- 1
- 2
-
Inga
Cholera jasna, wychodzi na to, że tego lata złodzieje motocykli rozszaleli sie na dobre :/
Wczoraj w nocy (14/15 lipiec) z parkingu za zamkniętą bramą, na ul Dzieci Warszawy skradziono koledze Hondę Fireblade (jak mi się uda to dołączę zdjęcie). Ktokolwiek by ją gdzieś przyuważyl, lub wiedział cokolwiek BARDZO PROSZĘ niech da mi znać.
Zwłaszcza proszę kolegów motocyklistów ze Skoroszy i Starego Ursusa (naliczyłam was 10 na różnych moto, ale pewnie jest więcej ) żeby mieli oczy i uszy szeroko otwarte.
Z góry dziękuje i szczerokości! -
Inga
-
Anonim
tak bo jak się kradnie moto to się na nim lata w okolicy miejsca z którego się go zawinęło -
Inga
Sorbi, debili nie brakuje. Slyszalam ostatnio o przypadku że komuś buchneli motor i znalazł się 3 ulice dalej. Nie bądz zlosliwy.
Jak ktoś cokolwiek widział albo wie, to po prostu niech da znać. -
-
-
dezerter86
Na takiej miniaturce to ja widzę tylko, że to ma dwa koła i kierownicę... -
Inga
Jak klikniesz w miniaturke to sie zdjęcie powieksza. a jak nie, to jest na moim profilu. rozglądajcie się proszę, gdyby coś ktoś zauważył, dajcie znać. -
LuCaS
>SORBI napisał
>tak bo jak się kradnie moto to się na nim lata w okolicy
>miejsca z którego się go zawinęło
Mojego Policja przechwyciła w busie 2 dni po kradzieży- był przykryty kocem w okolicy. 3mam kciuki za odnalezienie, wiem jakie to chujowe uczucie... -
dezerter86
>Inga napisała:
>Jak klikniesz w miniaturke to sie zdjęcie powieksza. a jak
>nie, to jest na moim profilu. rozglądajcie się proszę,
>gdyby coś ktoś zauważył, dajcie znać.
Domyśliłem się, że tak to działa ale wcześniej miałaś zablokowaną galerię więc proszę nie rób ze mnie debila. -
bartkiller
-
Prrr i Bzzz
-
Anonim
-
Prrr i Bzzz
Zapewne tylnia opona bardziej zuzyta. Zarysowania na wydechu. Klocki pewnie w 50%.
-
Inga
>dezerter86 napisał
>
>Domyśliłem się, że tak to działa ale wcześniej
>miałaś zablokowaną galerię więc proszę nie rób ze
>mnie debila.
Galeria powinna byc juz odblokowana, przepraszam. Dezerter, nie bierz tego do siebie, nie mialam zamiaru cie obrazac.
A o znaki szczegolne sie dopytam i od razu napisze. Dzieki. -
Inga
ZNAKI SZCZEGÓLNE: przyciemniona szyba F. Fabbrio, pękniety prawy plastik, naklejki PJP Motocykle i jedna naklejka przy siedzeniu pasażera motolizak.pl -
Prrr i Bzzz
-
Inga
Przypominam się ze swoim tematem!!!!
Motor niestety jeszcze się nie znalazl, mimo kilku (śladowych i ogólnych) poszlak.... Takze jeszcze raz bardzo was proszę, gdziekolwiek jesteście, rozglądajcie się!! Każdy szczegoł jest ważny, jeśli może pomóc w odnalezieniu sprzętu!
-
Prrr i Bzzz
>Inga napisała:
>Przypominam się ze swoim tematem!!!!
>
>Motor niestety jeszcze się nie znalazl, mimo kilku
>(śladowych i ogólnych) poszlak.... Takze jeszcze raz
>bardzo was proszę, gdziekolwiek jesteście, rozglądajcie
>się!! Każdy szczegoł jest ważny, jeśli może pomóc w
>odnalezieniu sprzętu!
>
>
Widzialem dzis slady opon motocykla na trawie przy skrzyzowaniu lopuszanskiej i jerozolimskich. Moze to cos pomoze -
Inga
>Prrr i Bzzz napisał
>Widzialem dzis slady opon motocykla na trawie przy
>skrzyzowaniu lopuszanskiej i jerozolimskich. Moze to cos
>pomoze
mowisz powaznie czy się nasmiewasz??; > sorki, ale każde info jest wazne, wiec nie chce chlopakowi robic nadziei.. -
Prrr i Bzzz
>Inga napisała:
>>Prrr i Bzzz napisał
>
>>Widzialem dzis slady opon motocykla na trawie przy
>>skrzyzowaniu lopuszanskiej i jerozolimskich. Moze to cos
>>pomoze
>
>mowisz powaznie czy się nasmiewasz??; > sorki, ale każde
>info jest wazne, wiec nie chce chlopakowi robic nadziei..
jak wbijasz w lewo z jerozolimskich na lopucha to po prawej stronie jest zjazd z drogi. Tam byly te slady.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne