z moim moto zniszczonym przez tych gnoi?wyskakuja mi z
>hajsu??
>
>tez prowadzacy sprawe nie odbieral wczoraj mojego tel ! :(
A Ty kto? Pani od R1 skradzionej z Domaniewskiej?
Musisz napisać wniosek do prokuratury o naprawienie szkody w wysokosci..... (tu wpisujesz kwotę na jaką wyceniasz swoje moto) na mocy art. 46 Kodeksu Karnego.
Gdy sąd orzeknie, że ci oskarżeni winni są kradzieży Twojego motocykla, będzie również zobligowany do zasądzenia (oprócz kary pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat) takiej kary dodatkowej (co niestety nie gwarantuje, że ci kolesie z hajsu wyskoczą, jeśli są totalnymi gołodupcami i nie posiadają niczego). -
Anonim
>LuCaS napisał
>Gdzie dokładnie na Szczęśliwicach jest ten parking?
>Byłem na ul. Włochowskiej jak mi podano na Policji, ale
>niczego nie znalazłem...
a co chciałeś znaleźć niby? :> parking jest otoczony terenem, który należy do policji i nie jest widoczny z ulicy. -
Czarnej chcieli ukraść CBR 600 RR ale zamiast tego go mocno uszkodzili.
-
Anonim
-
starter
>Goguś napisał
>Czarnej chcieli ukraść CBR 600 RR ale zamiast tego go
>mocno uszkodzili.
jaka ona czarna jak ona zafarbowana jest :-/ -
Anonim
Librarian - odpisalam na prv bo juz nie chce szczegolow tu zamieszczac, Starter - Tobie tez odpowiem osobiscie :P
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne