MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Prrr i Bzzz

>ღ.Katja.ღ napisała:
    >Właśnie dlatego są grona zamknięte - żeby nie było na
    >nich - jak to Prrr i Bzzz nazwał - "kocmołuchów".
    >Oczywiście dodajmy do niego osoby nowe ale najpierw ja
    >poznajemy w realu, żeby nie było potem problemów...
    >Spotykamy sie, poznajemy i decydujemy czy takie towarzystwo
    >nam pasuje... Własnie po to, żeby nie było takich
    >historii jak tu - wszędzie pretensje i kazdy ma humory :/
    >Takie grono to zgrana paczka, wspolne wakacje, wesela,
    >wyjazdy, imprezki, przyjaźnie a nie ciągłe pretensje i
    >opluwanie...
    >
    >Generalnie na grono Motocykle nie wchodziłam juz długo bo
    >szlag mnie trafiał jak za kazdym razem widniał nowy post
    >"chcem 1000 na pierwsze moto bo mama daje mi hajsa wiec
    >jestem fajny/a a mam 18 lat" i wierzcie mi, że iluś osobom
    >sie to tłumaczy i odsyła do tematu o pierwszym moto a przy
    >kolejnej różowej landrynce/ kolejnym 18letnim maczo bez
    >mózgu coś człowieka trafia i nie da sie juz dłużej
    >tłumaczyć... Tyle normalnych osób potrafi użyć szarych
    >komórek i poszukać, poczytac a potem pytac w razie
    >watpliwości a nie na starcie zakładać kolejny głupi
    >temat...
    >
    >Tyle ode mnie, spadam bo szkoda czasu przy kompie :)

Zgadam sie z toba ale blagam odpusc sobie to z dawaniem kasy przez mamusie........

Zauwazylem tez ze to wynika z presji idacej od motocyklistow jacy sie pojawiaja na tym gronie. Prawda jest taka ze mlodzieniaszek nie wie o tym iz 1000cm jest spoko ale puki nie trzeba chamowac :D A ciagle przeciez slysza ze 600-set to malo !!! A dlaczego ?? Bo sluchaja sie ludzi co maja 600 ktore maja po 100kucy i waza 250kg.. wiec nic dziwnego ze zachodzi paradoks :D

Teraz 600 to smierc w oczach :D
  • Sprężi

ech , nie zostałam przez Was dobrze zrozumiana, ale nic to był czas przywyknąć, daleka jestem od kłótni a wręcz przeciwnie .
    Oraz nazywanie kogokolwiek "kocmołuchem" nie jest w dobrym tonie , raz że nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie monitora, a dwa że mało kto na takie miano sobie zasługuje.

Moi drodzy skoro chcecie moralizować zacznijcie od siebie ....

• KLimek #99

aktualnie całe grono generalnie warto brać na dystans ... kiedyś było inaczej ...
  • Goguś

Przynajmniej temat chwycił i jest dyskusja; p
  • KLimek #99

Dyskusje pt. "jest źle - pogadajmy o tym" mają sie najlepiej :P
  • Ten zly...::SVS Rider::..

ogolnie jesli chodzi o otwarte grono motocyklowe...niedawno rozmawialismy z Pati na ten temat, kiedys byly tu osoby ktore wiedzialy o co chodzi, byly tematy w ktorych wypowiadaly sie osoby majace jakies pojecie i nie pierdolace glupot jakie to juz doswiadczenie maja po 1 czy 2 sezonach...dlatego wlasnie zaprzestalem wielu wypowiedzi poniewaz"bardziej" doswiadczeni motocyklisci neguja wiele tematow...
  • :super_śledź:

>ღ.Katja.ღ napisała:
    >Właśnie dlatego to grono umiera - wiekszosc to dzieci
    >neostrady i tym podobne....
    >Na Motocyklach zamknietych jest prawie 200 osób, wszyscy
    >sie znają, lubią i nie ma takich jazd... I to jest ta
    >"nasza paczka" która sobie pomaga w trudnych momentach,
    >spotyka sie na latanie, piwko czy wypad na działkę :)
    >A tu tylko klimat z cyklu "czy R1 to dobry sprzet na
    >pierwsze moto" i katastrofa smoleńska...
    >Kiedyś to grono żyło bo byli inni ludzie, teraz z tych
    >"starych" prawie nikt tu nie wchodzi...

a stało się tak w momencie "otworzenia" grono.net na nowych użytkowników - kiedyś aby być w gronie należało otrzymać zaproszenie od zarejestrowanego delikwenta, więc był to swego rodzaju zamknięty świat a nie pierdolnik który jest w dzisiejszej postaci (pełen pokemonów i kretynów szczekających głośniej niż pies sąsiada)...

kiedyś zaglądałem tu codziennie, wypowiadali się ludzie którzy faktycznie mieli coś ciekawego do powiedzenia (popartego zdobytym doświadczeniem a nie "bo kolega kolegi co to ma cbr r1 tak powiedział"). na chwilę obecną odwiedzam MOTOCYKLE raz na tydzień i stwierdzam, że to i tak stanowczo za często... czasami nóż w kieszeni się otwiera gdy czytam brednie i nic nie wnoszące posty pojawiające się jak grzyby po deszczu na głównej stronie..

oby tylko sytuacja nie powtórzyła się z naszym zamkniętym gronem, bo wtedy faktycznie pozostanie tylko fejsbók - a na chwilę obecną (jak dla mnie) otwarte grono motocykle pozostaje bez jakiejkolwiek wartości, pełne wypowiedzi "znawców" po jednym sezonie na r6 i zmierzające po równi pochyłej na sam dół...
  • Anonim

Jak widać na przykładzie tego grona powstanie zamkniętego było słusznym i chyba dobrym pomysłem, dzięki temu tak naprawdę większość osób konkretnych i normalnych ma komfort psychiczny wchodząc na grono aby pogadać o motocyklach i wspólnych wypadach.

Sam bardzo rzadko już tu zaglądam, chyba tylko czasami po to aby wychwycić kogoś do zamkniętego.
  • ~pirania

ktoś się w końcu odezwał; p

taka prawda pati.... za duzo pokemonow i lanserstwa...
  • Gabu

Bo kiedys sie tu wszyscy znalismy osobiscie, a to jest jakastam gwarancja jakosci.
    Coz. Bylem na wielu forach na rozne tematy i ZAWSZE konczy sie tak samo.
    Kiedy dojdzie sie do punktu krytycznego ilosci userow/jakosci postow to 'starsi' odchodza wspominajac "jak to bylo kiedys".

to proponuje zrozbic jak za dawnych czasow jakies ognisko lub cos w tym stylu...przyszli by starzy i nowi a wszystko by zaczelo sie moze od poczatku??? co wy na to??
  • Gabu

Ja jestem zawsze za :)
    Jakies zalesie, alboco.
    Tylko, zeby tym razem nikt nie plywal; )))

jestem bardzo za i zaraz pisze nowy watek o tym...buzka:)
    ps.jak nikt sie nie wykapie to co to za ognisko??:P:P
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)