MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • starter

Kilka dni temu spotkałem naszego gronowicza PRRRRBZZZYYYY,skradziono mu motocykl ale odnalazł go w częściach na allegro,powiadomił policję i złapano złodziei gdzieś na dolnym śląsku,mieli w dziupli ok. 50 motocykli rozebranych,kradli w warszawie,powiedziałem mu żeby założył temat na gronie i dał linka do licytacji tego gościa na allegro to może ktoś znajdzie i swoje części,jednak widzę że nie założył tematu a więc właściciele skradzionych motocykli piszcie do niego i nękajcie żeby dał wam tego linka bo może i wasze części od motocykli są wystawione w na jego aukcjach
  • Gabu

Zajebiscie :)
    Poszkodowanie powinni porozmawiac ze zlodziejami i dac bogate sprawozdanie.
    Moze nastepni by sie zastanowili; )
  • >>Domino<<

a ja rozmawialem wczoraj z komenda stoleczna, bo oczywiscie dyzurny odmowil mi oznakowania motocykla, zeby taki program w warszawie rozpoczac. w tym celu niezbeda jest zorganizowana grupa, ktora winna skierowac pismo do komendanta.
    nieoficjalnie dowiedzialem sie, ze jak bysmy cos takiego napisali to danego dnia oznakuja nam te motocykle. jezeli jestescie zainteresowani, a przeciez reprezentujemy jakas grupe mniej lub bardziej zorganizowana, to mozemy z takim wnioskiem wystapic.

oznakowanie engraverem jest nieusuwalne poniewaz wchodzi on w zwiazek z materialem. mozna nim znakowac wewnetrzna strone owiewek, zawieszenie, felgi, elementy akcesoryjne zamocowane na motocyklu. przy okazji naniesiony numer umieszczony jest w policyjnej bazie identyfikujacej element z jego wlascicielem.

mysle ze wspolna inicjatywa moze pomoc w przyszlosci odnalezc i zidentyfikowac nasze sprzety w przypadku, gdyby mimo naszych staran staly sie one lupem zlodzieji...
  • Sprężi

Starter masz kontakt z "prrrbzzyyy" czy jakkolwiek się pisze jego nick ? chętnie podeślę to znajomemu któremu 3 sztuki wyprowadzili
  • RK

Z tego co wiem na własny koszt można oznakować części w motocyklu. Wtedy można liczyć na zniżkę przy ubezpieczeniu.
  • Anonim

Domino jestem za!
  • mazi !

Jestem chetny.
  • Sprężi

i ja się przyłączam !
  • שרפרף Maciek T

i ja jestem chetny !
  • Prrr i Bzzz

Postaram sie poprosic o nr do prowadzacego sprawe tam na miejscu. aby sie z nim osobiscie kontaktowac.

Zapytam sie czy mozna moze jakies grupowe ogledziny. ja osobiscie nie moge nic zrobic poniewaz jestem poszukiwany listem gonczym :P
  • starter

>Prrr i Bzzz napisał
    >Postaram sie poprosic o nr do prowadzacego sprawe tam na
    >miejscu. aby sie z nim osobiscie kontaktowac.
    >
    >Zapytam sie czy mozna moze jakies grupowe ogledziny. ja
    >osobiscie nie moge nic zrobic poniewaz jestem poszukiwany
    >listem gonczym :P

dawaj tego linka z aukcją tych złodziei
  • Sprężi

Dzięki chłopaki ! przekazałam info dalej .
  • ¸.·´`·´`·.¸ jak Marcello

Dajcie linka do aukcji tych złodziei lub chociaż podajcie nick z allegro.

Swoją drogą ile kosztuje oznakowanie części lub motocykla w sposób o którym była tu mowa ?
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)