-
SuperMocarz
Siemanko,
Z okazji Wakacji organizujemy w dealerstwie Hondy na Grochowie - AutoWitolin - promocje i wyprzedaże - nawet 20% i więcej .
Pytajcie na privie co Was interesuje, albo piszcie w temacie. Odpowiem co i jak. A najlepiej - wpadajcie od razu na Grochowską 85.
Lepsze ceny dotyczą całego asortymentu, czyli:
Arlen Ness, Berik, Arai, HJC, Nolan , SIDI, O'neal, Alpinestars, KBC, SHIFT a takze oryginalnych akcesoriów HONDA.
Pracujemy od 8mej do 18:30 w tygodniu i od 10tej do 15stej w soboty.
Serdecznie Zapraszam
Na hasło GRONO, albo PATI NASZ UKOCHANY MODERATOR - do wyboru które Wam bardziej do gustu przypadnie - dodatkowy rabat.
Zapraszam serdecznie -
Brzoza -
-
starter
-
*ZIMEK*
Brzoza, potrzebuje Daytone 675. w zamian oddam moja R6 i dorzuce autograf Kononowicza, jak tylko zdobede.
da rade cos z tym zrobic?:D -
-
Piccolo z Siekierkowskiego Getta
.....i oby ta "Taniość" jutro się objawiła bo zostawiłem tam moją Hondę (w szpitalu na grochowskiej 85)!!! -
KLimek #99
-
Ten zly...::SVS Rider::..
-
Anonim
-
SuperMocarz
Kochani.
Zostałem zasypany wiadomościami na privie.
Ogólnie sprawa wygląda tak że:
ARAIÓW ci u nas dostatek, wpadaj głuchy rzucaj hasło i dobpieramy ci garnka. Shoeiów nie mam.
Fire - promocje nie odtyczą części zamiennych oygianalnych Hondy, ale jeżeli chcesz to dla ciebie zrobie jakąs cene. Dobrą Cene.
Triumpha Daytony - Zimek nie załatwię, trjumfem nie handluję.
Kuferek do 200 - znalazłby się na zamówienie firmy SHADE - czy jakoś tak:)
Sergiusz - GEJU!! -
Ten zly...::SVS Rider::..
-
Anonim
-
Anonim
-
SuperMocarz
wydech full tytan do GSXRa mam 600 - 750
do modeli poniżej K4
cały system z kolektorami - waży 3kg.
1800 zł.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...