MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MotoLew:)

:P
    Zobaczymy kiedy Starter się obudzi:P
  • ...:::Emil:::...

Nie znamy się zapewne, ale ja planuje pojechać na weekend nad morze gdzieś we wrześniu (zobaczymy kiedy)
  • Anonim

szkoda ,iż droga pomiędzy Stegną a Krynicą Morską jest pełna kolein - ale kiedyś będzie rajem dla jednośladów
  • Wasil

chorwacja te drogi na południu bajka, tylko troszke daleko.

>Mazak napisał
    >szkoda ,iż droga pomiędzy Stegną a Krynicą Morską jest
    >pełna kolein - ale kiedyś będzie rajem dla jednośladów

kiedyś tak... na Hel jest fajna trasa, całkiem nowy asfalt i identyczne winkle:)...albo na Karwię...mmm...bajka:)
  • Szopen

>MotoLew:) napisał
    >na Hel jest fajna trasa, całkiem nowy
    >asfalt i identyczne winkle:)

mówisz ..... hmm trzeba bedzie zobaczyc :D
  • .::'Konrad'::.

A ja polecam Zakopiankę; )
  • starter

jak kasa będzie:-(
  • oscar

A gdzie tam sa winkle? (oprocz tej na Hel)

Jak sie bede wybieral dam znac, bo taki dzien kiedys na pewno nadejdzie...
  • M!ch@ł

bajka srajka, jestem tu już ponad 2-gi miesiąc i ostrzegam!!!!!!!! Zwierzyny jest tyle, że pasie się nawet pod ambonami w ciągu dnia, po ostatnich ulewach powylewały przydrożne kanałki, które pozostawiły na drodze kilogramy piachu. Jednym słowem dramat.
  • RK

> .::'Konrad'::. napisał
    >A ja polecam Zakopiankę; )

ZAkopianka okej:P ale polecam okolica jeziora różanego niedaleko limanowej. Piękne widoki plus dobre winkle :)
  • Szopen

Powiem, ze trasa na hel jest ok :D gorzej z przebiciem się przez gdansk ... Mało brakowało, a lezałbym na tych 'kraterach' ... Dziurska okropne !
  • Goguś

Ja byłem na tych na Helu, ale za grom nie mogę sobie przypomnieć jakości drogi; p

Nowy asfalcik:)W pasie nadmorskim jest kilka ciekawych ścieżek, z Karwi do Wejherowa, Władysławowo-Hel, Jastrzębia-Puck, Lębork-Łeba, Gdynia-Wejherowo( przez las),itd:)
  • :super_śledź:

to kiedy lecimy povinklować ?????????????????
  • Suchy.

Władysławowo- He! Zajekurwa biście! : ))... wrocilem wczoraj, przechuj traska zajebista!
  • Ten zly...::SVS Rider::..

nie pamietam dokladnie bo sie...zapierdalalo:)...ale na przedmiesciach sopotu sa zaaaaajebiste winkle,teren troche pagorkowaty co dodaje atrakcyjnosci tego miejsca:) poooolecam:)
  • Ten zly...::SVS Rider::..

>Адриан napisał
    >Władysławowo- He! Zajekurwa biście! : ))... wrocilem
    >wczoraj, przechuj traska zajebista!

to chyba od juraty do helu....tam przez las:)
  • Anonim

Gdańsk - Słupsk - Szczecin - polecam
  • Piter

Co Wy widzicie w tej drodze na Hel? I gdzie tam niby są te kozackie winkle oO? Do ronda na wjeździe do Jastarni jest ok, ale dalej już na sam Hel jest do dupy droga. Winkli też jakoś nie widziałem fajnych, chyba, że chodzi Wam o łuki tak jak droga leci ale żeby tam sie wyszaleć trzeba wchodzić z grubymi prędkościami. Jedno co mi się spodobało to, że do Jastarni była dobra nawierzchnia i prosta droga więc można było pogumować wzdłuż zatoki; ] jak bede mial chwile czasu to wrzuce jakies filmiki z drogi na hel bo cos tam nagrywalem po drodze
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)