-
>>Domino<<
zgodnie z zapowiadana wczesniej akcja, bedac po rozmowie z odpowiednimi wladzami, najprawdopodobniej w środę (15.09) o godz 22.00 pod MC. Swietokrzyska będę zbierał podpisy pod apelem do komendanta o przeprowadzenie akcji znakowania motocykli, ze szczegolnym uwzględnieniem nieewidencjonowanych nigdy wczesniej częsci takich jak owiewki, wahacz, felgi, elementy metalowe a takze nr silnika...
jezeli ktos jest zainteresowany aby jego moto na ten specjalny wniosek zostalo oznaczone i wprowadzone do policyjnej ewidencji, winien stawic sie w ww. terminie i podpisac, ze moto o konkretnym nr rejestracyjnym (oraz numerze silnika) chciałby oznaczyc...
zeby zmniejszyc zamieszanie mozecie podeslac mi te numery na PW a ja je wpisze, wtedy potwierdzicie jedynie dane spoim podpisem...
tyle tytulem ogloszenia...; ) -
...
-
Szopen
-
Anonim
>Szopen napisał
>Bede, pw wysle wieczorkiem
Zapewne ja z Szopenem się zjawię. -
-
-
MAT
-
KLimek #99
-
>>Domino<<
przypominam ze spotykamy sie dzisiaj pod makiem...
swoja droga ciekawe kto w taka pogode zechce poganiac na moto; ) -
Szopen
-
Anonim
>>>Domino<< napisał
>przypominam ze spotykamy sie dzisiaj pod makiem...
>swoja droga ciekawe kto w taka pogode zechce poganiac na
>moto; )
Ja miałem wysłannika :D -
MAT
I jak spotkanie?
Przedłużyło mi się moje spotkanie i dupa, a pogoda była znośna do jeżdżenia. -
>>Domino<<
daj znac jak bedziesz na miescie to sie wpiszesz... juz kilka list jest, jeszcze chlopaki beda na motobajzlu zbierac...
pozniej latalismy po wawie do okolo 01.00 ale jakos nikogo na moto nie spotkalismy...; ) -
TAKESHI
Na Bajzlu zbierze się więcej myślę :D Choć frekwencja mnie zdziwiła bo pogoda była świetna na jazdę. -
>>Domino<<
moze jeszcze jakos buspasy podlaczyc do tego: http://www.otwarciesezonu.com.pl/IN...
w kazdym razie mnie tam deszcz rybka; ) dzisiaj caly dzien lalo a ganialem bo trzeba biznesy zalatwiac i tylko szkoda mi rekawic ze przemokly... ale ile usmiechow wywolalem na twarzach zmotoryzowanych warszawianek...; )))
-
...
na mnie ludzi sie dziwniue patrzyło jak w deszcz jechałem...:-) Ale fakt ze dziwnie przepuszczali. Chyba mi współczuli ze mokry jestem :P -
yonderbrack
ale to nie tylko wczoraj...:) Ja nawet tak miałem jak śnieg leżał <o zgrozo!> -
Szopen
>>>Domino<< napisał :
>ale ile usmiechow wywolalem na
>twarzach zmotoryzowanych warszawianek...; )))
lanser... :P
a niektorym to padlaki na mokrym przerywaja ze nie przyjechali? Sucho a w 2oo nikogo nie bylo... Tak samo w cranku... Ehh -
Ja miałem coś ciekawszego do roboty niż stanie pod MC; p Może na bajzlu dorwę jakąś listę i się wpiszę. A co do deszczu, było jechać z nami do Sochaczewa i się na coś przydać, wtedy się w deszczu jeździło :D hehe. Prawda TAKESHI ? :D
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne