-
Wojciech
Czyżby moderatorzy strzelili sobie w nogę zmieniając nazwę grona?
Zauważyłem, że powstało nowe grono "motocykle" - http://grono.net/chat/#forum/249405... -
Anonim
-
KLimek #99
-
Adel
myślę, że to dlatego, że sporo osób opuściło grono, tzn kont nie usunęli ale mało kto tu zagląda, pozostałe moje grona też mają niezły zastój -
-
Wiktor VFR
-
LuCaS
Same Grono.net powoli usycha, za rok będziemy się komunikować pewnie przez FB. Mnie też niewiele już tu trzyma... -
bartkiller
>Adel napisał
>myślę, że to dlatego, że sporo osób opuściło grono,
ja myślę, że to dlatego, że zmiana nazwy to było wyjątkowo głupie posunięcie; p -
Prrr i Bzzz
-
Wiktor VFR
-
żaden strzał Słoneczko. chodziło o zmotywowanie ludzi do jakiejś dyskusji, a jeśli ktoś tu był dla samej nazwy może sam się wypisze!
poza tym chyba nie ma tu idioty, ktory mysli że zmiana jest na stałe.. -
>zielu napisał
>Czyżby moderatorzy strzelili sobie w nogę zmieniając
>nazwę grona?
>Zauważyłem, że powstało nowe grono "motocykle" -
> http://grono.net/chat/#forum/249405...
a ten żenujący link to co ROTL, zachęcam co poniektórych zeby się z miejsca tam przenieśli, ta zażarta dyskusja, te ciekawe tematy, nie zastanawiajcie się, przenoście :DDD -
ღ.Katja.ღ
-
ஜ ღ ♥ DoDa ♥ ღ ஜ
o widzę że i chyba nawet o mnie mowa; ] bez sensu te przedrzeźnianie się bo i tak tam nic się nie dzieje... -
Prrr i Bzzz
Tutaj dzieje sie tyle co i tam.
Ciekawe jest to ze motocyklisci nie jezdza tylko siedza i gadaja o tym. Widac u nas taka tendencja.
Pozdro 600 :D -
ஜ ღ ♥ DoDa ♥ ღ ஜ
każdy temat jest dobry by sensacji trochę narobić xD i żeby się grono rozruszało :P -
TAKESHI
Nie wiem w czym się zrodził problem. Skoro nie ma rozmów tzn. że nie ma nikt nic do powiedzenia. A doszukiwanie się kto gdzie jest na Gronie i gdzie jest lepiej też mija się z celem. -
bartkiller
>~pirania napisała:
>żaden strzał Słoneczko. chodziło o zmotywowanie ludzi do
>jakiejś dyskusji, a jeśli ktoś tu był dla samej nazwy
>może sam się wypisze!
>
>poza tym chyba nie ma tu idioty, ktory mysli że zmiana jest
>na stałe..
Słoneczko, pozwolę sobie zatem na małą podpowiedź. Najlepszym sposobem na zmotywowanie ludzi do dyskusji jest rozpoczęcie lub rozwinięcie jakiegoś ciekawego wątku. Skoro zamiast tego, zmieniasz nazwę grona i wylewasz żale to znaczy, że sama albo nie masz nic ciekawego do powiedzenia, albo nie masz czasu na pisanie gronie. Więc czemu dziwisz się innym ? Naprawdę szczytem Twoich marzeń życiowych jest to, żeby ludzie siedzieli przed komputerami i pisali ciągle na tym gronie ? A strzał w stopę to był zdecydowanie, bo jeśli dobrze mi się wydaje to nie będziesz teraz w stanie zmienić nazwy z powrotem na taką samą... -
Anonim
>bartkiller napisał
>Słoneczko, pozwolę sobie zatem na małą podpowiedź.
>Najlepszym sposobem na zmotywowanie ludzi do dyskusji jest
>rozpoczęcie lub rozwinięcie jakiegoś ciekawego wątku.
>Skoro zamiast tego, zmieniasz nazwę grona i wylewasz żale
>to znaczy, że sama albo nie masz nic ciekawego do
>powiedzenia, albo nie masz czasu na pisanie gronie. Więc
>czemu dziwisz się innym ? Naprawdę szczytem Twoich marzeń
>życiowych jest to, żeby ludzie siedzieli przed komputerami
>i pisali ciągle na tym gronie ? A strzał w stopę to był
>zdecydowanie, bo jeśli dobrze mi się wydaje to nie
>będziesz teraz w stanie zmienić nazwy z powrotem na taką
>samą...
ta jest!
-
>>Domino<<
ale tak sobie patrze, ze grono scigacze tez padlo, byc moze dlatego, ze niestety czesc z piszacych tam osob jest juz na gronie wypadki...; ( -
Anonim
>LuCaS napisał
>Same Grono.net powoli usycha, za rok będziemy się
>komunikować pewnie przez FB. Mnie też niewiele już tu
>trzyma...
całkowicie się zgadzam, dzisiaj jak jechałem do pracy to się zastanawiałem, czy profilu nie wywalić. Ostatnie miesiące to dominacja tematów kupie sprzedam oraz temat o Smoleńsku.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne