- 1
- 2
-
Artur
Haha, jeśli lubicie, to subskrybujcie :D. Wymaga specyficznego poczucia humoru; ).
http://www.youtube.com/user/hardkor... -
Szopen
Dobrze się zapowiada :)
Tylko zeby pomysłów nie zabrakło :)
jesteś nieźle pojebany jak w taka pogodę jeździsz ! :D
Powodzenia ! -
Artur
:D, cieszę się, że się podoba. Co do jazdy, to to są krótkie dystanse, nie ma kiedy zmarznąć - cieple ciuchy i podgrzewane manetki sporo dają :D. No i trochę bardziej defensywnie się jeździ, niż w czasie deszczu - najlepiej, żeby asfalt był czarny :p. A pomysłów nie zabraknie na pewno :D. -
Dywer
-
-
Marcin Kowal(sky)
-
V2 + 75Hp = ....
kiedyś gościu chyba na r1 zapierdalał gdzieś po Polsce incognito terror sobie zrobił i nagrał wszystko, jakiś czas później policja do niego zapukała czy to jego film i czy to on jechał, chłopak przyznał się :> było o tym głośno i tu na gronie i ogólnie na necie :> -
Artur
Nie robię tego z takim zamiarem, żadnej hardcorowej jazdy :D. Myślę, że nikt nie będzie śledztwa prowadził za przejechanie ciągłej linii, albo przekroczenie prędkości o 30km/h; ). Poza tym nie mam zamiaru się ujawniać :D.
Tak, jestem z SIedlec :D. -
WiKtOr WOLA
Poza tym nie mam zamiaru się ujawniać :D.
>
>Tak, jestem z SIedlec :D.
Poniekąd właśnie to zrobiłeś. :P A czy komuś będzie się chciało Ciebie szukać za przekroczenie prędkości o 30km/h czas pokaże.
-
starter
-
>>Domino<<
wszyscy taka nosza, ale teraz w modzie jest napis: "sram na to i mam wyjebane"... xD -
starter
>>>Domino<< napisał
>wszyscy taka nosza, ale teraz w modzie jest napis: "sram na
>to i mam wyjebane"... xD
No właśnie wiem że wszyscy te koszulki noszą,tylko z tego co zauważyłem to nosiciele tych koszulek pierwsi spierdalają w razie jakiejś draki np.na cargo jak policja przyjedzie,jak tak to mają wyjebane na wszystko a jak coś się dzieje to ich nie ma,nie zauważyłeś?przyjrzyj się temu zjawisku -
ryśko
-
!!Konr@d!!
pieszy patrol jeszcze ujdzie, ale co przypałowego jest w przechodzącym przez pasy księdzem? :D -
xxx xxx
Pozytywny gość. Bardzo mi się podoba argumntacja dlaczego motocykl jest lepszy od samochodu. -
Jacolina
-
dezerter86
-
Ten zly...::SVS Rider::..
tyyy ale co w tym takiego łał???
no jezdzisz...no super....pojechales po sliskim...no super...ale co z tego??
albo nie łapie:) -
Wasil
>Artur napisał
> Wymaga
>specyficznego poczucia humoru; ).
A teraz..? -
Niut
A propos specyficznego humoru...jeden gorszy od drugiego..Sczerze, slabe. -
bartkiller
Mnie się podoba :-)
"No wiem!" też mi się podobało. Abstrakcyjny humor to trudna sprawa jak widać;)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne